ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 30 Ιουλίου 2020

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη. Δυναμισμός, επιδιώξεις, διεκδικήσεις. Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη ενισχύει την ανάγκη για δράση, για κοινωνικοποίηση, για εξορμήσεις και για δραστηριότητες. 

Το πνεύμα θα είναι δυναμικό και ανεξάρτητο, κάποιοι δεν θα μπορέσουν να διαχειριστούν με ψυχραιμία τις πιεστικές  ή ασφυκτικές συνθήκες θα υπάρξουν αντιδράσεις. Ανάγκη θα είναι η ανανέωση, θα υπάρχει δυνατότητα να δημιουργηθούν επαφές και καινούργιες γνωριμίες που θα βοηθήσουν στο να ανανεωθεί η καθημερινότητα.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Το τρίγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα και να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Αισθηματικά

Η ημέρα είναι ιδανική για να απογειώσεις συναισθηματικά το ταίρι σου και να δώσεις φτερά στη σχέση σου. Η διασκέδαση και το κέφι πρωταγωνιστούν και σας ανανεώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θέλουν να έρθουν στη ζωή σου καθώς το πάθος και ο δυναμισμός που αποπνέεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε στόχους που θέλεις να πετύχεις καθώς μπορείς σήμερα να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν σε επίπεδο συνεργασιών. Προτάσεις από το εξωτερικό μπορεί να είναι εξαιρετικά ρεαλιστικές και να δημιουργήσουν ένα νέο πλαίσιο στην επαγγελματική σου ζωή.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επιδιώκεις να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικής φύσεως. Το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει να λύσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν καθώς διαίσθηση και αυτοπεποίθηση σε βοηθούν να κινηθείς αποτελεσματικά.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου και να αφεθείς στον αισθησιασμό και το πάθος που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα φέρει στην επιφάνεια αναμνήσεις και τα τραύματα καθώς οφείλεις να τα αντιμετωπίζεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να ασχοληθεί με ζητήματα οικονομικά και επιχειρηματικά που έρχονται στο προσκήνιο καθώς έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς καταστάσεων και ευκαιριών που σου δίνονται. Μη διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στον στόχο σου.

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις και να κοινωνικοποιηθείς με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό σου χαρίζει δυναμισμό και την ανάγκη να πάρεις πρωτοβουλίες για να περάσεις όμορφα με αυτούς που πρωταγωνιστούν στο περιβάλλον που κινείσαι.

Αισθηματικά

Μπορείς να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έχεις στον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή να κλείσεις υποθέσεις που θα φέρουν την αρμονία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα σε βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείς στα σχέδιά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα καθώς θέλεις να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις των συνεργατών σου χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στις δικές σου ανάγκες. Η κινητικότητα που δείχνεις θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα καθώς δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε εμποδίσει ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις υποθέσεις στην καθημερινότητα καθώς πολλές είναι οι υποχρεώσεις που σε απασχολούν. Το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό σε γεμίζει δύναμη και αυτοπεποίθηση και αυτό γίνεται εμφανές στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι.

Αισθηματικά

Μπορείς παίρνοντας δυναμικές πρωτοβουλίες να κλείσεις καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου και δημιουργούν ένταση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα ενεργοποιήσει όλες τις αισθήσεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να κλείσεις υποθέσεις και να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στον εργασιακό χώρο. Γεγονός είναι ότι θα εντυπωσιάσεις με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου και αυτό μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θέλεις να επικεντρωθείς στην δημιουργία και την διασκέδαση καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις χαρές της ζωής. Το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό ανεβάζει κατακόρυφα την ενεργητικότητά σου και σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς σε μελλοντικά σχέδια που μπορεί να έχεις.

Αισθηματικά

Η αισιοδοξία και η γενναιοδωρία σου γίνονται άμεσα εμφανή στο ταίρι σου και αυτά δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσετε υπέροχα μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα καθώς είναι γεγονός ότι εντυπωσιάζεις με την γοητεία και τη λάμψη σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στόχους που έχεις σε μελλοντικό χρόνο. Η έντονη ενεργητικότητά σου θα εντυπωσιάσει το επαγγελματικό περιβάλλον και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για θετικές εξελίξεις που θα σε ικανοποιήσουν.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να βρεις λύσεις. Το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να επιβαρύνουν την οικογένεια δίνοντας ιδανικές λύσεις.

