VIRAL

H άτυχη 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι είχε παίξει στο Deal

To Πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί από την αναίτια επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε μια νεαρή γυναίκα και τώρα κάνουν το γύρο του Διαδικτύου, πλάνα από ένα επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού Deal με την Χρήστο Φερεντίνο, αφού αποκαλύφθηκε πως το άτυχο θύμα της επίθεσης, είχε παίξει στο γνωστό τηλεοπτικό σόου, πριν από αρκετούς μήνες.

Η 34χρονη δέχτηκε χθες το πρωί επίθεση, πιθανότατα από γυναίκα που φορούσε μάσκα, όταν έφτασε στην εργασία της στην Καλλιθέα.


Καθώς αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες της αναίτιας επίθεσης με βιτριόλι, με την 34χρονη να υφίσταται σοβαρά εγκαύματα και βλάβη στο μάτι, ήρθε στο φως παλιότερη εκπομπή του τηλεπαιχνιδιού Deal, στο οποίο είχε λάβει μέρος το θύμα.


Η 34χρονη από το Λουτρό Αμφιλοχίας που έπεσε θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, είχε λάβει μέρος τον Γενάρη του 2019 (τότε προβλήθηκε το επεισόδιο) στο τηλεπαιχνίδι του Alpha, Deal.
Τότε, η άτυχη γυναίκα δήλωνε πως έχει εργαστεί στον τομέα των λογιστικών εταιρειών τροφίμων και ότι αγαπάει τον χορό.


Μάλιστα η κοπέλα ήταν σχετικά άτυχη στο τηλεπαιχνίδι και ήταν μια από τις παίκτριες που είχαν ανοίξει το 23ο κουτί και τότε είχε κερδίσει 1500 ευρώ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!