ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 25 Μαρτίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό. Έντονη θα είναι η ανάγκη για δράση αλλά και για απόδραση, ευνοούνται οι δυναμικές προσεγγίσεις.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι γεγονός ότι επικεντρώνεται στα θέλω σου και αυτό είναι το κύριο για σένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην το εκδηλώνεις με άμεσο και επιθετικό τρόπο στο περιβάλλον σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις.

Αισθηματικά

Το να εκτονώνεις τα νεύρα σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου είναι βέβαιο ότι δεν θα βοηθήσει να ξεπεράσεις την ένταση που νιώθεις. Φρόντισε να επιλέξεις δημιουργικές δράσεις και απασχόληση για εσένα και το ταίρι σου για να μπορέσεις να ξεπεράσεις την οποία νευρικότητα. Ο αδέσμευτος είναι γεγονός ότι θέλεις να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να βρεις το ιδανικό πρόσωπο για σένα, ο εκνευρισμός όμως δεν βοηθά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι ξεκάθαρο ότι η καριέρα σου βιώνει έντονες στιγμές και αυτό είναι κάτι που σε επηρεάζει σημαντικά. Καλά θα κάνεις να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις που πάνω στον παρορμητισμό σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Η σύγκρουση και οι αντιπαραθέσεις δεν θα βοηθήσουν, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, είναι σημαντικό να μπορέσεις να βγεις από τη μελαγχολία και να δεις την θετική πλευρά της ζωής. Το παρελθόν δεν θα παίξει βοηθητικό ρόλο καθώς φαίνεται να σε οδηγεί στη μοναχικότητα και αυτό δυσκολεύει την ψυχολογία σου. Η τέχνη και η μουσική είναι εδώ για να σε βοηθήσουν για να βρεις την ισορροπία σου.

Αισθηματικά

Δημιούργησε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για εσένα και το ταίρι σου καθώς η ρομαντική ατμόσφαιρα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω αρνητικές σκέψεις και να επικεντρωθείς στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έχεις κρούση από πρόσωπο του παρελθόντος που θα σε αναστατώσει, μην βιαστείς σε απόφαση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου καθώς μπορεί να χρειάζεται να ανταποκριθείς σε κάποιες υποχρεώσεις με ξεκάθαρη σκέψη όμως εσύ δεν είναι εύκολο να το πραγματοποιήσεις. Φρόντισε να συγκεντρωθείς για να μην κάνεις λάθη γιατί θα εκτεθείς και αυτό είναι κάτι που θα σε στεναχωρήσει. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά στα φιλικά σου πρόσωπα και δεν θα διστάσεις να βρεις τα κατάλληλα μέσα για να επικοινωνήσεις. Είναι σημαντικό να εκφράσεις σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις και θεωρείς ότι ανταποκρίνονται στον τρόπο που δρα και κινείται το φιλικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικά

Επιδιώκεις να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου καθώς η λογική κυριαρχεί και το συναίσθημα μένει στα μετόπισθεν. Καλά θα κάνεις να σκεφτείς καλά και να συνειδητοποιήσεις ότι η συμπεριφορά σου αυτή μπορεί να έχει επιπτώσεις στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σου κινούν το ενδιαφέρον και έχετε κοινό τρόπο σκέψης και διαχείρισης στα πράγματα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανησυχίες μπορεί να υπάρχουν για τους στόχους που πιθανά έχεις θέση σε επαγγελματικό επίπεδο. Βέβαια η καλή σου διάθεση και η ευστροφία σου μπορούν να σε βοηθήσουν στο να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις για να ξεφύγεις από τα όποια προβλήματα. Εμπιστεύσου το σύνολο που κινείσαι και είναι βέβαιο ότι μπορείς να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. 

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η κατήφεια και η απαισιοδοξία που μπορεί να σε καταλαμβάνει επηρεάζει σημαντικά την διάθεσή σου και δεν αφήνει περιθώρια να πάρεις ψυχολογικές ανάσες. Φρόντισε να μην σκέφτεσαι κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν προκύψει και να επικεντρωθείς στο να δεις με αισιόδοξο πνεύμα την πορεία σου από δω και στο εξής.

