VIRAL

Συγκινεί το βίντεο που ανέβασε η Έρρικα Πρεζεράκου από το νοσοκομείο

Χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και ευχές για περαστικά, δέχεται η Ολυμπιονίκης Έρρικα Πρεζεράκου, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στη Κύθνο, το οποίο την οδήγησε στο νοσοκομείο και το χειρουργείο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα από φουσκωτό σκάφος ανοιχτά της Κύθνου με αποτέλεσμα η προπέλα του ταχύπλοου να της ακρωτηριάσει δυο δάχτυλα από το δεξί της χέρι και να μεταφερθεί επειγόντως στο ΚΑΤ.


Εκεί έκανε ένα πολύωρο χειρουργείο και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.


Η ίδια  ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ευχαριστεί όλους όσους της στάθηκαν και της ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση.

«Ηλιόλουστα μου πλάσματα, χθες είχα ένα ατύχημα… Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα 5ωρο χειρουργείο. Τον γιατρό μου τον κύριο Σπυρίδωνος ο οποίος πραγματικά έκανε πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορούσε. Όμως εσείς με έχετε συγκινήσει πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας, πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου», τόνισε η Έρρικα Πρεζεράκου όντας ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) on Aug 8, 2020 at 2:42am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!