VIRAL

H Adele δείχνει πόσο αδυνάτισε φορώντας ξανά ένα παλιό φόρεμά της [εικόνες]

Η 32χρονη τραγουδίστρια Adele, ενθουσίασε τους φαν της, με τις αναρτήσεις που έκανε στα social media, φορώντας και πάλι ένα φόρεμα που είχε βάλει πριν από 4 χρόνια, όταν είχε πολύ περισσότερα κιλά.

Η Adele, εδώ και μήνες έχει πετύχει μια θεαματική απώλεια κιλών και έχει γίνει αγνώριστη.


Και τώρα θυμήθηκε την εμφάνιση του είχε κάνει στη σκηνή του φεστιβάλ Glastonbury το 2016 και πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της βλέποντας στην τηλεόραση το βίντεο από την τότε live εμφάνισή της, ενώ είπε πως έχει πιει αρκετό μηλίτη και κάνει πως τραγουδά με μικρόφωνο έναν μικρό ανεμιστήρα χειρός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on Jun 27, 2020 at 2:52pm PDT


Στην ίδια ανάρτηση, ανέβασε και μια φωτογραφία στην οποία φόρεσε ξανά το φόρεμα που είχε φορέσει εκείνη την ημέρα στο φεστιβάλ και όπως θα δείτε, το μαύρο φόρεμα Chloe με τις χρυσές λεπτομέρειες της είναι πολύ... άνετο.


Όμως οι φαν της δεν ενθουσιάστηκαν μόνο από τις πόζες της Adele, αλλά και από το γεγονός πως ένας από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν τις φωτογραφίες ήταν ο 37χρονος MC Skepta, που έκανε πλάκα πως δήθεν χάκαρε το λογαριασμό της Adele, φουντώνοντας τις φήμες πως οι δυο τους έχουν δεσμό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!