ΖΩΔΙΑ

Μέσα στον Ιούλιο 6 ζώδια μπορεί να τα... ξαναβρούν με πρώην συντρόφους

Πολλές ερωτικές επανασυνδέσεις με πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να φέρει ο μήνας Ιούλιος, που μόλις ξεκίνησε και ειδικά για όσους ανήκουν σε 6 ζώδια και έχουν γεννηθεί σε συγκεκριμένα δεκαεήμερα, οι πιθανότητες να δουν κάποιο παλιό έρωτα να αναβιώνει μέσα στο μήνα είναι μεγάλες!

Σύμφωνα με το astrokouskous.oroskopos.gr, τα ζώδια που πιθανά θα έχουν μια ερωτική επανασύνδεση μέσα στον Ιούλιο είναι τα ακόλουθα:  Αρκετοί Καρκίνοι – Αιγόκεροι – Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, ενώ και αρκετοί Ταύροι – Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου θα αναθεωρήσουν κάποιες επιλογές ή και θα επιδιώξουν κάποιες επικοινωνίες με σχέση του χτες.  Για Επανασύνδεση ωστόσο θα μπορούσαμε άνετα να πούμε και για τους Παρθένους(12-13/9) – Ιχθύες (9-10/3).

Αναλυτικά οι μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για αυτά τα 7 ζώδια

Ταύρος

Μετά από ένα δύσκολο σχετικά δίμηνο όπου ο κυβερνήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη αφήνοντας ανικανοποίητες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου στα αισθηματικά, είναι τώρα ο καιρός να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να διατηρήσεις κοντά σου ότι έχει αξία. Πιο τυχερός θα είναι ο μήνας στα αισθηματικά σου αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 12/5 όπου μπορείς να αναμένεις την ανάπτυξης μίας φιλικό – συναισθηματικής ρομαντικής σχέσης που θα σε τονώσει … Ευνοούνται ωστόσο και οι γνωριμίες μέσα από κοινωνικό κύκλο.  Εσύ που είσαι Ταύρος του 1ου δεκαημέρου παίρνεις μία ανάσα και μπορείς να κινηθείς πιο άνετα ή και να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε απογοήτευσαν, ευνοούνται και οι επαφές με άτομο του χτες. Εσύ που είσαι Ταύρος του 2ου δεκαημέρου, μπορείς να συντηρήσεις μία ήδη υπάρχουσα σχέση σου και να νιώσεις ικανοποίηση, οι νέες γνωριμίες δεν είναι το «ατού» σου , ενώ προσπάθησε γενικότερα να μην τα βλέπεις όλα μαύρα αυτό το διάστημα. Όσο για σένα του 3ου δεκαημέρου, στόχοι κατακτώνται αρκεί να το θέλεις.

 

Καρκίνος

Δεν τον λες και εύκολο τον Ιούλιο για τα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Καρκίνε, αφού ήδη πραγματοποιήθηκε η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου , έχουμε στις 5/7 μία ακόμα Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, ενώ ο Άρης από τον Κριό, δυναμιτίζει εξελίξεις που σε κάνουν να χάνεις τον «στόχο»!  Προσοχή στους χωρισμούς αν είσαι στη λίστα των ζωδίων που αναφέρω στο γενικό μέρος της πρόβλεψης. Ωστόσο για να είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς, στην δική σου περίπτωση πρέπει να σκεφτείς σοβαρά και να κλείσεις τον κύκλο μίας σχέσης που σε έχει ταλαιπωρήσει από το χτες. Τα αδιέξοδα ερωτικά πάθη έχουν την τιμητική τους λοιπόν αυτό το μήνα, ενώ  ο Ερμής ανάδρομος ως τις 12/7 στο ζώδιο σου σε κάνει συχνά να νοσταλγείς, να αναπολείς, να μιλάς ή και να συναντάς το «χτες»  (ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο!

Παρθένος

Δυναμικός είναι ο μήνας για τα ερωτικά σου, αν και μπορώ να πω ότι θα υπάρξουν και οι στιγμές εκείνες που θα παρασυρθείς από την υπερβολή (ή και από την υπερανάλυση) και αυτό είναι που μπορεί να σου στερήσει την ανεμελιά και τον αυθορμητισμό στον έρωτα. Στο ξεκίνημα του μήνα με την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω νιώθεις κάπως ανικανοποίητος στα ερωτικά σου ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, όπου αυτά που σου προσφέρονται δεν σου επαρκούν για να νιώσεις πληρότητα και ικανοποίηση.  Εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 12-13 Σεπτεμβρίου θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ένα νέο ρομαντικό ειδύλλιο (ή ακόμα και επανασύνδεση) σημαντικό είναι όμως να είσαι αρκετά προσγειωμένος στην πραγματικότητα και να μην ωραιοποιήσεις / εξιδανικεύσεις το άτομο απέναντί σου! Σταθερές αποφάσεις για το μέλλον και την προοπτική μίας σχέσης ή της αισθηματικής ζωής γενικότερα λαμβάνεις εσύ του 3ου δεκαημέρου.

