ΖΩΔΙΑ

Έκλειψη Σελήνης στις 5/6: Αυτά τα 4 ζώδια πρέπει να προσέξουν πολύ

Σε τρεις μέρες, στις 5 Ιουνίου θα έχουμε μια σεληνιακή έκλειψη (την πρώτη από τις δύο εκλείψεις του μήνα, αφού στις 21 Ιουνίου θα έχουμε και ηλιακή έκλειψη) και οι αστρολόγοι προειδοποιούν πως ειδικά 4 ζώδια πρέπει να προσέξουν πολύ.

Η Σεληνιακή Έκλειψη της 5ης Ιουνίου,  παραπέμπει σε εξαπατήσεις, κλοπές, απιστίες και λανθασμένες ή «άκυρες» επιλογές, και θα αφήσει το αστρικό της αποτύπωμα στην 23η μοίρα του Σκορπιού και θα σε επηρεάσει αν είσαι Σκορπιός ή Ταύρος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 15 Νοεμβρίου ή 14 Μαΐου, αντίστοιχα.

Προσοχή ωστόσο οφείλεις να επιδείξεις κι αν είσαι Λέων ή Υδροχόος κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 15 Αυγούστου ή τις 11 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά:

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Τοξότη, θίγει τα οικονομικά σας συμφέροντα και φουντώνει για τα καλά τις ανασφάλειές σας, γιατί βρίσκεστε σε ένα στάδιο που αναγνωρίζετε ότι όλοι πάντα θέλουν κάτι από εσάς, ενώ οι δικές σας ανάγκες μένουν ανικανοποίητες. Είναι σημαντικό να δείξετε τώρα προσοχή για απώλειες, κλεψιές, ή για την μη τήρηση των όσων έχουν συμφωνηθεί οικονομικά στις συνεργασίες σας. Καβγάδες για χρήματα και με παιδί είναι πολύ πιθανό να έχετε οι γονείς. Προσοχή στα απερίσκεπτα έξοδα σε ένα γενικότερο πλαίσιο! Ωστόσο αυτό το διάστημα νιώθετε πεσμένα και τα φτερά σας από ψυχολογικής ή και συναισθηματικής πλευράς. Μία σχέση σας είναι πολύ πιθανό να μην σας καλύπτει, ή να μην σας δίνει την σιγουριά ή την χαρά που επιθυμείτε και αυτό να σας κάνει πιο επιρρεπείς σε έναν πειρασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, διεγείρει έντονα συναισθήματα μέσα στο επόμενο διάστημα αλλά και φουντώνει τις ανασφάλειές σας για τα οικονομικά σας. Σε αυτό το διάστημα κορυφώνονται εξελίξεις που αφορούν την διεκπαιρέωση υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων με το παρελθόν σας (είτε οικονομικών – είτε αισθηματικών)! Στα οικονομικά, τώρα καλείστε να διαχειριστείτε σφάλματα του χτες και αυτό σας πιέζει σημαντικά. Στα αισθηματικά σας φουντώνει η ζήλεια, η διεκδίκηση, η ανάγκη για χειραγώγηση ενώ οι εξελίξεις που συμβαίνουν τώρα είναι σαν να ξύνουν μία βαθύτερη πληγή σας. Δείξτε προσοχή αυτό το διάστημα στους ανθρώπους που επιλέγετε να συναναστραφείτε κοινωνικά, ενώ αποφύγετε συνεταιρισμούς ή οικονομικές δοσοληψίες (πχ δανεισμό) με πρόσωπα φιλικά!

ΛΕΩΝ

Μία Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, έρχεται για να φουντώσει για τα καλά τις ανησυχίες σας για ζητήματα που συνδέονται με τον έρωτα αλλά και την χαρά και την ικανοποίηση που λαμβάνετε από τη ζωή. Στα αισθηματικά σας φουντώνει ο ερωτικός πόθος, αλλά και η ανάγκη να διεκδικήσετε ή να διεκδικηθείτε, δεν παύει όμως οι εξελίξεις αυτού του χρονικού διαστήματος να σας αφήνουν ακάλυπτους ή και να σας δίνουν το μήνυμα ότι κάτι λείπει, κάτι δεν είναι εδώ κοντά σας, κάτι δεν είναι όπως και πρώτα. Αρκετά μπερδέματα λοιπόν έρχονται σε ζητήματα αισθηματικής φύσεως, τα οποία είναι σαν να σας ξύνουν παλαιές πληγές και να σας κάνουν να νιώθετε ανικανοποίητοι. Θίγεται σημαντικά ο Λιονταρίσιος εγωισμός σας, από την συμπεριφορά του ανθρώπου που ποθείτε. Ζητήματα που αφορούν τα παιδιά ή επιχειρηματικά σχέδια, αποτελούν τώρα μία εστία έντασης. Απογοητεύσεις από το κοινωνικό περιβάλλον είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα! Αυτή την Έκλειψη μπορείτε ωστόσο να την αξιοποιήσετε δημιουργικά, με ενασχόληση με την τέχνη, ή με δραστηριότητες που σας γεμίζουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Τοξότη, προκαλεί απώλειες, στερήσεις, ή επιπόλαιες λανθασμένες επιλογές όπου και σας στεναχωρούν στον τομέα των φιλικών σας επαφών. Το διάστημα αυτό γίνονται ξεκαθαρίσματα στον κοινωνικό σας κύκλο, κόβετε μία φιλική σας επαφή, ή τουλάχιστον νιώθετε ανικανοποίητοι και απογοητευμένοι, γιατί μία προσωπική σας επιθυμία μπλοκάρετε. Ζητήματα που συνδέονται με τον έρωτα και τα οικονομικά, αποτελούν αυτό τον καιρό μία πηγή άγχους και ανασφάλειας, σημαντικό όμως είναι να αποφύγετε τα λάθη τα οποία θα προκύψουν λόγω επιπολαιότητας , βιασύνης ή και … εγωισμού! Στα αισθηματικά σας αν και υπάρχει ροή γεγονότων και εξελίξεων, αρκετοί βρίσκεστε μπερδεμένοι ανάμεσα σε μία παλαιά και νέα ιστορία, όμως οι επιλογές σας και οι εξελίξεις γύρω σας, σας κάνουν να βρίσκεστε ανικανοποίητοι ή και ακάλυπτοι. Σημαντικό είναι αυτό το διάστημα να μην υπερεκτιμήσετε ή και να μην υποτιμήσετε έναν άνθρωπο για τον οποίο τρέφετε αισθήματα.Στα οικονομικά σας, τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως υπολογίζατε, ενώ συμφωνίες που είχατε κάνει με πρόσωπα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος δεν τηρούνται έτσι όπως θα θέλατε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!