Αισθηματικά

Δημιούργησε το κατάλληλο πλαίσιο που μπορείς να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας μακριά άγχη και ανασφάλειες που μπορεί να ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που να απογειώσει το πάθος, η οικειότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο καθώς του δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες για εσένα. Ο δυναμισμός και η κατανόηση που δείχνεις θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις τις σχέσεις με ανώτερους σου και να αποφύγεις πιθανές εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον θέλοντας να πάρεις τις συμβουλές τους. Το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα και να ισορροπήσεις καταστάσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία και το πάθος θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις την όποια κατάσταση με το ταίρι σου και να επικρατήσει η αρμονία στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις παρέες σου μπορεί να έρθει μία γνωριμία που θα σε οδηγήσει να κινηθείς διαφορετικά στο επίπεδο των σχέσεων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οι ευκαιρίες που σου δίνονται σε επίπεδο εμπορίου και επικοινωνίας θα δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις για εσένα. Οφείλεις να τις εκμεταλλευτείς καθώς μπορούν να σου δώσουν σημαντικές συνεργασίες της ζωής σου και να ανοίξουν νέους επαγγελματικούς δρόμους μπροστά σου.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και απασχολούν έντονα οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό είναι πιθανό να σε ωθήσει σε συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος και θα αφορούν οικονομικά ζητήματα που θέλεις να κλείσεις.

Αισθηματικά

Βάλε το πάθος και τον αισθησιασμό στην καθημερινότητα καθώς αυτά θα βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα που μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βάλει σε μία νέα πορεία αλλάζοντας τα δεδομένα σε καθημερινό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές απολαβές σε απασχολούν και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον. Η αυτοπεποίθηση που δείχνεις και η εργατικότητα σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. 

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό αυξάνει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου και σε οδηγεί πιθανά σε πρωτοβουλίες που θα απογειώσουν τη σχέση σου.

Αισθηματικά

Ο πόθος και η έξαψη που κυριαρχούν στη σχέση δεν αφήνουν περιθώρια για να υπάρξουν εντάσεις και δυσαρέσκεια. Απολαμβάνεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή με την άφιξη της. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδια σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις στο επίπεδο των συνεργασιών σου και αυτό είναι κάτι που είναι άμεσα εμφανές στο περιβάλλον που κινείσαι. Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές προτάσεις που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική εικόνα και το κύρος σου.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και νιώθεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς από όλους καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και σε προβληματίζουν. Το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό σε δραστηριοποιεί να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να επηρεάζουν την οικογενειακή σου ζωή και να εκκρεμούν από το παρελθόν επιβαρύνοντας την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις το ταίρι σου όλα αυτά που σε προβληματίζουν καθώς η μέρα ενδείκνυται για να κλείσεις ζητήματα που σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να σε φοβίσουν, μην διστάσεις να πάρεις τις πρωτοβουλίες για να δώσεις οριστικές λύσεις σε ότι θεωρείς ότι σε κρατάει στο παρελθόν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να ολοκληρώσεις υποθέσεις που εκκρεμούν και επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς σου δημιουργούν άγχος. Είναι απαραίτητο να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες έτσι ώστε να δρομολογήσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες στην καθημερινότητα που σε κουράζουν.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις σε φιλικά πρόσωπα που μπορούν να σε καταλάβουν. Το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό θα σε βοηθήσει να κινητοποιηθείς με ιδανικό τρόπο και να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. 

Αισθηματικά

Προσπάθησε να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσετε μαζί καθώς το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις ότι θέλει να σε στηρίξει σε όλα αυτά που σχεδιάζεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε αυτό θα παίξουν σημαντικό ρόλο πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου καθώς επιστρέφονται το ένστικτό σου και τις πρωτότυπες ιδέες σου. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυξημένες υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος. Το τρίγωνο της με τον Άρη στον Κριό είναι πιθανό να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για οικονομικές συζητήσεις και σχέδια που επιδιώκεις να πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικά

Μην διστάσεις να έχεις στο πλευρό σου τον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί στην ζωή σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς είναι γεγονός ότι μπορείτε να περάσετε μοναδικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βρεις την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να αμειφθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς νιώθεις ότι προσφέρεις πολλά στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι. Μπορείς να διεκδικήσεις όλα αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν καθώς νιώθεις την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό να ξεχειλίζουν.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!