WOMEN'S GUIDE

Το βέλο φέτος είναι στη μόδα, αλλά ίσως αυτό το trend να μη φορεθεί πολύ

Όταν πριν από μήνες οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας, παρουσίαζαν τις προτάσεις τους για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2020-21, ήταν ολοφάνερο πως ένα από τα μεγάλα fashion trends της χρονιάς θα είναι το βέλο.

Το βέλο, μπορεί να το έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε μόνο σε... νύφες και χήρες, αλλά φέτος αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο και στα χειμερινά outfits.


Έτσι είδαμε διάσημους Οίκους, όπως οι Rodarte, Louis Vuitton, Giambattista Valli κ.ά., να προτείνουν ως αξεσουάρ μαλλιών το βέλο, που συνήθως είναι ένα λεπτό διακριτικό δίχτυ σε διάφορες αποχρώσεις και συνήθως καλύπτει μέρος των μαλλιών και μέρος του προσώπου |||||(μέχρι τη μέση περίπου).



Ωστόσο, αυτό το, κατά τα άλλα εξαιρετικό, fashion trend, που αποπνέει έναν ρετρό και ρομαντικό αέρα και σίγουρα προσθέτει στυλ, είναι πιθανό να μη φορεθεί όσο θα περιμέναμε, αφού η πανδημία του κορωνοϊού ανέδειξε σε νέο trend τις... προστατευτικές μάσκες και ο συνδυασμός βέλου και μάσκας είναι μάλλον ανέφικτος, αφού στην ουσία τα δυο μαζί θα καλύπτουν όλο το πρόσωπο!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!