VIRAL

Ο Mark Wahlberg ανακάλυψε πως είναι αλλεργικός στα πάντα [εικόνα]

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και πρώην μέλος γνωστής boy band, είναι πλέον 49 ετών και όμως τώρα ανακάλυψε πως είναι αλλεργικός και μάλιστα πως είναι αλλεργικός στα πάντα!

Ο Mark Wahlberg είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media, αφού συχνά μοιράζεται fitness και workout tips, καθώς συνεχίζει να διαθέτει ένα εντυπωσιακά καλογυμνασμένο σώμα.


Παράλληλα, μοιράζεται με τους πάνω από 15.6 εκατομμύρια followers του, στιγμιότυπα από τη ζωή του με την οικογένειά του και φυσικά τις επαγγελματικές δράσεις του.


Τώρα, όμως έδειξε στους followers του πως πρόσφατα επισκέφτηκε ένα δερματολόγο - αλλεργιολόγο για να δει αν έχει κάποια αλλεργία και ανακάλυψε πως είναι αλλεργικό σχεδόν στα πάντα!


Ο ηθοποιός πόζαρε φορώντας μάσκα και δείχνοντας τη γυμνή πλάτη του που έχει γεμίσει εξανθήματα, καθώς σχεδόν κάθε ουσία που δοκίμασαν στο δέρμα του, του προκάλεσε κάποια αλλεργική αντίδραση!

« Μου πήρε σχεδόν 49 χρόνια για να ανακαλύψω πως είμαι αλλεργικός σχεδόν στα πάντα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του που έγινε viral.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on Jun 29, 2020 at 4:25pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!