ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 7 Αυγούστου 2020

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, έμφαση θα δοθεί στην σταθεροποίηση και στην κατοχύρωση.

Θα υπάρξει ανάγκη για δέσμευση, για δημιουργία οικογένειας και γενικότερα για συναισθηματική αρμόνια. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε μακροχρόνιο δεσμό, ανοίγει ο δρόμος για ενέργειες και αποφάσεις που θα έχουν μελλοντικό αντίκτυπο.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθάει να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες που θέλεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. 

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί πια στη σχέση και η ανάγκη για σταθερότητα χαρακτηρίζει τις κινήσεις σου. Μοναδικές στιγμές μπορείς να περάσεις με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη κοινωνικότητα θα σε φέρει κοντά με νέα πρόσωπα που θέλουν να βρεθούν δίπλα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Μπορείς να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που θα δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποίησε προτάσεις που έρχονται για να σου δώσουν την ευκαιρία να ανοίξεις νέους ορίζοντες στην καριέρα σου και να δρομολογήσεις τις σημαντικές συνεργασίες για εσένα

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κοινωνικοποιηθείς και να βγεις για να διασκεδάσεις. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και σε οδηγεί στο να σκεφτείς ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και να σε απασχολούν έντονα.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου αρκεί να αφήσεις την κυκλοθυμία και τις πληγές του παρελθόντος στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα σε αναστατώσουν και δεν θα είναι εύκολο να τις διαχειριστείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις της δουλειάς διαφορετικά τα λάθη είναι πιθανά και μπορεί να έχουν κόστος. Κλείσε πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να βρεις την καλή σου διάθεση.

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι σε οικονομικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διευθετήσεις οικονομικές υποθέσεις με ιδανικό τρόπο. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να λειτουργήσεις με ομαδικό πνεύμα σε ότι αφορά τους στόχους που έχεις με το ταίρι σου καθώς αυτά θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε υπέροχα σαν ομάδα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάζει ο πρωτότυπος τρόπος σκέψης.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να εκφράσεις αυτά που θέλεις στη δουλειά χωρίς να έχεις φόβους καθώς είναι γεγονός ότι θα βρεις δίπλα σου τα πρόσωπα που θέλουν να σε στηρίξουν. Προσοχή σε απότομες συμπεριφορές και αλαζονικές τάσεις που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν αχρείαστες εντάσεις.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκδηλώσεις τις προσωπικές σου ανάγκες επιδιώκοντας να ικανοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό επικεντρώνεσαι κυρίως σε επαγγελματικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο.

Αισθηματικά

Η αναστάτωση που μπορεί να δημιουργήσουν επαγγελματικά ζητήματα δεν αποκλείεται να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σου, φρόντισε να το αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα σου κεντρίσει έντονα το ενδιαφέρον λόγω της σοβαρότητας και της ωριμότητας που αποπνέει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες καθώς οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και η πετυχημένη στάση σου σε ξεχωρίζουν στο περιβάλλον της καριέρας. Οι ανώτεροι σου θα δείξουν την εκτίμηση και τον σεβασμό προς το πρόσωπό σου και αυτό θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις τα συναισθήματα να ξεχειλίζουν καθώς οι ευαισθησίες σου εκτοξεύονται στα ύψη. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δημιουργώντας έντονη διάθεση για διασκέδαση και κοινωνικές επαφές.