Αισθηματικά

Απομακρύνεσαι από το ταίρι σου καθώς φαίνεται να σε απασχολούν έντονα άλλα πράγματα και αυτό να επηρεάζει τη συμπεριφορά σου. Πρόσεχε γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Ο αδέσμευτος δεν αφήνεις τον εαυτό σου να δεθεί με πρόσωπα που δεν θα πνέουν άμεσα εμπιστοσύνη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή περνά διακυμάνσεις και είναι γεγονός ότι αυτό είναι ότι δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι το να συγκρουστείς με πρόσωπα που είναι ανώτεροι σου θα δημιουργήσει προβλήματα για αυτό δείξε ψυχραιμία και κράτησε χαμηλούς τόνους για να δεις την εξέλιξη της οποίας κατάστασης βιώνεις.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, με την Σελήνη στον Κριό είναι βέβαιο ότι βλέπεις την προσωπική σου πορεία με αισιοδοξία και θετική σκέψη. Αυτό σε βοηθάει να ξεφύγεις από την ένταση των ημερών και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σου φτιάχνουν το κέφι και θέλεις να τους μιλήσεις.

Αισθηματικά

Η εξαιρετική διάθεση παίζει σημαντικό ρόλο στο να κρατήσεις σε ιδιαίτερα θετικό πνεύμα την σχέση σου. Αυτό είναι κάτι που το ταίρι σου θα εκτιμήσει ιδιαίτερα και θα είναι προτροπή και για τους δύο για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου κινούν το ενδιαφέρον λόγω των πνευματικών τους ενδιαφερόντων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπαίνεις στη διαδικασία να αναζητήσεις ευκαιρίες στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους για να σε βοηθήσουν. Η επικοινωνία ευνοείται σημαντικά και είναι ο τομέας που μπορείς να δώσεις πολλά και να δημιουργήσεις μοναδικά πράγματα. Παρ’ όλες τις δυσκολίες βρίσκεις τις καλύτερες λύσεις για να αντιμετωπίσεις τα πράγματα και να προχωρήσεις με δυναμισμό. 

 

 

 

 

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, οι έντονες ανασφάλειες και οι φόβοι μπορεί να παίξουν ρόλο στην διάθεσή σου και αυτό θα επηρεάσει την προσωπική σου διαχείριση στα πράγματα. Φρόντισε να περιορίσεις την καχυποψία καθώς αντιμετωπίζοντας έτσι τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν θα προκαλέσει ένταση και προβλήματα.

Αισθηματικά

Είναι γεγονός ότι προβληματίζεσαι για τη σχέση σου όμως θα πρέπει να σκεφτείς ότι πιθανά είναι η δική σου νευρικότητα που ανακινει συγκεκριμένα ζητήματα. Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα για να απαλύνεις πιθανές ανασφάλειες. Ο αδέσμευτος απωθημένα και ενοχές προηγούμενων καταστάσεων σε εγκλωβίζουν στην εσωστρέφεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι δεδομένο ότι τα οικονομικά σου κυριαρχούν και επιδιώκεις να βρεις λύσεις που θα είναι ικανοποιητικές για εσένα. Να θυμάσαι ότι το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο και μπορεί να σου δείξει δρόμους που θα σε βγάλουν σε θετικά μονοπάτια. Μην επιτρέψεις στο άγχος να σε καταβάλει γιατί εκεί θα χάσεις το μέτρο. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με κόσμο σε οδηγεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Θέλεις να νιώσεις αποδεκτός και επιδιώκεις να δείξεις το καλύτερο σου πρόσωπο παραγνωρίζοντας πολλές φορές τις προσωπικές σου ανάγκες. Εξέφρασε αυτά που πραγματικά θέλεις και δεν θα χάσεις. 

Αισθηματικά

Η συντροφικότητα είναι για εσένα καταλυτική αυτήν την περίοδο και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα σε προσωπικό επίπεδο που μπορεί να σε απασχολούσαν. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει σε επικοινωνία με πρόσωπα που σου έχουν κεντρίσει την προσοχή θέλοντας να  δεις τις πραγματικές τους προθέσεις

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η γενικότερη ένταση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις συνεργασίες σου και να νιώθεις έντονη ανασφάλεια για το πώς θα εξελιχθούν. Καλά θα κάνεις να έχεις κατανόηση σε αυτά που εκφράζουν οι συνεργάτες σου, όμως είναι επιτακτική ανάγκη παράλληλα να δείξεις πως πραγματικά θέλεις να κινηθείς και να μην κάνεις εκπτώσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι αυτές που μπορεί να σε φορτίζουν και να σε οδηγούν στο να αγχωθείς επηρεάζοντας την ψυχολογία σου. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις για αυτό φρόντισε να αφήσεις την γκρίνια στην άκρη γιατί αυτή είναι που θα παίξει αρνητικό ρόλο στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Επιμένοντας να βλέπεις τις λεπτομέρειες στη σχέση σου που πιθανά σε εκνευρίζουν ρισκάρεις να χάσεις πραγματικά όμορφες στιγμές με το ταίρι σου μη αντιλαμβανόμενος ότι πραγματικά σου προσφέρει. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να αφήσει τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει επιλέγοντας να απομακρυνθείς και να εγκλωβιστείς στις σκέψεις σου

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δουλειά είναι αυτό που σε προβληματίζει και μπορεί η ένταση των ημερών να σε αγχώνει ιδιαίτερα. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι ανατροπές μπορεί να υπάρξουν στις συνεργασίες σου, κάτι που θα πρέπει να το διαχειριστείς με ψυχραιμία καθώς έρχονται για να ανοίξουν νέους δρόμους. Άλλωστε δεν είναι κάτι που δεν έχεις εντοπίσει, πιθανά αρνείσαι να το αποδεχτείς.

