VIRAL

H Victoria Beckham επιτέλους χαμογέλασε και ο David την κοροϊδεύει

H Victoria και ο David Beckham ως ζευγάρι συνηθίζουν να "πειράζουν" ο ένας τον άλλο, αλλά τώρα, ο David Beckham πέταξε μια κορυφαία ατάκα, σχολιάζοντας μια πόζα της διάσημης συζύγου του, με ένα από τα 4 παιδιά τους.

Συγκεκριμένα, ο Cruz Beckham, ο 15χρονος γιος (και μικρότερος από τους τρεις γιους του ζεύγους) της Victoria, που ακολουθεί και αυτός τα χνάρια της μητέρας του και δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο τραγούδι, θέλησε να μοιραστεί με τους πάνω από 1,5 εκατομμύριο followers του, μια πόζα του με τη μαμά του, για να δείξει σε όλους πως τελικά η μαμά του όντως γελά (η Victoria Beckham εδώ και δεκαετίες αποφεύγει να χαμογελά μπροστά στις κάμερες και η ίδια έχει παραδεχτεί πως αισθάνεται άβολα να το κάνει).


Στην πόζα μαμάς και γιος τραβούν μια selfie, ενώ φορούν ρόμπες και είναι αρκετά μαυρισμένοι.


Η φωτογραφία συγκέντρωσε αμέσως χιλιάδες likes, αλλά το πιο... βιτριολικό σχόλιο το έκανε ο David Beckham που έγραψε: «Πόσο λευκά είναι τα δόντια της μαμάς Victoria Beckham; Είναι Ross από τα Φιλαράκια» αναφερόμενος φυσικά στο επεισόδιο όπου ο Ross στη σειρά Friends είχε ένα... ατύχημα αποκτήσει υπερβολικά λευκά δόντια, ενώ σε ένα άλλο επεισόδιο είχε και ένα ατύχημα με το τεχνητό μαύρισμα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!