Ό,τι και να κάνει η νεαρή δισεκατομμυριούχος, και μέλος της οικογένειας Kardashian, σχεδόν πάντα προκαλεί σάλο, αλλά τώρα αυτό που έκανε η Kylie προκάλεσε χιλιάδες σχόλια που την κατηγορούν πως αψηφά για τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για την προσπάθεια περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού.
Και τι είναι αυτό που προκάλεσε τα σχόλια; Το γεγονός πως η Kylie, πήγε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας καλλυντικών που διαθέτει, την Kylie Cosmetics και πόζαρε, ενώ έχει βάλει το χέρι της στο στόμα.
Αυτή τη κίνηση που υποτίθεται πως όλοι πρέπει να αποφεύγουν (οι επιστήμονες συστήνουν να αποφεύγουμε να ακουμπάμε τα δάχτυλά μας στο πρόσωπο και ειδικά στο στόμα και τη μύτη για να περιοριστεί η μετάδοση του ιού που έχει προκαλέσει πανδημία) η Kylie προφανώς την έκανε άθελά της, αλλά την ώρα που τα κρούσματα του κορωνοϊού στις ΗΠΑ αυξάνονται, ήταν αρκετή για να προκαλέσει χιλιάδες σχόλια.
HQ dayspic.twitter.com/HPLdbNr40l
— Kylie Jenner (@KylieJenner) March 12, 2020