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, το κέφι και η αισιοδοξία που σε διακατέχουν παίζουν καταλυτικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο καθώς έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις με μεγαλύτερη ευκολία προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Η αυτοπεποίθησή σου παίζει σημαντικό ρόλο στην οποία διαχείριση επιλέξεις.

Αισθηματικά

Νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις στο ταίρι σου πρωτόγνωρα συναισθήματα, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στις συνθήκες των ημερών και θα δώσει νέα ώθηση στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος επικεντρώσου στο τι πραγματικά θέλεις στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται πολλές φορές να εγκλωβίζεσαι στο εγώ σου και να μην βλέπεις τι πραγματικά μπορεί να σου προσφέρει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η έντονη δημιουργικότητα παίζει σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο και παρ’ όλες τις δυσκολίες βρίσκεις τις απαιτούμενες διεξόδους για να λειτουργήσεις. Επικεντρώσου στο εμπόριο και στο διαδίκτυο που μπορεί να αποτελέσουν πηγή για να εξελιχθείς σημαντικά σε επαγγελματικό επίπεδο και να βρεις νέα μονοπάτια δράσεις. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, στρέφεις την προσοχή σου σε οικογενειακό επίπεδο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τις στιγμές μαζί τους αφήνοντας στην άκρη τις όποιες υποχρεώσεις σε εμπόδισαν παλιότερα να εκτιμήσεις τον χρόνο που έχανες μακριά τους.

Αισθηματικά

Μπορείς να δημιουργήσεις έντονα ρομαντική ατμόσφαιρα στον χώρο σου όπου θα απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου και θα βιώσεις έντονες στιγμές μαζί του. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς σε καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να μην αφήνουν περιθώρια για νέες καταστάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες σε θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν καθώς φαίνεται να έχουν κολλήσει και η εξέλιξη αυτή να σε δυσαρεστεί. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αφήσεις την κυκλοθυμία μακριά από την συμπεριφορά σου προσπαθώντας να σκεφτείς λογικά πώς θα κινηθείς για να μην χάσεις ευκαιρίες.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η ανάγκη για επαφή και επικοινωνία είναι μεγάλη για αυτό και δεν θα διστάσεις να στραφείς στον στενό περίγυρό όπου υπάρχουν πρόσωπα που μπορεί να σε ακούσουν. Άλλωστε θέλεις να δείξεις ότι και εσύ είσαι εκεί για αυτούς, πάντα διαθέσιμος για να δώσεις τη συμβουλή σου.

Αισθηματικά

Εκφράζοντας ζητήματα που σε απασχολούν στην σχέση σου βοηθάς να ξεπεραστούν σε μία προσπάθεια να αποκαταστήσεις την επικοινωνία που είναι καταλυτική για εσένα σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου κεντρίζουν το μυαλό και μπαίνετε σε ένα μοναδικό παιχνίδι που εξάπτει την φαντασία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς πώς μπορείς να διαχειριστείς εμπορικές συμφωνίες ή ζητήματα που έχουν σχέση με την επικοινωνία και το διαδίκτυο καθώς φαίνεται ότι στους συγκεκριμένους τομείς μπορείς να γίνεις άκρως αποδοτικός. Οι παρούσες καταστάσεις μπορεί να μην φέρουν άμεσες εξελίξεις στα πράγματα και αυτό είναι κάτι που σε εκνευρίζει. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύες, πιθανές ανασφάλειες που εκδηλώνεις προέρχονται από το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που σε διακατέχει και ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς σε αυτά τα σημεία της προσωπικότητας σου που αξίζουν πολλά. Άλλωστε οφείλεις να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου πολλά και να φροντίσεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου.

Αισθηματικά

Το πάθος είναι αυτό που κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο καθώς φαίνεται να ανεβάζει κατακόρυφα τα συναισθήματα στη σχέση και να δημιουργεί την απαιτούμενη ατμόσφαιρα για να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι σε προσωπικούς φόβους που πιθανότατα δεν επιτρέπουν να εκφραστείς και να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!