ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 3 Ιουλίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, θα υπάρξει ανάγκη για δράση, για εξέλιξη και για διαφοροποίηση.

Για κάποιους θα είναι δύσκολο να αντέξουν καταστάσεις ρουτίνας, θα προσπαθήσουν να βάλουν καινούργια πράγματα στη ζωή τους και θα το καταφέρουν. Άνοιγμα θα υπάρξει για διασκέδαση για ψυχαγωγία και για συναναστροφή. Τόσο σε κοινωνικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα γίνουν με τρόπο άνετο και απελευθερωμένο, γενικότερα θα υπάρξει η διάθεση για επικοινωνία.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, το τετράγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει τη σκέψη σου και μπορεί να επηρεάζει σημαντικά τις αποφάσεις σου σε σχέση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Μην προβείς σε σημαντικές συζητήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς.

Αισθηματικά

Φρόντισε να περάσεις μία άκρως ρομαντική βραδιά με τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις και αυταπάτες που δεν σε αφήνουν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε μία γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον καθώς τα φαινόμενα απατούν και μπορεί να επενδύσεις συναισθηματικά σε λάθος πρόσωπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Από τη μία πλευρά η αμέλεια, από την άλλη πλευρά οι αυταπάτες που κυριαρχούν δεν αφήνουν περιθώριο για να δεις ρεαλιστικά πώς πρέπει να κινηθείς σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να παρασυρθείς από μεγάλα λόγια που θα ακούσεις.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, το τετράγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει τις ανασφάλειες και την καχυποψία δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να ξεφύγεις από υπερβολικές συμπεριφορές που θα σε βουλιάξουν συναισθηματικά.  

Αισθηματικά

Λάθος συμπεράσματα μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που καλό είναι να αποφύγεις καθώς δεν διαθέτεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο που έρχεται και σε προσεγγίζει μπορεί να φαίνεται ιδανικό καθώς δημιουργεί συναισθηματική θύελλα, όμως είναι προτιμότερο να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν καθώς το πιθανότερο είναι να αντιληφθείς λάθος τις επιλογές που έχεις. Παράλληλα, είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και μπορεί να σε εξαπατήσουν. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, το τετράγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε οδηγεί σε λανθασμένα μονοπάτια σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσοχή καθώς ο συναισθηματισμός σε οδηγεί να εμπιστευτείς πρόσωπα που πιθανά δεν το αξίζουν και στο τέλος θα σε απογοητεύσουν.

Αισθηματικά

Μην τρέφεις υπερβολικές φιλοδοξίες στις οποίες δεν είναι εύκολο να ανταποκριθεί το ταίρι σου καθώς θα πληγωθείς και θα απογοητευτείς μαζί του. Αν είσαι  αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σου, όμως δεν αποκλείεται να μην είναι ξεκάθαρο και ειλικρινές μαζί σου για αυτό κράτησε μικρό καλάθι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ημέρα δεν ενδείκνυται σε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς είναι πιθανότατο να σε προσεγγίσουν πρόσωπα που έχουν δεύτερες σκέψεις και κίνητρα. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς θα είναι εύκολο να εμπιστευτείς αυτούς που δεν πρέπει και τελικά να οδηγηθείς σε λανθασμένες επιλογές.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, το τετράγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να αυξήσει το άγχος και την ένταση στην καθημερινότητα δημιουργώντας προβλήματα με τους γύρω σου. Προσοχή καθώς χάνεις τον προγραμματισμό σου λόγω λαθών και αυταπατών που έχεις.

