VIRAL

Κορωνοϊό κόλλησε και ο Dwayne Johnson [βίντεο]

Ο χολιγουντιανός σταρ Dwayne Johnson, ο πασίγνωστος The Rock, αποκάλυψε πως και ο ίδιος και η οικογένειά του νόσησαν με Covid 19.

Ο 48χρονος ηθοποιός που διατηρεί τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου σταρ στο Χόλιγουντ, αποκάλυψε μέσω social media, πως ο ίδιος, αλλά και η σύζυγός του  Lauren Hashian και οι δύο από τις τρεις κόρες του (η 4χρονη Jasmine αλλά και η μόλις 2 ετών Tiana Gia) βρέθηκαν όλοι θετικοί στον κορωνοϊό.


Με ένα βίντεο στο Instagram, που έγινε αμέσως viral, ο σταρ που μετρά πάνω από 196 εκατομμύρια followers είπε δημοσίως πως η οικογένειά του, πέρασε δύσκολες ώρες λόγω αυτής της ασθένειας, αλλά ευτυχώς όλοι τώρα νιώθουν καλύτερα και έστειλε μήνυμα προς όλους να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας και ειδικά τη χρήση μάσκας.


«Θα μπορούσα να σας πω ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που υπομείναμε ως οικογένεια αλλά και εγώ προσωπικά. Κι έχω περάσει πολλές δυσκολίες στην ζωή μου στο παρελθόν. Το να βρίσκεσαι όμως θετικός στον κορωνοϊό είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το να ξεπερνάς μερικούς δυσάρεστους τραυματισμούς ή να σπας μέρη του σώματός σου, κάτι που μου έχει συμβεί μερικές φορές» είπε μεταξύ άλλων ο σταρ.

«Μερικοί από τους καλύτερους μας φίλους έχασαν τους γονείς τους, τα αγαπημένα τους πρόσωπα, από αυτόν τον ιό που είναι απίστευτα ανελέητος και ύπουλος» αναφέρει σε άλλο σημείο και προσθέτει: «Αν έχετε οικογένεια και φίλους στο σπίτι σας, να προσέχετε. Μην απογοητεύεστε, ενισχύστε την ανοσία σας με αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, τέτοια πράγματα. Το άλλο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να φοράς την μάσκα σου, είμαστε σε καραντίνα εδώ και μήνες, φοράμε τις μάσκες μας κάθε μέρα. Φορέστε την μάσκα σας. Είναι γεγονός και είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνουμε. Και είναι η υπεύθυνη στάση»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on Sep 2, 2020 at 3:26pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!