WOMEN'S GUIDE

Μάθε τα 12 κολπάκια που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη

Η επιλογή ενός outfit παίζει καθοριστικό ρόλο στο πόσο αλλάζει η εικόνα μας και φυσικά με κάποια απλά στιλιστικά τρικ, μπορείς να δημιουργήσεις την εντύπωση πως είσαι πιο αδύνατη και να "κρύψεις" έξυπνα τα σημεία στο σώμα σου που δεν θέλεις να επιδεικνύεις.

Τονίστε τη μέση

Είναι ένα μεγάλο πρώτο βήμα. Αυτό βοηθά να δημιουργήσετε το σχήμα κλεψύδρα που είναι θηλυκό και κολακευτικό. Για να γίνει αυτό δεν πρέπει να φοράμε χοντρά υφάσματα, αλλά μαλάκα κι απαλά ώστε η ζώνη στη μέση θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

Φορέστε ρούχα στο δικό σας νούμερο

Η δημοφιλής πεποίθηση ότι φορώντας ρούχα που έχουν μέγεθος πολύ μεγάλο ή μέγεθος πολύ μικρό για το σώμα μας , θα φανούμε πιο αδύνατες, είναι απόλυτα λάθος. Τα ογκώδη ρούχα είναι πιο πιθανό να σας κάνουν να φαίνεστε ότι έχετε παραπανίσια κιλά κι αν φοράτε πιο μικρά τονίζετε τι προβληματικές περιοχές που μπορεί να έχετε παραπανίσιο λίπος. Γι αυτό επιλέγετε πάντα ρούχα που ταιριάζουν στο μέγεθος σας.

Επενδύστε σε shapewear

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να ντύσετε για να δείχνετε λεπτότερες, το shapewear θα γίνει ο καλύτερος φίλος σας. Οι περισσότερες γυναίκες κρατάνε τον κορσέ για ειδικές περιπτώσεις, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην να γίνει καθημερινό. Το Shapewear προσφέρει περισσότερη υποστήριξη από τα μέσα εσώρουχα σας, κρύβει τις εξογκώματα και τις ατέλειες όπως η κυτταρίτιδα και δίνει μια συνολικά πιο λεπτή εμφάνιση. Οι κορσέδες σας βοηθούν να λεπτύνετε τη μέση σας και να τονίσετε τις καμπύλες των γοφών σας, ενώ τα στενά καλσόν μειώνουν τους μηρούς σας.

 

Φορέστε τα τακούνια με skinny τζιν

Εάν είστε οπαδός των skinny τζιν αλλά αισθάνεστε ανασφαλής εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών, αποφύγετε flats και σαγιονάρες με κάθε κόστος. Μπορείτε να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα, εξασφαλίζοντας ότι το denim σας έχει μήκος μέχρι τον αστραγάλο (ή λίγο μακρύτερο) και φορέστε το με ένα ζευγάρι σέξι δερμάτινα τακούνια.

 

Ντυθείτε με μονοχρωμία

Όταν ντυθείτε σε 2 χρώματα ή με περισσότερα, η φιγούρα μας κόβεται . Αν θέλετε να επιμηκύνετε τη φιγούρα σας διαλέξτε ένα μόνο χρώμα πάνω και κάτω και θα δείτε μια πραγματικά πολύ κολακευτική εικόνα.

Συμπληρώστε με μακριά πανωφόρια ή tops

Συνδυάστε με τα skinny τζιν σας και τα ψηλά τακούνια με ένα αέρινο πανωφόρι ή ένα μακρύ top από μαλακό ύφασμα.

Φορέστε τα ρούχα με κάθετες ρίγες

Δεν είναι μυστικό ότι οι οριζόντιες ρίγες μπορούν να μας προσθέσουν κιλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγετε εντελώς τις ρίγες. Απλά πρέπει να είστε λίγο πιο έξυπνες όταν τις φοράτε. Θυμηθείτε ότι οι ρίγες τείνουν να ξεχωρίζουν, οπότε αν προσπαθείτε να καταλάβετε πώς να ντυθείτε για να φαίνεστε λεπτότεροι, επιλέξτε μικρότερες, κάθετες λωρίδες σε σκούρα χρώματα . Ενώ οι ρίγες είναι σίγουρο ότι θα σας δείξουν πιο λεπτές, μπορείτε να προσθέσετε και μια ζώνη στη μέση σας. α αδυνάτισμα, θέλετε να επιμείνετε στη μέση σας.

Αποφύγετε τις πλισέ φούστες και φορέματα

Ενώ οι πτυχές μπορούν να είναι σέξι και θηλυκές όταν φοριούνται σωστά, τη στιγμή που αρχίζουν να χωρίζουν και ανοίγουν, προσθέτουν αμέσως όγκο στην εικόνα μας. Πολλές φορές κάνουν τη μέση σας να φαίνεται παχύτερη. Έτσι αν ψάχνετε για ρούχα που σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατα, η συμβουλή μου είναι να αποφύγετε τις πτυχές εντελώς.

Αποφύγετε τα καρό prints και τις οριζόντιες ρίζες

Είναι τα δύο prints που προσθέτουν πολύ όγκο

Αποφύγετε τα λευκά και ανοιχτόχρωμα παντελόνια και αυτά με έντονα prints 

Τα λευκά και ανοιχτόχρωμα τζιν και παντελόνια, αλλά και αυτά με έντονα prints (όπως τα μεγάλα φλοράλ) κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται παχύτερα. Αν τα πόδια σας δεν είναι το δυνατό σας σημείο "κρύψτε" τα με σκουρόχρωμα και μονόχρωμα παντελόνια

Φορέστε V

Μια άλλη απλή, αλλά αποτελεσματική πρόταση είναι να φοράμε V-λαιμούς καθώς βοηθούν επιμηκύνουν το πάνω μέρος του σώματος σας προσθέτοντας ισορροπία στους γοφούς και τους μηρούς σας. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή συμβουλή, καθώς οι κορυφές του λαιμού θα τραβήξουν το μάτι μακρυά από τις προβληματικές περιοχές.

Επιλέξτε τα αξεσουάρ σας με σοφία

Τα περιδέραια, τα σκουλαρίκια, οι ζώνες και τα βραχιόλια μπορούν να σας βοηθήσουν να απομακρύνετε τα μάτια από τις προβληματικές περιοχές ενώ παράλληλα να τονίσουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Παραδείγματος χάριν,το μακρύ κολιέ παίρνει την εστίαση μακριά από τους γοφούς, τα μεγάλα σκουλαρίκια προσελκύουν την προσοχή μακριά από το άνω μέρος του σώματος και προς το πρόσωπο, τα μεγάλα βραχιόλια είναι μεγάλα για να κρύβουν τους μεγάλους βραχίονες φέρνοντας το μάτι προς τους καρπούς και οι ζώνες καθορίζουν τη μέση . Απλά φροντίστε να αποφύγετε τις παχιές ζώνες καθώς μπορούν να κόψουν τον κορμό σας στο μισό και να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!