WOMEN'S GUIDE

H Βασιλική Μιλλούση μας έδειξε ασκήσεις που μπορείς να κάνεις σπίτι

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας πριν από λίγους μήνες απέκτησαν το πρώτο παιδί τους και η γνωστή αθλήτρια της γυμναστικής, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, αφού συνεχίζει να γυμνάζεται καθημερινά, ακόμα και στο σπίτι.

Και τώρα που βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι, έχει βρει τους πιο ευφάνταστους τρόπους να γυμνάζεται παντού, ακόμα και όταν στέκεται δίπλα στην κούνια του μωρού της.


Σε ένα νέο βίντεο η Βασιλική μας έδειξε μια σειρά από ασκήσεις που θυμίζουν ασκήσεις μπαλέτου, και που τις κάνει ενώ απλά στηρίζεται στα κάγκελα της κούνιας.


Αυτές τις ασκήσεις εύκολα μπορεί να τις κάνει οποιαδήποτε γυναίκα, αρκεί να ακουμπά σε μια καρέκλα ή ένα τραπέζι.


«ΝΑΙ ..#μένουμε_σπίτι και προσπαθούμε να γίνουμε δημιουργικοί . Χαίρομαι πολύ που βλέπω τόσο κόσμο να γυμνάζεται μέσα απο τα social ,μακάρι αυτό να είναι κάτι που θα ενταχθεί στην καθημερινότητά μας και μετά απο όλο αυτό,ας είναι μέσα στις καλές συνήθειες που θα μας μείνουν ... Το πώς θα γυμναστείς δεν είναι τόσο δύσκολο ούτε περίπλοκο, αρκεί να έχεις τη διάθεση... Ως νέα μαμά,άρα αρκετό καιρό μέσα στο σπίτι, έμαθα να γυμνάζομαι και τις ώρες που δεν έχω ελεύθερο χρόνο...Αυτή είναι μία από αυτές,έκανα την κούνια μπάρα μπαλέτου » έγραψε η Βασιλική στη λεζάντα του βίντεο

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on Mar 28, 2020 at 9:51am PDT

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!