WOMEN'S GUIDE

Αυτά κάνει η Lady Gaga και δείχνει πιο fit από ποτέ

Πρόσφατα η Lady Gaga παρουσίασε το νέο της single "Stupid Love" και στο μουσικό βίντεο την είδαμε να χορεύει με ένα σέξι σύνολο και να δείχνει πιο fit από ποτέ. Πώς τα καταφέρνει;

Φυσικά η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός δεν κάνει κάτι "περίεργο", απλά ακολουθεί τη μόνη λύση για να είναι κανείς fit: γυμνάζεται και προσέχει τη διατροφή της.

Η γυμναστική της

O προπονητής της, Harley Pastermak, λέει: «Είναι η καλύτερη μαθήτρια μου. Γυμνάζεται τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα, με την κάθε της προπόνηση να διαρκεί 40 λεπτά. Μέσα στο διάστημα αυτό, φροντίζει να γυμνάζει όλο της το σώμα, χωρίς, φυσικά να παραλείπει την διαλειμματική προπόνηση και το τρέξιμο. Για να έχει αυτούς τους αξιοζήλευτους κοιλιακούς κάνει σανίδα και πολλά ροκανίσματα. Όσον αφορά στο κάτω μέρος του σώματος, της αρέσει να κάνει ασκήσεις γλουτών στο έδαφος, έντονα πηδήματα στον αέρα που καταλήγουν σε squats και ψηλές κλοτσιές, έχοντας ως αντίσταση στα πόδια της βαράκια».

Όμως, η Lady δε σταματά εκεί. Παράλληλα, παρακολουθεί μαθήματα Yoga, με την γυμνάστρια των διασήμων, Tricia Donegan. Έτσι, εξασφαλίζει χαλάρωση, ευλυγισία, ηρεμία, αλλά και τόνωση των μυών. H ίδια δηλώνει Fan της Hot Yoga, αφού την περιγράφει ως το πιο ευχάριστο διάλειμμα της ημέρας. Χαλαρή μουσική και η Lady Gaga ξεκινά!

Τον τελευταίο χρόνο, στη ζωή της μπήκε και το TRX, το οποίο δοκιμάζει δύο φορές την εβδομάδα, αφού το πρόγραμμα της είναι κάτι παραπάνω από πλήρεις.

 

Η διατροφή της


Αν περιμένεις να ακούσεις ότι η Lady Gaga κάνει δίαιτα, τότε μάταιος κόπος. Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι δεν ακολουθεί κάποιους βασικούς κανόνες: προτιμάει την άπαχη πρωτεΐνη (την οποία συνδυάζει με φρέσκα λαχανικά), χρησιμοποιεί μόνο βιολογικές τροφές στο μενού της, έχει περιορίσει τη γλουτένη από τη διατροφή της και αποφεύγει τα λιπαρά. Μερικές φορές, ακολουθεί την τακτική του Clean Eating. Αναδιαμορφώνει, δηλαδή, τη βάση της διατροφής της, έχοντας ως πυρήνα τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Τι περιλαμβάνει το μενού της; Κινόα, μαυρομάτικα φασόλια, ψητές γαρίδες, σολομό και πολλά λαχανικά. Στα γεύματα της, δε θα βρεις αλάτι, αλλά μόνο λίγο πιπέρι. Τα συνοδευτικά των κυρίως πιάτων της είναι κυρίως βραστά ή ψητά λαχανικά, πουρές γλυκοπατάτας και ρύζι.

Σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί; Στα γλυκά (φυσικά). Παρόλ’ αυτά, προσπαθεί να περιορίσει την κατανάλωση τους, σε ένα μόλις την εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!