VIRAL

Ο άσσος του τένις Novak Djokovic κόλλησε κορωνοϊό και τώρα ζητά συγγνώμη

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση, πως ο διάσημος Σέρβος τενίστας Novak Djokovic και η σύζυγός του Jelena, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και ο άσσος του τένις αναγκάστηκε να απολογηθεί, μετά την αποκάλυψη ενός βίντεο που τον έδειχνε να συμμετέχει σε πάρτι όπου δεν τηρούνταν κανένα μέτρο προστασίας από το φονικό ιό, αλλά και για τη διοργάνωση ενός τουρνουά τένις

Συγκεκριμένα, ο επί 17 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, διοργάνωσε πρόσφατα το τουρνουά Adria Tour, που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και στο οποίο συμμετείχαν πολλοί διάσημοι αθλητές, αλλά τώρα ήδη ο ίδιος και ένας ακόμη τενίστας που συμμετείχε βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Μάλιστα οι συνολικά οκτώ τενίστες που φωτογραφήθηκαν σε κοντινή φυσική απόσταση από τον Σέρβο τενίστα, κατά τη διάρκεια του τουρνουά βρίσκονται ήδη σε διαδικασία ελέγχων για Covid 19, με τον Κροάτη Borna Coric (Μπόρνα Τσόριτς) να επιβεβαιώνει πως βρέθηκε και αυτός θετικός στον κορωνοϊό.

Παράλληλα η Daily Mail δημοσιεύει βίντεο που δείχνει τον Σέρβο τενίστα και 10 ακόμη τενίστες να διασκεδάζουν σε κλαμπ στο Βελιγράδι μετά το τουρνουά, χωρίς να τηρούν καμιά απόσταση ή μέτρο προστασίας.

 

 

Ο Σέρβος τενίστας αναγκάστηκε να απολογηθεί μέσω social media γράφοντας:  «Διοργανώσαμε το τουρνουά σε μια στιγμή ύφεσης του κορωνοϊού, πιστεύοντας ότι οι συνθήκες για τη φιλοξενία αγώνων στην Κροατία ήταν οι αρμόζουσες. Δυστυχώς, ο ιός είναι ακόμη παρών και πλέον συνιστά μια νέα πραγματικότητα, που προσπαθούμε ακόμη και τώρα να αντιμετωπίσουμε αλλά και να ζήσουμε μ’ αυτή. Ελπίζω ότι τα πράγματα θα χαλαρώσουν με τον καιρό, ώστε να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς ζωής. Λυπάμαι βαθύτατα για κάθε ξεχωριστό κρούσμα επιμόλυνσης από τον ιό. Ελπίζω να μην υπάρξουν επιπλοκές στην υγεία κανενός και ότι όλοι θα είναι καλά».

Ο Σέρβος τενίστας πρόσθεσε ότι θα παραμείνει σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες και ότι θα υποβληθεί σε νέο τεστ ανίχνευσης Covid 19, σε πέντε ημέρες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Jun 23, 2020 at 10:58am PDT

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!