WOMEN'S GUIDE

Η 53χρονη Salma Hayek με μια νέα selfie μας έδειξε πως είναι αγέραστη

Για πολλοστή φορά, η μεξικανικής καταγωγής χολιγουντιανή σταρ, πόζαρε χωρίς μακιγιάζ και κατάφερε να τρελάνει τους πάντες με το πόσο αγέραστη παραμένει στην ηλικία των 53 ετών. Ποιο είναι το μυστικό της;

Είναι βέβαιο, πως η Salma, έχει βρει τη λύση να αντιστέκεται στις φθορές που προκαλεί σε επιδερμίδα και σώμα η πάροδος των χρόνων, αφού όχι μόνο διατηρεί ένα απίστευτα καλλίγραμμο κορμί, αλλά στη νέα selfie της, που ανέβασε στο Instagram, είδαμε πως δεν έχει ούτε μια ρυτίδα.


Πως τα καταφέρνει; Η ίδια, δε μια παλαιότερη συνέντευξή της στους New York Times, είχε μιλήσει για "καλά γονίδια" και για συμβουλές ομορφιάς, που έμαθε από τη μητέρα της και τη γιαγιά της, όπως οι ακόλουθες

Η Salma παραλείπει τον πρωινό καθαρισμό.

Το κλειδί για το όμορφο δέρμα της Salma είναι να μην το παρακάνεις. «Ποτέ δεν καθαρίζω το δέρμα μου το πρωί», είπε η Salma στην εφημερίδα. «Η γιαγιά μου με δίδαξε ότι το βράδυ, το δέρμα σου αναπληρώνει όλα τα πράγματα που έχασε κατά τη διάρκεια της ημέρας».

Το τριαντάφυλλο είναι ένα βασικό μέρος της καθημερινής της ρουτίνας.

Η Salma ρίχνει ροδόνερο στο πρόσωπο της τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Πρώτον, το πρωί, πριν εφαρμόσει την ενυδατική κρέμα. «Είναι τόσο απαλό και ξυπνά το δέρμα», εξήγησε. Η Salma το χρησιμοποιεί επίσης τη νύχτα μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ της με λάδι καρύδας. «Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια πολύ ζεστή πετσέτα με ροδόνερο», είπε, σημειώνοντας ότι αυτό δημιουργεί κάτι σαν ατμό προσώπου.

 

Η Salma είναι junkie της μάσκας προσώπου.

Συχνά το βράδυ, θα χρησιμοποιήσει τη μάσκα ιβίσκου από τη συλλογή της ή θα βάλει ένα γρήγορο καθαριστικό με βρώμη. «Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο αλεύρι βρώμης και στη συνέχεια λίγο νερό ή γάλα αμυγδάλου και λίγο μέλι», είπε. «Αφήστε το να μουλιάσει, και είναι ένα πολύ καλό καθαριστικό που κάνει το δέρμα σας πολύ μαλακό».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!