Σκορπιός

Η ερωτική σου επιθυμία αγγίζει κόκκινο ενώ ο έρωτας χωρίς δεσμεύσεις ή αλλιώς η προοπτική μίας ελεύθερης σχέσης είναι μέσα στα «σκαριά» αυτού του μήνα, έστω και αν είναι κάτι το οποίο εσύ για την ώρα δεν το επιζητάς.  Είναι βέβαιο ότι θα μπορούσα να μιλήσω για έναν μεγάλο έρωτα που θα έχει μία καλή προοπτική για σένα που έχεις γεννηθεί  11-12 Νοεμβρίου!  Από την άλλη πλευρά εσύ που είσαι Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου χαλαρώνεις από τα «ρίχτερ» του Ουρανού που γκρέμισαν τα σταθερά θεμέλια σχέσεων και αναθεωρείς πολλά πράγματα. Εσύ που είσαι Σκορπιός του 2ου δεκαημέρου αιφνιδιάζεσαι και δέχεσαι τώρα τις πρώτες ουράνιες δονήσεις που σου δίνουν το μήνυμα ότι τίποτα δεν παραμένει σταθερό . Όσο για σένα του 3ου δεκαημέρου ο επιμένων νικά!

Αιγόκερως

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που δοκιμάζει την ποιότητα και την σταθερότητα σχέσεων, ενώ δεν λείπουν και οι απογοητεύσεις. Η επιθυμία σου αρκετές στιγμές μπορεί να είναι η δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα μπορείς με αρμονία να απολαύσεις με το ταίρι σου τα απλά καθημερινά πράγματα, τα γεγονότα όμως δεν θα στο επιτρέπουν. Η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης στις 5/7 στο ζώδιο σου σε απογοητεύει μέσω σκληρών συνειδητοποιήσεων για την πορεία μίας σχέσης, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου ιδιαίτερα κοντά στις 3/1. Η λύση εδώ είναι η αλλαγή, η ανανέωση και ο απεγκλωβισμός από καταστάσεις ή ανθρώπους που σε φθείρουν. Ο Ιούλιος ωστόσο θα είναι αρκετά δύσκολος και για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 18-19 Ιανουαρίου αφού η επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιο σου έρχεται για να σου θυμίσει τις δοκιμασίες που πέρασες στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Προβλήματα που είχες κρύψει κάτω από το χαλάκι, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και είναι απαραίτητο να βρεις λύσεις. Ο Ιούλιος ωστόσο έχει και κάποιες ευκαιρίες επανασυνδέσεων, οι οποίες είναι πιο πιθανές αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, η ευερεθιστικότητα, τα νεύρα και η ψυχολογική ένταση είναι χαρακτηριστικά που δεν θα λείπουν και από την αισθηματική σου ζωή, αφού συναισθηματικά πολλές στιγμές θα νιώθεις στην “τσίτα”!

Ιχθύς

Ο Ιούλιος ξεκινά με τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Καρκίνου και από τον 5ο Ηλιακό σου οίκο είναι βέβαιο ότι σε φέρνει σε επαφή με το ερωτικό σου παρελθόν. Αναλογίζεσαι, νοσταλγείς αλλά και επικοινωνείς με ένα άτομο του χτες ενώ η προοπτική μίας επανασύνδεσης είνα πολυ πιθανή ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου ! Η επιθυμία σου αυτό το μήνα θα είναι να διατηρήσεις κοντά σου την σχέση με την οποία νιώθεις οικειότητα, ζεστασιά, σταθερότητα, δεν θα λείπουν όμως οι υπερβολές που θα εκδηλώνονται λόγω των ανασφαλειών σου! Μία επιθυμία ικανοποιείται αυτό το μήνα στα αισθηματικά ενώ ένας νέος ρομαντικός έρωτας είναι πολύ πιθανό τώρα να κάνει την εμφάνισή του ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 9-10 Μαρτίου! Γνωριμίες με έναν πρωτότυπο τρόπο έχεις εσύ που γεννήθηκες κοντά στις 2 Μαρτίου!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!