ΖΩΔΙΑ

Ερμής σε αντίθεση με Ανάδρομο Άρη: Σήμερα όλα τα ζώδια πρέπει να προσέχουν πολύ

Ο Ερμής στον Ζυγό και ο φαινομενικά ανάδρομος Άρης στον Κριό βρίσκονται σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου αντιμέτωποι με όψη αντίθεσης και μπερδεύουν τις μετακινήσεις και  τις επικοινωνίες μας και ιδίως τις ερωτικές! 

Σύμφωνα με το ororskopos.gr, σήμερα θα κυριαρχούν τα ακόλουθα διόλου ευχάριστα πράγματα.

  • Δυναμικός λόγος.
  • Περίσσιος και ίσως επικίνδυνος δυναμισμός.
  • Επιστροφές στο ερωτικό παρελθόν λόγω ορμητικού πάθους.
  • Απροσεξία.
  • Βιαστικά παρορμητικά λόγια.
  • Οξύθυμες συμπεριφορές.
  • Απροσεξία στην οδήγηση.
  • Μικροατυχήματα.
  • Υπερβολικές απαιτήσεις.
  • Εγωκεντρισμός.


Τι πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο
 

ΚΡΙΟΣ

Πρόσεξε πάρα πολύ την εκρηκτική και νευρική συμπεριφορά σου χωρίς λόγο στην συντροφική ζωή. Άσε αυτές τις μέρες να περάσουν και συγκρατήσου και κάνε την κίνηση σου αργότερα, ακόμα και σε ένα παρελθοντικό έρωτα, με γνώμονα την λογική.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Διαχειρίσου σωστά τον χρόνο σου στην καθημερινότητα και μην κάνεις βιαστικές και αλόγιστες κινήσεις, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας και εργασίας γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στα λάθη.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είσαι παθιασμένος, ερωτικός αλλά και ιδιαίτερα επιθετικός στον ερωτικό τομέα. Αν καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου συγκρατώντας την παρορμητικότητα σου και ειδικά όσον αφορά την επικοινωνία, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπάθησε να μην είσαι εριστικός και εκρηκτικός στα αγαπημένα σου πρόσωπα και στο σπίτι. Μην ακούς τυφλά το πάθος σου, γυρνώντας σε έναν έρωτα του παρελθόντος.

 

ΛΕΩΝ

Πρόσεξε τι λες, πως το λες και σε ποιον! Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα μηνύματα σου και στα τηλεφωνήματα σου γιατί οι βιαστικές κινήσεις δεν θα βγουν σε καλό. Μετακινήσεις και αδέρφια εφιστούν επίσης την προσοχή σου! 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σταμάτησε άμεσα τις σπατάλες τώρα και σκέψου καλά πριν ξοδέψεις το οτιδήποτε. Συγκράτησε τα νεύρα και τις απαιτήσεις σου στην αισθηματική ζωή και αξιολόγησε αντικειμενικά ένα άτομο από το παρελθόν που επιστρέφει.

 

ΖΥΓΟΣ

Πρόσεχε τις μετακινήσεις σου, τα λόγια σου, την οξυθυμία σου και γενικά τις επικοινωνίες σου γιατί αν γίνουν λάθη, θα σου προκαλέσουν σημαντικές απώλειες. Μην ρισκάρεις τώρα για έναν έρωτα του παρελθόντος. Η εποχή δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προστάτεψε τον εαυτό σου από κουτσομπολιά και κακολογίες, δείχνοντας το καλό σου πρόσωπο και μην επιβεβαιώνεις με την συμπεριφορά σου αυτά που λέγονται για σένα. Μην αφήνεις το πάθος να σε παρασύρει στο παρελθόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προστάτεψε τις φιλίες σου και μην ξεσπάς πάνω τους με το παραμικρό. Κάποιος φίλος που είχατε παρεξηγηθεί, θα επιστρέψει αλλά δεν θα είναι για καλό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λάθη και βιασύνες, μπορούν να σου στοιχήσουν πολλά στον τομέα της καριέρας, γι’ αυτό να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να κινείσαι με γνώμονα τη λογική.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόσεξε πολύ τις μετακινήσεις σου. Αναμένονται αναποδιές, μικροατυχήματα και καθυστερήσεις αν δεν προσέξεις. Πρόσεξε την απότομη συμπεριφορά σου, απέναντι στο κοινωνικό σου περίγυρο και μην υπεραισιοδοξείς για τα πάντα.

 

ΙΧΘΥΣ

Γίνεσαι απαιτητικός και απόλυτος στον έρωτα και αυτό θα γυρίσει κατά σου. Παράλληλα το παρελθόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, αν φανερωθεί. Επικεντρώσου σε αυτά που έχεις χωρίς να ζητάς περισσότερα και τακτοποίησε οικονομικά ζητήματα.  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!