ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 29 Μαΐου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, θα υπάρξει ανάγκη για χαλαρές ενέργειες, για διασκέδαση, για φλερτ και για κοινωνικές επαφές. Έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή, κάποιοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις είτε με τον τρόπο ομιλίας τους, είτε με ενέργειες γενναιοδωρίας. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε ζητήματα οικονομικής φύσης, αναγκαίο θα είναι να λείψουν οι υπερβολές. Τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, δεν θα πρέπει να υπερεκτιμηθούν οι ικανότητες.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας για να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που αγαπάς, καθώς μετά το μεσημέρι αυξάνονται οι εργασιακές υποχρεώσεις και αλλάζεις προτεραιότητες. Η επικοινωνία θα λειτουργήσει υπέρ σου καθώς δείχνεις κατανόηση και ευελιξία στο περιβάλλον που κινείσαι.

Αισθηματικά

Κλείσε θέματα της καθημερινότητας που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και να προκαλούν εντάσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από τον εργασιακό χώρο που σε εντυπωσιάζει με την κατανόηση που δείχνει.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη δουλειά και θα σε βγάλουν από δυσκολίες που σε προβληματίζουν. Η γρήγορη αντίληψη και η διαίσθηση σε βοηθούν να κινηθείς αποτελεσματικά και να διεκπεραιώσεις πιθανές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η διάθεσή σου ανεβαίνει στην διάρκεια της ημέρας καθώς νιώθεις την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό να αυξάνονται. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον για να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις. Το χιούμορ και το κέφι που σε διακρίνει σε καθιστούν πρωταγωνιστή.

Αισθηματικά

Ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχούν στη σχέση σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από τις παρέες που θα εκτοξεύσει το ενδιαφέρον στα ύψη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός που σε χαρακτηρίζει παίζει καθοριστικό ρόλο σε επαγγελματικές επιλογές και κυρίως σε εμπορικές συναλλαγές. Έχεις την ευκαιρία να δώσεις λύσεις και να καταθέσεις προτάσεις που θα αξιοποιηθούν στο έπακρον. Πιθανή είναι κοντινή μετακίνηση για επαγγελματικούς λόγους. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, ο συναισθηματισμός που σε διακατέχει μετά το μεσημέρι σε οδηγεί στην οικογένεια και στο περιβάλλον που νιώθεις ασφάλεια. Οι συζητήσεις με οικεία πρόσωπα σε βοηθούν να ξεφύγεις από την κυκλοθυμία και να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Η ψυχολογία σου ανεβαίνει και οι συζητήσεις σε βοηθούν να ξεφύγεις από σκαμπανεβάσματα και ξεσπάσματα.

Αισθηματικά

Εκφράζοντας αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου σε απαλλάσσει από ψυχολογικά βάρη και δημιουργούν σταθερότητα και γερές βάσεις στη σχέση. Αν είσαι  αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει γνωριμία μέσα από οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες ανασφάλειες σε ταλαιπωρούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν μετά το μεσημέρι που θα σου δώσουν την ευκαιρία να δείξεις με γρήγορες κινήσεις ότι μπορείς να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις. Τα κέρδη από πιθανές συμφωνίες θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα και θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, απολαμβάνεις μετά το μεσημέρι την παρέα των κοντινών σου προσώπων που σου φτιάχνουν το κέφι και σε βοηθούν να εκφράσεις ότι νιώθεις. Αυτό λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχολογία σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να σταθείς με σιγουριά στα πόδια σου και να πραγματοποιήσεις ότι βάλεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικά

Οι ευχάριστες στιγμές που υπάρχουν βοηθούν να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να δεις την σχέση σου από την θετική της πλευρά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα δείξει έντονο ενδιαφέρον για εσένα και θα απολαύσεις την επικοινωνία μαζί του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως και λογαριασμούς μέχρι το μεσημέρι, καθώς είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει άγχος. Δώσε χρόνο σε εμπορικές υποθέσεις που σου προκαλούν το ενδιαφέρον και μπορούν να σου χαρίσουν πολλά, αρκεί να αξιοποιήσεις τις ιδέες σου.

 

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η κοινωνικότητά σου μέχρι το μεσημέρι θα σε βοηθήσει να λάμψεις και να ξεχωρίσεις όπου και αν βρεθείς. Αργότερα στρέφεις την προσοχή σου σε ότι σου προκαλεί συναισθηματική αναστάτωση. Σκέψου τι είναι αυτό που σου δημιουργεί σιγουριά και δεν αφήνει περιθώρια για να προκληθεί άγχος.

Αισθηματικά

Δώσε την ευκαιρία στο ταίρι σου να εκφράσει αυτά που σκέφτεται και μπορεί να απασχολούν από το παρελθόν την σχέση σας προκαλώντας εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τραύματα και πληγές που ακόμα σε επηρεάζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κλείσε υποθέσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που μπορεί να σε επηρεάζουν στην επαγγελματική σου πορεία. Τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίζουν, όμως η διαίσθησή σου θα σε ωθήσει να δώσεις λύσεις και να βρεις το κουράγιο να πιστέψεις στις δυνατότητές σου. Ξεπέρασε το άγχος που θολώνει την σκέψη και οδηγεί σε λάθος επιλογές.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, βγαίνεις από την εσωστρέφεια και μπορείς να κάνεις κινήσεις και να βρεθείς σε παρέες που θα δείξεις ποιος πραγματικά είσαι. Η απαισιοδοξία θα μείνει στην άκρη καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να αντιληφθείς με μεγάλη ευκολία τι μπορείς να επιτύχεις και να πιστέψεις στον εαυτό σου. 