Αισθηματικά

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει και λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση καθώς ανανεώνεις το ταίρι σου και δημιουργείς την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου προκύπτει νέα γνωριμία με την οποία θα έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε προτάσεις που μπορεί να έχουν έρθει από το εξωτερικό και να σου φαίνονται άκρως ενδιαφέρουσες καθώς ανοίγουν οι δρόμοι μπροστά σου. Προσοχή καθώς μπορεί να είσαι αμελής λόγω της έντονης εξωστρέφειας και αυτό να οδηγήσει σε λάθη πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στα φιλικά σου πρόσωπα καθώς απολαμβάνεις την παρέα τους. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό ενισχύοντας τον εκνευρισμό και τις ανασφάλειες πού μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις σηκώνομαι και συμφωνιών.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να απολαύσεις στιγμές πάθους και αισθησιασμό με το ταίρι σου και μείνε μακριά από την έντονη καχυποψία που μπορεί να δυναμιτίσει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να έρθουν και να σου δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συμμετέχουν. Κλείσε συμφωνίες που μπορεί να είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες για εσένα καθώς το ένστικτό σου είναι αλάθητο και καλά θα κάνεις να το ακούσεις. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να προβληθείς στο κοινωνικό επίπεδο καθώς για εσένα είναι σημαντική η δημόσια εικόνα σου. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και επιδιώκεις να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να απολαύσεις έντονα συντροφικές στιγμές με το ταίρι σου, φρόντισε να μην βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες σου γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία και το ταπεραμέντο σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και αυτό δημιουργεί προϋποθέσεις για πολλές νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες για συνεργασίες που σου δίνονται τα πώς γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις για να κρατηθούν οι απαιτούμενες ισορροπίες. Είναι σημαντικό όμως να είσαι και εσύ καλυμμένος για αυτό δεν πρέπει να διστάσεις να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για εσένα.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και απογειώνει την διάθεσή σου καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις γνωρίζοντας νέα πρόσωπα. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και φέρνει στο προσκήνιο υποθέσεις της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολήσουν.

Αισθηματικά

Μην εγκλωβιστείς στην γκρίνια και σε αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να σου δημιουργεί η έντονη καθημερινότητα τραυματίζοντάς τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η σημαντικό είναι να εκδηλώσεις συναισθήματα και ανάγκες σε πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που δείχνουν το ενδιαφέρον του για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι αγγαρείες μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος και ένταση που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με πρόσωπα του συναδελφικού περιβάλλοντος. Προσπάθησε να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις που δεν αποκλείεται να μπουν εμπόδιο στην διεκπεραίωση των θεμάτων που έχεις αναλάβει.

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες να έρχονται στην επιφάνεια και να επηρεάζουν την πορεία της σχέσης σου. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για το ταίρι σου και να μείνεις μακριά από εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν για να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον του και εσένα καθώς εντυπωσιάζεις με την προσωπικότητα και το πνεύμα σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και χρειάζεται στα επαγγελματικά σου καθώς είναι βέβαιο ότι δεν του λείπει η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός. Προσπάθησε μόνο να ξεφύγεις από εγωκεντρικές καταστάσεις που δεν αφήνουν περιθώριο στους άλλους να δράσουν. Αυτό θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και ήρθε η ώρα να φλερτάρεις και να απολαύσεις την έντονη κοινωνική ζωή που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς θέλεις να απολαύσεις στιγμές με τα δικά σου πρόσωπα.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί στη σχέση σου, φρόντισε να μην δημιουργήσεις ένταση με την κυκλοθυμική σου διάθεση που δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα ενισχύσει τις ευαισθησίες και την τρυφερότητα που έχεις ανάγκη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα. Είναι σημαντικό να δείξεις την αποφασιστικότητα όταν χρειάζεται και να κάνεις τους απαραίτητους ελιγμούς για να είσαι επωφελούμενος από όποια συμφωνία.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και προσπαθείς να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να ισορροπήσει σχέσεις που έχουν διαταραχθεί στον εργασιακό χώρο. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Αισθηματικά

Η ανάγκη για επικοινωνία θα σε οδηγήσει σε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε συναισθήματα και ζητήματα που έχουν προκύψει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοντινές παρέες μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα που θα σε εντυπωσιάσουν με την γρήγορη αντίληψη και το χιούμορ τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να προχωρήσεις με γοργά βήματα σε εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα καθώς έχεις την γρήγορη αντίληψη και τα επιχειρήματα για να πείσεις τους γύρω σου. Γεγονός είναι ότι μπορείς να αποκτήσεις σημαντικές νέες συνεργασίες που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς ορίζοντες. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και απογειώνει την γοητεία και την ανάγκη να φλερτάρεις καθώς εντυπωσιάζεις και αυτό φέρνει κοντά σου νέα πρόσωπα. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ζητήματα οικονομικής φύσεως μπορεί να σε απασχολούν.

Αισθηματικά

Έχεις ανάγκη να βιώσεις στιγμές πάθους που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανές ανασφάλειες και αμφιβολίες που έχεις για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αφέσου σε νέα γνωριμία που έρχεται για να σε βοηθήσει να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να πατήσεις για να τα πόδια σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις βήματα που θα είναι εξαιρετικά κερδοφόρα για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε περιττά έξοδα που μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην τσέπη σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!