WOMEN'S GUIDE

Τα 10 πράγματα που κάνει η Jennifer Lopez και παραμένει αγέραστη

Μετά και την εκρηκτική εμφάνιση της Jennifer Lopez στο ημίχρονο του τελικού του Super Bowl στο πλευρό της Shakira, όλοι μιλούν για το "φαινόμενο JLo" αφού η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός στα 50 της χρόνια όχι μόνο δείχνει πολύ νεότερη, αλλά έχει και την ενέργεια μιας έφηβης.

Η ίδια έχει πει πως πάνω από όλα φροντίζει να είναι προσηλωμένη σε αυτό που θα βάλει στόχο και σε αυτό αποδίδει την πολυετή καριέρα της. Παράλληλα κατά καιρούς έχει αποκαλύψει μια σειρά από τα μυστικά της ομορφιάς της και της αειθαλούς νεότητάς της και τα διαβάσαμε σε μια λίστα του marieclaire.gr

1. Δεν παραλείπει ποτέ την προπόνησή της

Υπάρχουν περίοδοι που μέσ σε ένα μήνα έχει να βγάλει 15 σόου. Και όταν λέμε σόου για την JLo θα πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα το φετινό Super Bowl. Ανάμεσα στις εμφανίσεις της στις οποίες περιλαμβάνονται πολλές μετακινήσεις και ταξίδια φροντίζει πάντα να γυμνάζεται. Ήταν σαν να κουβαλούσε το γυμναστήριο μαζί της.

Όταν δεν βρίσκεται εκτός, επιλέγει να κάνει τη γυμναστική της νωρίς το πρωί. Ξεκινάει τη μέρα της με ενέργεια και σίγουρα δεν είναι από τα κορίτσια που πατάνε snooze στο ξυπνητήρι τους.

Έχει δύο personal trainers, τον David Kirsch όταν είναι στη Νέα Υόρκη και τον Tracy Anderson όταν είναι στο Λος Άντζελες. “Μου αρέσει να ισορροπώ ανάμεσα στους δύο. Έχουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Μου αρέσει αυτή η εναλλαγή για το σώμα μου” είχε δηλώσει στο US Weekly.

2.Έχει πρωτεΐνη στη διατροφή της

“Επιλέγω πάντα πρωτεΐνη όταν αρχίζω να έχω λιγούρες. Με χορταίνει και με κρατάει χορτασμένη περισσότερο. Είναι σημαντικό καύσιμο για τους μύες” είχε δηλώσει στο περιοδικό Hello.

3. Δεν κάνει ηλιοθεραπεία

Βγαίνει στον ήλιο -με τα απαραίτητα αντηλιακά προϊόντα- αλλά δεν κάνει ηλιοθεραπεία για ώρα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι ακτίνες του ήλιου καταστρέφουν το κολλαγόνο και τις ελαστικές ίνες του δέρματος.

4. Μένει μακριά από 3 πράγματα

“Δεν πίνω, δεν καπνίζω κι αποφεύγω την καφεΐνη. Καταστρέφουν το δέρμα σου όσο μεγαλώνεις” είχε πει στο US Weekly. Δεν θα την δεις, λοιπόν, ποτέ με μία κούπα καφέ στο χέρι και τσιγάρο στο άλλο.

5. Κοιμάται αρκετές ώρες 

Η Jennifer αποκλείεται να αράζει τα βράδια στο Netflix bl;epontaw σειρές. Η νούμερα ένα συμβουλή που δίνει στις συνεντεύξεις της είναι ο καλός ύπνος. Ιδανικά θέλει να κοιμάται 9 με 10 ώρες αλλά φροντίζει να είναι τουλάχιστον 8 σε καθημερινή βάση.

6. Ορκίζεται στην ενυδατική

Κατά καιρούς κυκλοφορούν πολλά δημοσιεύματα για το ποια κρέμα προτιμά αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν πάει πουθενά χωρίς την ενυδατική της.

7. Διαλογισμός κάθε μέρα

Αυτή η συνήθεια ξεκίνησε το 2015 αλλά την συνεχίζει μέχρι σήμερα σε καθημερινή βάση. Ξοδεύει τουλάχιστον 20 λεπτά, πρωί και βράδυ, στον διαλογισμό.

8. Κάνει καθαρισμό με θρησκευτική ευλάβεια 

Είναι από τα κορίτσια που δεν θα κοιμηθούν ποτέ χωρίς να έχουν ξεβαφτεί. Σκέψου μόνο πόσα προϊόντα έχει στο πρόσωπό της όταν κάνει μια επίσημη εμφάνιση. Φροντίζει όμως για τον καθαρισμό του προσώπου της πάντα. “Πάντα, μα πάντα, πλένω το πρόσωπό μου μετά τη γυμναστική. Αυτό βοηθά να καθαρίσουν οι πόροι και να νιώθω το δέρμα μου υγιές” είχε πει στο περιοδικό Hello.

9. Πίνει τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό

Πρώτα από όλα η ενυδάτωση. “Πίνω πολύ νερό και ειδικά πριν από την προπόνηση, βοηθά να δώσεις παραπάνω και να καταφέρεις παραπάνω κατά την εκγύμναση” είχε εξηγήσει στο Hello.

10. Τρώει πράσινα λαχανικά

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι ακολουθεί κάποια εξαντλητική δίαιτα αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πιο προσεκτική με τη διατροφή της αλλά και με αυτή της οικογένειάς της. “Τρώμε πολλά πράσινα λαχανικά, σπαράγγια, λαχανάκια Βρυξελλών, μπρόκολο και λαχανίδα (σ.σ. kale). Μου αρέσει να μαγειρεύω, μαγειρεύω πολύ. Μαγειρεύω πολλά φαγητά του Πόρτο Ρίκο γιατί είναι αυτά με τα οποία μεγάλωσα” είχε πει στο US Weekly.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!