ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 8 ζώδια που επηρεάζονται με τη σημερινή Νέα Σελήνη

Με τη σημερινή Νέα Σελήνη στην Παρθένο, που γίνεται ανάμεσα σε Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω, καλούμαστε να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μας, βάσει συγκεκριμένου προγραμματισμού και με κινήσεις στρατηγικής σημασίας. 

Όπως αναφέρει το astrology.gr o συναισθηματικός παράγοντας θα είναι εξ ίσου τονισμένος, ωστόσο, μπορεί να «θυσιαστεί» μπροστά στο συμφέρον και να κάνουμε τελικά ό,τι επιτάσσει η λογική και μάλιστα χωρίς καμία καθυστέρηση. Δεν αποκλείεται να γίνουμε αυστηροί, να πάρουμε μέτρα και αποφάσεις που περιορίζουν ή να κάνουμε όλα όσα θεωρούμε αναγκαία, προκειμένου να κλείσουμε εκκρεμότητες και πρακτικά ζητήματα ή να επιτύχουμε οτιδήποτε έχουμε σχεδιάσει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Παρθένοι συνδυάστε μυαλό και συναίσθημα, πρόγραμμα και συγχρονισμένες κινήσεις, για να προασπίσετε τα συμφέροντά σας και να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά τα πλάνα σας για την προσωπική σας ζωή!

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες καλά τα σχέδια και τα πλάνα, αλλά για να ευοδωθούν χρειάζονται καθαρή οπτική και να είναι μελετημένα με την παραμικρή λεπτομέρεια. Αν δεν γίνετε αυστηροί με σας για να μην παρεκκλίνετε, μην περιμένετε η άλλη πλευρά να το κάνει, όποια κι αν είναι.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ξέρετε ποια είναι η άκρη του νήματος στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας κι όσο πιο σύντομα το ξεμπερδέψετε, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!