VIRAL

Ο σύζυγος της Gisele είχε ένα... σέξι ατύχημα ενώ έπαιζε γκολφ [εικόνες]

Το πασίγνωστο μοντέλο Gisele Bündchen, από το 2009 είναι παντρεμένη με τον άσσο του αμερικανικού ποδοσφαίρου Tom Brady, ο οποίος αυτές τις μέρες έχει γίνει... viral χάρη σε ένα αποκαλυπτικό και... σέξι ατύχημα που είχε σε ένα γήπεδο γκολφ.

Το διάσημο ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δυο παιδιά (ο Tom έχει και ένα 12χρονο γιο με την ηθοποιό Bridget Moynahan) πλέον ζει μόνιμα στη Φλόριντα των ΗΠΑ, εξαιτίας της μεταγραφής του Tom στους Tampa Bay Buccaneers και εκεί περνούν την καραντίνα.


Την περασμένη Κυριακή, ο Tom βγήκε από το σπίτι για να συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό αγώνα γκολφ, για τη συλλογή χρημάτων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού και βρέθηκε στο ίδιο γήπεδο με αστέρες του γκολφ όπως ο θρυλικός Tiger Woods.


H εκδήλωση κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια, αλλά όλοι δεν μιλούν για αυτό το υπέρογκο ποσό, αλλά για το ατύχημα που έπαθε ο Tom στο γήπεδο.


Συγκεκριμένα τα social media, έχουν γεμίσει με φωτογραφίες που δείχνουν τα... οπίσθια του 42χρονου Tom, αφού κάποια στιγμή που ο διάσημος αθλητής έσκυβε, σκίστηκε το παντελόνι του και φάνηκε το εσώρουχό του.


Περιττό να πούμε πως τα χλευαστικά σχόλια πέφτουν βροχή!

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!