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να θέσεις από κοινού στόχους με το ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει μοναδικά για την σχέση και θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου καθώς εντυπωσιάζεις με τον δυναμισμό και την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να προωθήσεις σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς θα ανοίξουν μπροστά σου νέοι δρόμοι που θα σε ικανοποιήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα βοηθήσουν στις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν και θα προχωρήσεις με δυναμισμό στην επίτευξη των στόχων σου. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς και να αφιερώσεις χρόνο σε ότι σε επηρεάζει ψυχολογικά. Η λογική θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλα αυτά που σε βουλιάζουν και δεν αφήνουν περιθώρια να δεις με αισιοδοξία την προσωπική σου πορεία. Έχεις την δυνατότητα να ξεφύγεις από πληγές και τραύματα.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και προβληματίζουν την σχέση σου χωρίς να χαθείς στον συναισθηματισμό και τις αυταπάτες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιδιώξει να μπει και πάλι στη ζωή σου, η ρεαλιστική σου αντιμετώπιση δεν αφήνει περιθώρια για πληγές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κλείσε ότι εκκρεμότητες επηρεάζουν την επαγγελματική σου πορεία και δώσε σε όλους να καταλάβουν τον σχεδιασμό που έχεις για την καριέρα σου. Θα βρεις αρκετά πρόσωπα που θα εμπιστευτούν τις προτάσεις σου, φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου για το ποιους πρέπει να εμπιστευτείς. 

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να περάσεις μοναδικά γι’ αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις τον χρόνο για να διασκεδάσεις και να εντρυφήσεις σε νέα αντικείμενα που θα σε γεμίσουν πνευματικά και ψυχολογικά. 

Αισθηματικά

Το κέφι απογειώνει την προσωπική σου ζωή και έχεις την ευκαιρία να κάνεις μοναδικές συζητήσεις με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που μπορεί να προκαλέσει έντονη αισιοδοξία και πάθος αμά τη εμφανίσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συζητήσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό και με αντικείμενα που σε εξιτάρουν. Η αισιοδοξία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις καθώς εμπνέεις με τις πρωτότυπες ιδέες και δίνεις όραμα στην ομάδα που βρίσκεσαι.

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, μην επιτρέψεις στο άγχος της ημέρας να σε κυριεύσει και να επηρεάσει την ψυχολογία σου. Εν μέσω πολλών υποχρεώσεων μπορείς να περάσεις όμορφα και να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις όλα αυτά που κουβαλάς μέσα σου και μπορεί να σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικά

Το πάθος δεν λείπει από τη σχέση και αυτό είναι αρκετό για σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τους φόβους και την σκληρότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σου για να δημιουργήσει πληθώρα συναισθημάτων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το ένστικτό σου σε βοηθά να πάρεις τις σωστές επαγγελματικές αποφάσεις καθώς ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να επιτύχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις για τις οικονομικές σου απολαβές και μπορεί να υπάρξουν πολλές ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά σε οικονομικούς στόχους που έχεις. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, ανεβαίνει κατακόρυφα η ψυχολογία σου καθώς απολαμβάνεις τις παρέες και την διασκέδαση με παλιούς φίλους και γνωστούς. Οι πνευματικές σου αναζητήσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο καθώς λειτουργούν ανακουφιστικά για την ψυχολογία σου και σου δίνουν ώθηση να αναζητήσεις νέα δεδομένα στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Οι παρέες και η καλή διάθεση θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή που θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να απολαύσεις τις στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του και ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις και να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που ονειρεύεσαι για εσένα. Μπορείς να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις νέους δρόμους μπροστά σου.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η αναστάτωση που νιώθεις από το μεσημέρι και μετά μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές που θα σε εκθέσουν. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τους φόβους σου και να προσπαθήσεις να εκφράσεις βαθύτερες σκέψεις που θα σε βοηθήσουν να εκτονωθείς.

Αισθηματικά

Οι αμφιβολίες που νιώθεις μπορεί να προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σου, εκτός αν πάρεις την απόφαση και εκφράσεις ότι σε φοβίζει στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα αναζωπυρώσει συναισθήματα που έχεις θαμμένα μέσα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές σου επιλογές μπορεί να σε προβληματίζουν, έχεις όμως την δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα πως πρέπει να κινηθείς και να αποφύγεις τις παγίδες. Σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις λύσεις σε σημαντικά εργασιακά θέματα που πιθανά σε αγχώνουν. Αυτό θα σε απεγκλωβίσει από πιθανές εμμονές και επικριτική διάθεση που μόνο ένταση θα δημιουργήσουν στους γύρω σου.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η ανάγκη να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωή σου είναι έντονη και αυτό σε οδηγεί σε πιθανούς συμβιβασμούς που δεν σε καλύπτουν. Μπορείς όμως να συζητήσεις και να δείξεις ποιες είναι οι πραγματικές σου προθέσεις και τι είναι αυτό που σε καλύπτει. Να είσαι βέβαιος ότι θα βρεις ανταπόκριση. 

Αισθηματικά

Η εξαιρετική επικοινωνία με το ταίρι σου σε βοηθά να ξεπεράσεις ανασφάλειες που πιθανά έχεις και να δεις την θετική πλευρά της ζωής και της αγάπης. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα έρθει στη ζωή σου για να σου χαρίσει χαρά και να ανεβάσει την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις με συνεργάτες σου και να προχωρήσεις στα σχέδιά σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν στον επαγγελματικό σου δρόμο για να σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!