WOMEN'S GUIDE

Το κόλπο με τα κουτάλια που βοηθά να εξαφανίσεις το πρήξιμο στα μάτια

Πολλές, γυναίκες, ειδικά όταν ξυπνούν το πρωί ή μετά από πολύωρη εργασία και κόπωση, παρατηρούν μαύρους κύκλους στην περιοχή κάτω από τα μάτια και ένα αντιαισθητικό πρήξιμο.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ευθύνονται για το πρήξιμο στα μάτια, όπως γενετικοί παράγοντες, η έλλειψη ενυδάτωσης, η κόπωση, η αϋπνία, το κάπνισμα και το αλκοόλ και φυσικά το γεγονός πως η περιοχή των ματιών έχει ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα.


Για αυτό είναι απαραίτητη η σωστή φροντίδα αυτής της ευαίσθητης περιοχής, και στην αγορά υπάρχει πληθώρα, ειδικών για τα μάτια, καλλυντικών προϊόντων.


Υπάρχει όμως και ένα beauty κολπάκι, που πολλές ισχυρίζονται πως τις βοηθά να διώξουν τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο στα μάτια, αν αυτό εμφανιστεί.


Το κόλπο είναι πολύ απλό και τα μόνα που χρειάζεσαι για να το εφαρμόσεις είναι δυο κουτάλια και το ψυγείο σου. Βάζεις δύο κουτάλια της σούπας στην κατάψυξη και αν το πρωί έχεις ξυπνήσει με πρησμένα μάτια- τα ακουμπάς, χωρίς να ασκείς μεγάλη δύναμη, στην περιοχή κάτω από τα μάτια σου για μερικά λεπτά. Το πρήξιμο θα μειωθεί αισθητά.


Δείτε πως ακριβώς να το εφαρμόσετε στο ακόλουθο βίντεο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!