VIRAL

8 χρόνια μετά το βιασμό της Μυρτώς το μήνυμα της μαμάς της συγκλονίζει

Το καλοκαίρι του 2012, το Πανελλήνιο, συγκλονίστηκε με τον φρικτό βιασμό της 15χρονης τότε Μυρτώς στην Πάρο, η οποία έκτοτε δίνει μάχη για να αποκαταστήσει την υγεία της, μετά από τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε από αλλοδαπό σε παραλία του νησιού των Κυκλάδων.

Στις 22 Ιουλίου του 2012, ο ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς , επιτέθηκε στην άτυχη Μυρτώ, η οποία περπατούσε μόνη της (είχε απομακρυνθεί από τους γονείς της) σε μια παραλία της Πάρου, αρχικά επειδή, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος στο δικαστήριο, ήθελε να κλέψει το κινητό της, αλλά στην πορεία τη βίασε και τη χτύπησε βάναυσα με αποτέλεσμα η άτυχη έφηβη κοπέλα να χαροπαλεύει.


Χθες συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από αυτή τη μαύρη μέρα και η ανάρτηση που έκανε η μητέρα της άτυχης κοπέλας στο Facebook και τα όσα καταγγέλλει συγκλόνισαν τους πάντες και έγιναν viral.

H μητέρα της νεαρής κοπέλας, Μαρία Κοτρώτσου, έγραψε τα ακόλουθα λόγια που ραγίζουν καρδιές:

«ΜΥΡΤΩ ΜΟΥ,
Σαν σήμερα ακριβώς 22 Ιουλίου πριν 8 χρόνια, ένα τέρας κατέστρεψε την ζωή σου. Έτσι χωρίς λόγο όπως κάνουν ολοι οι εγκληματίες. Σου πήρε την ζωή την κίνηση την ξεγνοιασιά των 15 χρόνων, την ευτυχία,και σε άφησε να χαροπαλεύεις για χρόνια μέσα στα νοσοκομεία και τα κέντρα αποκατάστασης. Η χαρά της ζωής μπορεί να σταμάτησε για σένα και να έμεινε ο πόνος η πίκρα η τυραννία,ο αγώνας για καλυτέρευση και η ελπίδα.

Ζεις γιατί ο Θεός το θέλει και σε βοηθά. Οχι το κράτος, αυτο σε ξέχασε, σε άφησε στην άκρη να ξεχαστεις,ανεύθυνα χωρις ντροπή να πολεμάς μόνη σου, λες και δεν έφταιξε αυτο για ότι συνέβη. Δυστυχως γεννηθηκες Ελληνίδα! Οσο ζω θα φωνάζω για εσένα θα παλεύω για εσένα , και θα ελπιζω να σε δω εστω λιγο καλυτερα. Οχι οπως ήσουν, οχι οπως σε γέννησα αυτο χάθηκε 22-7-2012 απο ενα κτήνος, αλλα για αυτο το χαμόγελο σου που μου δινει δύναμη ,για την ψυχή σου που την μαύρισε ένα καταραμένο χέρι, και μαζί με εσένα μαύρισε τις ζωές όλων μας. Δεν ξεχνώ, δεν συγχωρώ . Πιστεύω στην θεία δίκη. Παλεύω διεκδικώ το δίκιο σου, και ισως κάποτε να τα καταφέρω για εσένα και μόνο ζωή μου.

Αυτός ζει μια χαρά και τον πληρώνουμε όλοι εμείς, και εγώ μαζί, το κράτος καλα κρατεί και εσυ μωρό μου,εξακολουθείς να τυρανιεσαι. Ετσι ειναι σ αυτήν την χώρα που λέγεται ΕΛΛΔΑ, οι αθώοι πληρώνουν , τα θύματα οχι οι θύτες. Οι θύτες αποφυλακίζονται, γιατι τα ισόβια δεν ειναι ισόβια, το κράτος κάνει τον τυφλό και κουφό, που δεν θυμάται τίποτε, και οι αθώοι πονούν αγωνίζονται υποφέρουν ματώνουν για το αυτονόητο που ούτε αυτο δεν τος αναγνωρίζονται. Οςο για όλες αυτές τοις οργανώσεις για τα δικαιώματα των ανθρώπων, αυτές μάνα μου δεν έγιναν για εσένα έγιναν για να υποστηρίζουν τους θύτες, τους εγκληματίες αυτού του τόπου. Δικαιοσύνη δεν υπάρχει την κουρέλιασαν την ξέφτισαν.

ΕΛΛΑΔΑ η χώρα που τρώει τα παιδιά της. Δεν το λέω εγω το έχουν πει άλλοι πολυ πριν και ειναι αλήθεια».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!