VIRAL

Σάλο προκαλεί ο Kanye West: Κατούρησε το βραβείο Grammy [βίντεο]

Φόβους πως ο διάσημος ράπερ αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα ψυχικής υγείας αλλά και οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε το νέο βίντεο που ανέβασε στα social media ο Kanye West.

O σύζυγος της Kim Kardashian και πατέρας των 4 παιδιών της, παρά τις προτροπές της συζύγου του, δεν έχει αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρεία των ΗΠΑ, μολονότι η ίδια η Kim δημοσίως είπε πως ο άντρας της έχει διαγνωστεί με διπολισμό, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και αρνείται να δεχτεί βοήθεια.


Ο ίδιος προκάλεσε σάλο σε μια από τις προεκλογικές ομιλίες του, όταν ανέφερε πως μαζί με τη σύζυγό του σκέφτονταν να κάνουν έκτρωση στο πρώτο παιδί τους, τη North, και στην πορεία έπαθε... ντελίριο στο twitter κατηγορώντας μεταξύ άλλων την Kim για απιστία και για... πλεκτάνη να τον κλείσει σε ψυχιατρείο!


Και τώρα ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να κατουράει ενώ έχει βάλει μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας ένα από τα δεκάδες βραβεία Grammy που έχει κατακτήσει στο παρελθόν και απλά σχολίασε πως δεν μπορεί να συγκρατηθεί!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanye West (@kanyewestt_official) on Sep 16, 2020 at 10:21am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!