ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 6 Ιουλίου 2020

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να φέρει πολλά... ξεκαθαρίσματα.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον ώστε να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε πιέσουν ψυχολογικά. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο και στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον ώστε να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς.

Αισθηματικά

Άφησε τις ευθύνες στην άκρη και δώσε χρόνο στο ταίρι σου, μία έξοδος με τα φιλικά σας πρόσωπα θα είναι ευεργετική για τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα δρομολογήσει ένα νέο μονοπάτι στην προσωπική σου ζωή γεμάτο ανατροπές και διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Προσοχή σε πιθανές ευθύνες που μπορεί να προκύψουν μέσα στην ημέρα και θα σε πιέσουν καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις κούραση και ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς όπως θα ήθελες σε ότι έχεις αναλάβει. Φρόντισε να βοηθήσεις την βοήθεια προσώπων στον επαγγελματικό χώρο γιατί είναι βέβαιο ότι θα την έχεις.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Κρόνο σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πως θέλεις να κινηθείς σε θέματα εκπαίδευσης και σε σχέση με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Από το μεσημέρι και μετά περνάει στον Υδροχόο αυξάνοντας επαγγελματικές ευθύνες και υποχρεώσεις.  

Αισθηματικά

Μην εγκλωβίζεσαι σε σκέψεις που αφορούν την καριέρα σου γιατί σε οδηγούν μακριά από το ταίρι σου και αυτό μπορεί να έχει κόστος τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα σε βοηθήσει να κλείσεις πληγές και υποθέσεις του παρελθόντος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ευθύνες και υποχρεώσεις αυξάνονται και καλείσαι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει. Δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η αδιαλλαξία που μπορεί να εκδηλώσεις θα δημιουργήσει προβλήματα. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να σου δημιουργήσει η κατήφεια ή δυσκολίες σε σχέση με οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο ανεβάζοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία και τη διάθεση για διασκέδαση

Αισθηματικά

Το βράδυ είναι ιδανικό για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας την συντροφιά της παρέας σας. Αυτό θα είναι αρκετό για να σας ανανεώσει. Αν είσαι  αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα ανοίξει νέους πνευματικούς ορίζοντες μπροστά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Βγαίνεις από την κατήφεια και την ανησυχία και αντιμετωπίζεις τα οποία επαγγελματικά ζητήματα υπάρχουν με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανή αμέλεια ή ωφέλεια που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη γιατί θα έχουν κόστος.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και ψυχρότητα με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανασφάλεια και τους φόβους που μπορεί να εκδηλωθούν ως ένταση και θυμός στους γύρω σου.

Αισθηματικά

Αφιέρωσε στιγμές για δύο με το ταίρι σου όπου το πάθος και ο αισθησιασμός θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, βοηθώντας έτσι να εκτονωθεί πιθανή ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σου προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι και την ανάγκη να γίνεις ένα μαζί της.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν από το μεσημέρι και μετά καθώς σου δημιουργούν έντονη ανησυχία και ανασφάλεια. Θα πρέπει να αφήσεις την καχυποψία στην άκρη και να προσπαθήσεις να συνδιαλλάσσεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με αυτούς που θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις σε ότι σε απασχολεί.

 

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Κρόνο δημιουργεί έντονο άγχος για ζητήματα της καθημερινότητας που σε πιέζουν. Από το μεσημέρι και μετά η εξωστρέφεια αυξάνεται κατακόρυφα καθώς περνάει στον Υδροχόο και επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς.

Αισθηματικά

Η έντονη ανάγκη για συντροφικότητα κυριαρχεί στην ημέρα και σε οδηγεί να δημιουργήσεις το καλύτερο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή και ήρθε για να αφήσει το στίγμα της στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες για συνεργασίες που μπορεί να σου δοθούν καθώς έχεις την ευκολία να αντιληφθείς γρήγορα ποιες είναι αυτές που σε συμφέρουν. Παράλληλα μπορείς να κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει ένταση και απαισιοδοξία σε σχέση με την προσωπική σου ζωή. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο αυξάνοντας κατακόρυφα τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. 

Αισθηματικά

Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση σου και δημιουργούν γκρίνια και επικριτικότητα προς το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η διάθεσή σου δεν είναι η απαιτούμενη για να φλερτάρεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο και στη δουλειά αυξάνονται και λειτουργούν πιεστικά στο πρόγραμμά σου και στην ψυχολογία σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις τις καλύτερες λύσεις με την γρήγορη αντίληψη που έχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις με συναδέλφους που δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των υποθέσεων που έχεις αναλάβει.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει κατήφεια ή κόντρες με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και το κέφι σου στα ύψη, δίνοντάς σου ψυχολογική ανάσα.

