ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 7 Ιουλίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερχείλιση λόγω φόβων και ανασφαλειών.

Η νευρικότητα και το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις που θα παίξουν ρόλο σε εργασιακές αποφάσεις. Τα λάθη είναι πιθανά για αυτό φρόντισε να πάρεις βαθιές ανάσες πριν οποιαδήποτε απόφαση που μπορεί να σχετίζεται με επαγγελματικά θέματα, αλλά και με αισθηματικά.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο νωρίς το πρωί αυξάνει την ένταση λόγω ανατροπών που μπορεί να επηρεάσουν στόχους και φιλοδοξίες, όπως και φιλικές σχέσεις. Προσοχή καθώς θα είναι εύκολο να συγκρουστείς μετωπικά με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικά

Ανατροπές σε δεδομένα και εξωγενείς παράγοντες μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου εντείνοντας την νευρικότητα. Φρόντισε να το αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιάστηκα, όμως η έντονη διάθεση για ανεξαρτησία μπορεί να απογοητεύσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Απροσδόκητες καταστάσεις ανατρέπουν τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να δείξεις ψυχραιμία και λογική προσέγγιση στα πράγματα αποφεύγοντας πιθανές προστριβές που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Η ηρεμία και η ωριμότητα θα σε βοηθήσω να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Φρόντισε να μην επαναστατείς χωρίς λόγους δυσχεραίνοντας την εξομάλυνση της ατμόσφαιρας.  

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να αφήσεις την ένταση των επαγγελματικών υποχρεώσεων στην άκρη καθώς μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σου και να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει ξαφνική νέα γνωριμία που θα σου δημιουργήσει συγκρουόμενα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές και αλλαγές που έρχονται ξαφνικά μπορεί να σου προκαλέσουν έντονη νευρικότητα που θα επηρεάσει τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να δεις με ψύχραιμους όρους πώς μπορείς να διαχειριστείς πιθανές δυσκολίες ή αιφνιδιαστικές καταστάσεις που δημιουργούν προβλήματα. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Ζητήματα από το παρελθόν έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και δημιουργούν έντονη νευρικότητα και συγκρουσιακές καταστάσεις.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις φόβους και ανασφάλειες που έρχονται με ορμή στην επιφάνεια να επηρεάσουν τις όμορφες στιγμές που μπορεί να βιώσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα έρθει ξαφνικά για να σου τονίσει ότι υπάρχουν άλυτα ζητήματα του παρελθόντος που πρέπει να αντιμετωπίσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τόσο η αμέλεια όσο και ο εκνευρισμός δεν βοηθούν να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Φρόντισε να ξεπεράσεις γρήγορα την ένταση που νιώθεις και να επικεντρωθείς σε ότι έχεις να διεκπεραιώσεις ώστε να αποφύγεις λάθη και απροσεξίες που θα σου στοιχίσουν.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει τον εκνευρισμό και τις ανασφάλειες. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικά ζητήματα καθώς αλλάζουν τα δεδομένα, όπως και στην προσωπική σου ζωή όπου οι προστριβές μπορεί να παίξουν κυρίαρχο ρόλο μέσα στην ημέρα.

Αισθηματικά

Φρόντισε να χαλιναγωγήσει σου εμμονές και απωθημένα που σε οδηγούν σε παράλογες συμπεριφορές και ζήλια επηρεάζοντας αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου αυξάνοντας κατακόρυφα το καρδιοχτύπι και δημιουργώντας έντονο φόβο και αναστάτωση με την παρουσία του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν, όμως είναι απαραίτητο να δείξεις ψυχραιμία και λογική προσέγγιση στα πράγματα για να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες. Οι συγκρούσεις θα σε απομακρύνουν από τους στόχους σου.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αφήνει ανεπηρέαστες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ξαφνικά γεγονότα αυξάνω την ένταση κατακόρυφα και μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις που θα στιγματίσουν σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Αισθηματικά

Απροσδόκητα γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με το ταίρι σου που καλείσαι να διαχειριστείς με ωριμότητα για να μην υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να αλλάξουν ριζικά την εικόνα που έχει στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διαφορετική προσέγγιση σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν θα δονήσει για τα καλά τις συνεργασίες σου και θα δημιουργήσει πιθανά προστριβές και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή, μόνο με ψυχραιμία θα μπορέσεις να διακρίνεις τι πραγματικά σε ευνοεί.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο αλλάζει αιφνιδιαστικά τα δεδομένα στην καθημερινότητα. Προσοχή γιατί οι αλλαγές αυτές θα αυξήσουν το άγχος και τη νευρικότητα και δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Απέφυγε τις οποίες προστριβές και αντιμετώπισε με ρεαλιστικούς όρους την κατάσταση. 