Αισθηματικά

Ο εκνευρισμός θολώνει τη σκέψη και δεν αποκλείεται να ξεσπάσει στο ταίρι σου για ζητήματα που δεν χρειάζεσαι. Φρόντισε να προστατεύσεις τη σχέση σου από την ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση και η δυσθυμία δεν αφήνουν περιθώρια για να αφιερωθεί στο φλερτ και το πιθανότερο είναι να επιλέξεις να μείνεις στον προσωπικό σου χώρο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Χάνεις την ευθυκρισία σου στην καθημερινότητα και στη δουλειά και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου καθώς οι λανθασμένες εντυπώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

 

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά τι μπορεί να σου προσφέρει το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή. Αυταπάτες και ψευδαισθήσεις κυριαρχούν και οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές και υπερβολικές απαιτήσεις.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν αντιλαμβάνεται τις πραγματικές σου ανάγκες, όμως η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχεις αντικειμενική κρίση και μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέα γνωριμία που μπορεί να υπόσχεται πολλά όμως η πορεία θα δείξει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες απαιτήσεις που έχεις από τον εαυτό σου μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολικές επιλογές στον επαγγελματικό τομέα. Είναι προτιμότερο να μην κάνεις κινήσεις που αργότερα θα αντιληφθείς ότι είναι αποτυχημένες και θα απογοητευτείς από τον εαυτό σου. Φρόντισε να πάρεις την απαιτούμενη απόσταση για να δεις πραγματικά ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, το τετράγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει τον συναισθηματισμό και τα ξεσπάσματα στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και συζητήσεις που θα αναστατώσουν την οικογενειακή ζωή λόγω λανθασμένης προσέγγισης των πραγμάτων. 

Αισθηματικά

Φρόντισε να απολαύσεις τον ρομαντισμό στον προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου και να αποφύγεις συζητήσεις που το πιθανότερο είναι να οδηγηθούν στην απογοήτευση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς στην εξωστρέφεια και το κέφι καθώς η κυκλοθυμία είναι έντονη και δεν σου επιτρέπει να είσαι κοινωνικός.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο καθώς πρόσωπα που σε προσεγγίζουν μπορεί να υπόσχονται πολλά. Το πιθανότερο είναι όμως να μην μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά που υπόσχονται και τελικά να απογοητευτείς από τις επιλογές σου.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί αναστάτωση στο κοντινό περιβάλλον λόγω ψευδαισθήσεων που μπορεί να υπάρχουν από την πλευρά σου. Μην επιτρέπεις στους άλλους να σε κατευθύνουν λανθασμένα γιατί αργά ή γρήγορα θα απογοητευτείς και από αυτούς αλλά και από τον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Η ημέρα δεν ενδείκνυται για συζητήσεις καθώς οι υποσχέσεις που θα δοθούν τόσο από σένα όσο και από το ταίρι σου δεν έχουν ρεαλιστική βάση και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέα γνωριμία που μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου, όμως δεν αποκλείεται να υποκρύπτει στοιχεία του χαρακτήρα της που δεν σου ταιριάζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να αποφύγεις σημαντικές συμφωνίες και συναλλαγές καθώς δεν έχεις αντικειμενική θεώρηση στα πράγματα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κινήσεις. Προσπάθησε να μην δεσμευτείς και επηρεαστείς από πρόσωπα που δίνουν μεγάλες υποσχέσεις ενώ δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, το τετράγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί αναστάτωση σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Έρχεται στην επιφάνεια ανασφάλεια χωρίς πραγματικούς λόγους που μπορεί να δυναμιτίσει τόσο οικονομικές όσο και προσωπικές σχέσεις.

Αισθηματικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε αυτά που ζητάς το ταίρι σου καθώς φαίνεται να χάνεις με ευκολία το μέτρο και να απαιτείς πράγματα που δεν είναι ρεαλιστικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επικεντρωθείς σε νέα γνωριμία καθώς η ανασφάλεια και οι φόβοι σου κυριαρχούν και σε καθορίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι προτιμότερο να αποφύγεις πιθανές οικονομικές συναλλαγές καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σε κατευθύνουν λανθασμένα για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Προσοχή παράλληλα και σε περιττά έξοδα καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο και να δημιουργήσεις πρόβλημα στην τσέπη σου. 

