VIRAL

O Justin Bieber προκαλεί ξανά σε αγώνα ΜΜΑ τον Tom Cruise [βίντεο]

Πέρυσι, ο νεαρός pop star Justin Bieber, για λόγους που μόνο αυτός αντιλαμβάνεται και γνωρίζει θεώρησε λογικό να προκαλέσει μέσω twitter τον χολιγουντιανό σταρ Tom Cruise, σε ΜΜΑ αγώνα πάλης!

Έκτοτε ο Justin έχει γίνει ρεζίλι στο Διαδίκτυο καθώς χιλιάδες έσπευσαν να πουν στον 25χρονο τραγουδιστή, πως το πιθανότερο είναι να φάει... πολύ ξύλο από τον 56χρονο Tom Cruise, αφού ο διάσημος ηθοποιός όχι μόνο εδώ και δεκαετίες πρωταγωνιστεί σε αναρίθμητες ταινίες δράσης (από τα Mission Impossible μέχρι τα Jack Reacher), αλλά είναι γνωστό πως ο ίδιος γυρίζει μόνος του, χωρίς κασκαντέρ, τις δύσκολες σκηνές.


Τώρα ο Justin βρέθηκε καλεσμένος στο Carpool Karaoke του James Corden και ο διάσημος κωμικός τηλεπαρουσιαστής φάνηκε να συμφωνεί με το... Διαδίκτυο και να είναι βέβαιος πως ο Justin θα χάσει σε αυτό τον αγώνα: "Είμαι βέβαιος πως αυτός ο αγώνας δεν θα είναι και πολύ απολαυστικός για εσένα" είπε όλο νόημα στον Justin.


Όμως ο Justin δεν το πιστεύει και προκάλεσε ξανά τον Cruise σε αγώνα ΜΜΑ, ενώ είπε πως ο Cruise δεν είναι ο άνθρωπος που βλέπετε στις ταινίες . "Αυτός είναι απλά ένας ρόλος" είπε.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!