Αισθηματικά

Ανατροπές και αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα δεν αφήνουν περιθώριο να πάρεις ανάσες με το ταίρι σου, πρόσεξε γιατί θα είναι εύκολο να δημιουργήσεις προβλήματα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επικεντρωθείς στο να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα αφιερώνοντας το χρόνο σου σε νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στο πρόγραμμά σου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν ένταση με πρόσωπα στο συναδελφικό περίγυρο. Φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις όπως θα ήθελες ότι έχεις αναλάβει.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ένταση λόγω ανατροπών σε παρέες και εξόδους που είχες κανονίσει. Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και την προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικά

Ξαφνικές ανασφάλειες και φοβίες που έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σου, καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής αποφεύγοντας να ξεσπάσει στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται ξαφνικά για να ανατρέψει τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής, είναι επιτακτική ανάγκη να διαχειριστείς πιθανούς φόβους που φέρνει στην επιφάνεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν έχεις την διάθεση που απαιτείται για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στην επαγγελματική ζωή καθώς ανατροπές σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να επηρεάσουν και να σου δημιουργήσουν ένταση. Φρόντισε να μην ξεσπάσεις στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και απέφυγε τις προστριβές.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο λειτουργεί ευεργετικά στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια γεγονότα οι αποκαλύψεις που δημιουργούν εκρηκτική διάθεση και καυγάδες. Συγκρατήσε τα νεύρα σου καθώς μόνο με ηρεμία θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Αισθηματικά

Απόλαυσε την έντονη τρυφερότητα που μπορεί να σου χαρίσει το ταίρι σου μακριά από συγκρούσεις και ρήξεις που θα δυναμιτίσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία και ο εκνευρισμός δύσκολα θα επιτρέψουν να αφιερωθείς στο φλερτ και σε πιθανές νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ένταση μπορεί να υπάρχει στο επαγγελματικό πεδίο λόγω ανατροπών που θα επηρεάσουν τους στόχους και τις συνεργασίες σου. Προσοχή σε συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά και να σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια.

  

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ένταση λόγω ξαφνικών γεγονότων με πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις καυγάδες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Αισθηματικά

Η νευρικότητα στην επικοινωνία θα παίξει αρνητικό ρόλο στη σχέση, καλά θα κάνεις να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία διαχειριζόμενος την οποία ναι ένταση και πιθανές ανατροπές που δημιουργούν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό περιβάλλον, ο εκνευρισμός θα λειτουργήσει αρνητικά σε όποια εξέλιξη. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατρεπτικά γεγονότα αλλάζουν τα δεδομένα σε εμπορικές συνεργασίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν και αυτό είναι αρκετό για να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων. Προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις την όποια νευρικότητα που θα είναι κακός σύμβουλος για σένα.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο ανατρέπει τα δεδομένα σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ξαφνικά έξοδα που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να αποφύγεις την απολυτότητα λόγω γεγονότων που δημιουργούν αναταράξεις στη σχέση και δοκιμάζουν τα νεύρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ανασφάλειες και φοβίες έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και δεν σου επιτρέπουν να χαρείς την κοινωνική σου ζωή και πιθανές νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά δεδομένα που θα πρέπει να διαχειριστείς με ωριμότητα καθώς με ευκολία μπορούν να σε επηρεάσουν. Δεν αποκλείεται να προκύψουν αιφνιδιαστικά έξοδα που θα προκαλέσουν εκνευρισμό, προσπάθησε να τα τακτοποιήσεις με λογική σκέψη και όχι παρορμητισμό

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο σε ωθεί στο να είσαι συγκρουσιακός και επιθετικός με πρόσωπα που συνεργάζεσαι ή αυτά που πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους σκεπτόμενος θετικά και λογικά.

Αισθηματικά

Ο εγωισμός κάνει την εμφάνιση του και ανατρέπει τα δεδομένα στη σχέση σου, καλά θα κάνεις να δείξεις εγκράτεια και ωριμότητα σε κάθε κίνηση προς το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες έρχονται και σου προκαλούν έντονη αναταραχή καθώς σε οδηγούν να αφήσεις πίσω σου παλιότερες νοοτροπίες που έχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Απροσδόκητα γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν τις συνεργασίες σου και να οδηγηθείς σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή. Προσπάθησε να δεις ρεαλιστικά πώς πρέπει να κινηθείς καθώς ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος και θα σε οδηγήσει σε παρορμητικές και λανθασμένες συμπεριφορές.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερχείλιση λόγω φόβων και ανασφαλειών. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις ότι σε έχει πληγώσει στο παρελθόν με δυναμισμό και αποφασιστικότητα αποφεύγοντας τις εντάσεις με το περιβάλλον σου.

Αισθηματικά

Η εσωστρέφεια και ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τι μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου, προσοχή σε κόντρες που θα πληγώσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος σε αιφνιδιάζουν και φέρνουν στην επιφάνεια τραύματα που ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η νευρικότητα και το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις που θα παίξουν ρόλο σε εργασιακές αποφάσεις. Τα λάθη είναι πιθανά για αυτό φρόντισε να πάρεις βαθιές ανάσες πριν οποιαδήποτε απόφαση που μπορεί με έχει κόστος στη δουλειά σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!