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, το τετράγωνο της Σελήνης στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώριο για να δεις αντικειμενικά τις ανάγκες σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν που θα σε εντυπωσιάσουν, φρόντισε να μην δείξεις όμως άμεσα εμπιστοσύνη γιατί θα απογοητευτείς.

Αισθηματικά

Οι εξωπραγματικές απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από το ταίρι σου θα δονήσουν για τα καλά τη σχέση σου και θα δημιουργήσουν προβλήματα καθώς με ευκολία χάνεις το μέτρο. Αν είσαι αδέσμευτος/η φρόντισε να αποφύγεις πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται ότι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου καθώς αργότερα θα πληγωθείς. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις σε επαγγελματικός επίπεδο σήμερα είναι πιθανό να έχουν λάθος κατεύθυνση αφού δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς με ρεαλιστικούς όρους πώς πρέπει να κινηθείς. Παράλληλα προσπάθησε να μην δίνεις υποσχέσεις στους συνεργάτες σου που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει την ανάγκη για απομόνωση καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και σε απογοητεύουν έντονα. Φρόντισε να ασχοληθείς με την τέχνη και τη μουσική για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

Αισθηματικά

Αφιέρωσε στιγμές για το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα. Μην επιτρέψεις σε παλιότερα ζητήματα να θολώνουν τις σκέψεις σου και να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσει, κράτησε μικρό καλάθι σε πιθανές υποσχέσεις που μπορεί να δώσει γιατί το πιθανότερο είναι να μην ανταποκριθεί σε αυτές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι θολές σκέψεις και ο έντονος συναισθηματισμός δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα και στην διαχείριση των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει στη δουλειά. Προσοχή γιατί τα λάθη είναι πιθανά και δεν αποκλείεται να εκτεθείς λόγω επιλογών πού προέρχονται από το έλλειμμα ευθυκρισίας.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, το τετράγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σου πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν να σας μένα σε κοινούς στόχους. Απέφυγε να δεσμευτείς γιατί αργότερα θα απογοητευτείς με τα αποτελέσματα.

Αισθηματικά

Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για συζητήσεις σε ότι αφορά τους στόχους που έχεις με το ταίρι σου καθώς οι αυταπάτες δεν επιτρέπουν να δείτε ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείτε. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περίγυρό που υπόσχονται πολλά, όμως το αποτέλεσμα πιθανότατα να είναι απογοητευτικό για αυτό δώσε χρόνο για να δεις τα πραγματικά τους κίνητρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε πιθανές κινήσεις ή συζητήσεις που καλείσαι να συμμετέχεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα λόγω της ανάγκης να εξιδανικεύει τα πρόσωπα με τα οποία εμπλέκεσαι. Απέφυγε τις δεσμεύσεις και την απόλυτη εμπιστοσύνη ευθύς εξαρχής σε αυτούς που υπόσχονται πολλά. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, το τετράγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώριο για να δεις ρεαλιστικά πώς πρέπει να κινηθείς στο επαγγελματικό πεδίο. Δεν αποκλείεται να βγεις εκτός ορίων σε δημόσιο χώρο δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην εικόνα σου σε σχέση με το ευρύτερο περιβάλλον.

Αισθηματικά

Το άγχος και η ένταση της δουλειάς μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου και να χάσεις το μέτρο ξεσπώντας στο ταίρι σου, προσπάθησε να το αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που μπορεί να φαίνονται ιδανικές, όμως αργότερα θα ανακαλύψεις την πραγματικότητα και το πιθανότερο είναι να σε πληγώσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε προτάσεις επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να φαίνονται ιδανικές καθώς τα πρόσωπα που εμπλέκονται δεν αποκλείεται να επιδιώξουν να σε εξαπατήσουν επιδιώκοντας να επωφεληθούν από εσένα. Απέφυγε τις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να είναι λανθασμένες και να σε οδηγήσουν στην απογοήτευση.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!