Αισθηματικά

Η ημέρα είναι ιδανική για να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου καθώς το πάθος και ο ερωτισμός πρωταγωνιστούν στη σχέση και λειτουργούν ευεργετικά μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία και η λάμψη σου δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητες για αυτό… εσω έτοιμος για νέες και σημαντικές γνωριμίες της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή ιδιαίτερα μέχρι το μεσημέρι καθώς η κυκλοθυμία και η απαισιοδοξία μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Όμως είναι απαραίτητο να κρατήσεις υψηλό ηθικό και να δείξεις αποφασιστικότητα όπου χρειάζεται.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σε απασχολούν με τον κοντινό σου περίγυρο. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο και σε ωθεί να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ με την οικογένεια θέλοντας να εισπράξεις ζεστασιά και γαλήνη.

Αισθηματικά

Ο προσωπικός σου χώρος μπορεί να φιλοξενήσει μοναδικές στιγμές για δύο όπου ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, η αίσθηση του γνώριμου και της οικειότητας θα σας φέρει πιο κοντά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τις απόψεις σου με αυστηρό και κάθετο τρόπο. Αξιοποίησε την ημέρα για να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θεωρείς ότι έχουν να σου προσφέρουν πολλά.

  

 

 

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να λειτουργήσει περιοριστικά σε οικονομικά ζητήματα που θα επηρεάσουν και την ψυχολογία σου. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο και ενισχύεται η ανάγκη για επικοινωνία και κοινωνική ζωή.

Αισθηματικά

Η διασκέδαση και η επικοινωνία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο ώστε να ανανεωθεί η σχέση σας και να περάσετε μοναδικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάσει για την γρήγορη αντίληψη και το κέφι που την χαρακτηρίζουν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν μέχρι το μεσημέρι καθώς οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να είναι περιοριστικές για εσένα. Φρόντισε να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες σε επίπεδο εξόδων για να μην δημιουργείται ανασφάλεια και αναστάτωση που σε επηρεάζουν σημαντικά.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στο ζώδιο σου και η σύνοδος της με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα έναντι των άλλων δείχνοντας την αυστηρή σου πλευρά. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο και δείχνεις όλο σου το ενδιαφέρον για τις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες που έχεις.

Αισθηματικά

Ένα ρομαντικό δείπνο όπου ο πόθος και ο αισθησιασμός θα πρωταγωνιστήσουν θα είναι ιδανικό για τη σχέση σου, αξιοποίησε τη συγκυρία που σου δίνεται. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου λόγω του έντονου πάθους που δημιουργεί.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από τους άλλους σε επίπεδο συνεργασίας καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αυστηρός και απόλυτος απέναντί τους. Παράλληλα μπορείς να θέσεις τα θεμέλια για νέα ξεκινήματα στην επαγγελματική σου ζωή καθώς έχεις την διάθεση να προσπαθήσεις σκληρά για την επιτυχία τους.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να οδηγήσει σε έντονη εσωστρέφεια και αναστάτωση λόγω των αναμνήσεων που έρχονται στην επιφάνεια και σε πληγώνουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου βοηθώντας σε να βγεις από το παρασκήνιο. Ο δυναμισμός και η κοινωνικότητα κυριαρχούν.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις πιθανές ανάγκες και επιθυμίες που έχεις από το ταίρι σου, η θετική σου διάθεση θα βοηθήσει ώστε να αντιληφθεί πλήρως τι θέλεις πραγματικά από τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εξωστρέφεια και η έντονη κοινωνικότητα είναι βέβαιο ότι θα φέρουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα του παρελθόντος που σε επηρεάζουν στον επαγγελματικό τομέα και δεν σε αφήνουν να ξεφύγεις από το άγχος. Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και να ξεφύγεις από πιθανά βαρίδια που σε επηρεάζουν σε όλα τα επίπεδα. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις θέματα που έχουν προκύψει στον φιλικό περίγυρο. Από το μεσημέρι και μετά περνάει στον Υδροχόο και επιδιώκεις να απομονωθείς και να χαθείς στις σκέψεις σου.

Αισθηματικά

Ο έντονος συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός μπορούν να δημιουργήσουν ένα ιδανικό σκηνικό όπου θα απολαύσεις το ταίρι σου μακριά από όλους. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται και σε αναστατώνουν, η αίσθηση της ασφάλειας που νιώθεις μαζί τους κυριαρχεί.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ποιους στόχους μπορείς να υπηρετήσεις ώστε να πετύχεις στην επαγγελματική σου ζωή και ποιοι είναι αδύνατον να γίνουν πραγματικότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες στο επαγγελματικό περιβάλλον που καλό είναι να αποφύγεις γιατί θα οδηγήσουν σε απομακρύνσεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!