ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 6 ζώδια θα ευνοηθούν με τον Ερμή στην Παρθένο από τις 20/8

Από αύριο Πέμπτη 20 Αυγούστου, μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου ο Ερμής θα βρίσκεται στη Παρθένο και ξεκινά μια σχετικά ευνοϊκή περίοδος για ορισμένα ζώδια.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν  με τον Ερμή στην Παρθένο, είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, όπου σε αυτό το χρονικό διάστημα θα μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τα εκφραστικά τους μέσα, γεγονός που θα τους βοηθήσει να είναι ικανοποιημένα από την εξέλιξη των επαφών, των συμφωνιών, των γνωριμιών και γενικότερα των επικοινωνιών τους.

Όπως διαβάζουμε στο astrokouskous.oroskopos.gr αυτό το διάστηνμα είναι ιδανικό για

  • Ανασυγκρότηση σκέψεων
  • Να διεισδύουμε με περισσότερη λεπτομέρεια και ακρίβεια στις υποθέσεις μας
  • Λεπτομερή αξιολόγηση των καταστάσεων γύρω μας
  • Πραγματοποίηση ικανοποιητικών συμφωνιών που θα μπορούν να έχουν μία σταθερή μορφή στο χρόνο
  • Οργάνωση της καθημερινότητας και των εργασιών κάνοντας ένα καλό πλάνο δράσης. Η περίοδος είναι ιδανική για να μπορέσουμε να επανενταχθούμε στο πρόγραμμα της καθημερινότητας
  • Ευνοούνται που αφορούν διατροφή, άσκηση , υιοθέτηση κατοικίδιου ή αλλαγές στις  καθημερινές συνήθειες  ή και στις εργασίες.
  • Εγρήγορση Πνευματική που θα συμβάλει στην ροή της καθημερινότητας (της εργασίας, της επαφής μας με ανθρώπους)

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό (10°38′) στις 25 Αυγούστου, δίνει την δυνατότητα  για νέες ιδέες, νέες συζητήσεις, προτάσεις, προσκλήσεις και όμορφους επικοινωνιακούς αιφνιδιασμούς που θα προσφέρουν ανανέωση. Η πρωτοποριακή σκέψη αλλά και ο ελεύθερος τρόπος έκφρασης θα βοηθήσουν στην εύρεση ευρηματικών λύσεων. Δεν λείπουν ωστόσο και οι ξαφνικές γνωριμίες και συναντήσεις που θα αποτελέσουν έκπληξη. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλος 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου. Εύνοια δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 9-11 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Εύνοια σε προτάσεις, συμφωνίες, γνωριμίες και ξαφνικές ευκαιρίες που αν αξιοποιηθούν πρακτικά, λογικά και άμεσα μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα, θα έχουν  στις 29 Αυγούστου οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. Το τρίγωνο Ερμή – Δία (17°44′),  προσδίδει μία επεκτατική, ελπιδοφόρα, άνετη, αισιόδοξη νότα. Η μέρα είναι ιδανική για να την αξιοποίηση ευκαιριών οι οποίες και προσφέρονται μέσω της επικοινωνιακής οδού!

Στις 30 Αυγούστου, η αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα(19°52′ ) κάνει αρκετά θολό το τοπίο στις επικοινωνίες μας.  Η υπερεκτίμηση, μεγαλοποίηση, εξιδανίκευση καταστάσεων ή και ανθρώπων θα είναι η αιτία να δημιουργηθούν διλήμματα, συγχύσεις, παρανοήσεις. Δεν πιστεύουμε όσα ακούμε αυτή την ημέρα και θυμόμαστε ότι ακόμα και νους κάποιες στιγμές μας ταξιδεύει σε μονοπάτια που είναι αρκετά απατηλά! Προσοχή στην οδήγηση, στις μετακινήσεις (η αφηρημάδα καραδοκεί) , αποφύγετε σημαντικές υπογραφές ή σημαντικές ενάρξεις αυτή την ημέρα.  Η μέρα μπορεί να αξιοποιηθεί για ενασχόληση με την τέχνη, τον διαλογισμό αλλά και για κάθε δραστηριότητα που χρειάζεται μεράκι και φαντασία! Τα ζώδια που πρέπει να είναι πιο προσεχτικά είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου.

Την 1η ημέρα του Σεπτέμβρη το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από την Παρθένο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (22°44′) βοηθά στην επιτυχή εξέλιξη επικοινωνιακών επαφών,  αλλά και στην σωστή διαχείριση πρακτικών ζητημάτων. Το μυαλό είναι αρκετά διεισδυτικό, μπορεί να απομνημονεύσει δεδομένα αλλά και να επικεντρωθεί με λεπτομέρεια . Με πείσμα, επιμονή, αλλά και με άνεση στην διαχείριση και στον έλεγχο καταστάσεων, θα μπορούν να έχουν πολύ ικανοποιητικές επικοινωνίες αυτή την ημέρα οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Η μέρα προσφέρεται και για μία εκ βαθέων εξομολόγηση!

Σταθερές δομημένες αποφάσεις θα παρθούν στις 3 Σεπτεμβρίου με το τρίγωνο Ερμή Κρόνου (25°52’). Η μέρα είναι ιδανική για τάξη, οργάνωση, δέσμευση, αφοσίωση σε στόχους αλλά και για συμφωνίες που θα έχουν σταθερότητα στο χρόνο!  Ο ώριμος και εκλογικευμένος τρόπος σκέψης, μπορεί πραγματικά να βάλει το λιθαράκι του για να συγκροτηθούν σχέδια, κινήσεις, αποφάσεις που θα στηρίζονται σε γερές βάσεις. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!