ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου 2020

Σάββατο σήμερα και η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω ένα αστρολογικό γεγονός που επηρεάζει σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό μετά τα μεσάνυχτα ενδέχεται να δημιουργήσει ένα έντονο κλίμα μέσα στο οποίο θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες σε θέματα που μας αφορούν και θα προκαλέσουν ρήξη στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή επιβάλλεται τα ξημερώματα καθώς το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Ζυγό θα μας βγάλει από τα λογικά πλαίσια και μας οδηγεί σε υπερβολή και υπερένταση που φέρνει αρνητικά αποτελέσματα από αυτά που περιμένουμε.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε κινήσεις και λόγια αλλά και σε μικροατυχήματα που σχετίζονται με μετακινήσεις που θα κάνουμε. Θα είμαστε ευάλωτοι μέσα σε ένα περιβάλλον που θα αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και δεν θα μας βοηθήσει να δρομολογήσουμε σωστά αυτά που θέλουμε, καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αναγεννησιακές αλλαγές σε ότι αφορά την δημόσια εικόνα και την κοινωνική καταξίωση. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα που θα σε οδηγήσουν σε βαθιά χειριστικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αρχίζει μία περίοδος καθοριστική για την επαγγελματική σου πορεία που καλείσαι να αξιοποιήσεις προτάσεις που μπορεί να δεχτείς. Παράλληλα δεν αποκλείεται να αλλάξεις ριζικά πορεία πλεύσης στην καριέρα σου νιώθοντας ότι υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να μας εξουσιάζουν. Προσπάθησε βέβαια να μην έχεις ανάλογες συμπεριφορές.

Η ένταση που μπορεί να επικρατεί στην καριέρα επηρεάζει και τη σχέση σου, φρόντισε να αποφύγεις υπερβολικές εξάρσεις που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος βιώνεις έντονες στιγμές και η ψυχολογία σου πιθανά να μην επιτρέπει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και την εξέλιξή της.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ευκαιρίες σε ότι αφορά την επιμόρφωση που θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου. Η εύνοια είναι με το μέρος σου και μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης και κοσμοθεωρία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η φαντασία και η δημιουργικότητα σε οδηγούν στο να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να απαιτούν προσπάθεια, όμως έχουν να σου δώσουν πολλά. Η διαφήμιση, η επικοινωνία και ευκαιρίες από το εξωτερικό ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου που καλείσαι να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η αισιοδοξία στην σχέση σου πηγάζει από βαθύτερα συναισθήματα που σου δίνουν τη δύναμη να διεκδικήσεις ένα καλύτερο μέλλον για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα αισθηματικά σου αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο σκέψης σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με βαθύτερα συναισθήματα, φόβους και απωθημένα που σε προβληματίζουν. Νιώθεις ότι αλλάζεις καθοριστικά μέσα σου και έρχεσαι σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και τη δύναμη μπορείς να δείξεις μπροστά σε όλες τις δυσκολίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά τις οικονομικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς φαίνεται να έρχονται πρόσωπα στη ζωή σου που δίνουν εξαιρετικές εξόδους σε ζητήματα που σε απασχολούν. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για καλύτερους οικονομικούς όρους σχέση με τρίτους και εξαιρετικές επιχειρηματικές κινήσεις.

Δεν αποκλείεται να κάνεις την έκπληξη και να δημιουργήσεις όμορφη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο αιφνιδιάζοντας θετικά το ταίρι σου με το περιβάλλον που δημιουργείς. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα και σε ωθεί το να δεις πραγματικά τι θέλεις από την αγάπη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα σε καλεί με ένταση να δεις πραγματικά τι πρέπει να αλλάξεις στις σχέσεις με το περιβάλλον σου. Είναι σημαντικό να κάνεις τις απαιτούμενες αλλαγές, διαφορετικά αφήνεις τις πρωτοβουλίες στους άλλους αγνοώντας πραγματικά το πώς θα δράσουν και θα συμπεριφερθούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου και ο τρόπος δράση σε αυτές μπορεί να βιώσουν την απόλυτη μεταμόρφωση καθώς φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να πετάξεις από τη ζωή σου ότι δεν σε καλύπτει. Οι ευκαιρίες που σου δίνονται λειτουργούν αναγεννησιακά και δρομολογούν νέα επαγγελματικά δεδομένα.

Το πάθος και η έξαψη μπορεί να απογειώσουν τη σχέση δημιουργώντας πρωτόγνωρες συνθήκες, προσοχή όμως σε εμμονές και εξουσιαστικά παιχνίδια που θα οδηγήσουν σε σφοδρές κόντρες. Ο αδέσμευτος ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δεις τι είναι αυτό που πρέπει να αποβάλλεις από τη νοοτροπία σου και θα σε απελευθερώσει στα αισθηματικά σου.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει ανακατατάξεις στην καθημερινότητα κάτι που σε καλεί να αφήσεις συνήθειες πίσω που δεν σου ταιριάζουν πια. Ξαφνικές προτάσεις σου φτιάχνουν το κέφι και αυξάνουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Βρίσκεσαι σε σημείο καμπής σε ότι αφορά τη δουλειά σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Βέβαια θα πρέπει να αλλάξεις πράγματα και να αποβάλεις συνήθειες και λειτουργίες που μπορεί πια να μην εξυπηρετούν στους εργασιακούς τους στόχους.

Μην διστάσεις να ξαφνιάσει ευχάριστα το ταίρι σου δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για δύο σαν προσωπικό σου χώρο. Θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που θα δείξει ξαφνικά το ενδιαφέρον του και θα σε απογειώσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα λειτουργεί άκρως ευνοϊκά για εσένα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να πατήσεις στα πόδια σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και σε πιθανά ταλέντα που μπορεί να έχεις. Η ψυχική δύναμη που σε χαρακτηρίζει εντυπωσιάζει τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σήμερα θα είναι πρωτοποριακές και θα εντυπωσιάσουν τους συνεργάτες καθώς φαίνεται να επιδιώκεις να λειτουργήσει σε ομαδικό επίπεδο που θα σε φέρει πιο κοντά στους μελλοντικούς του στόχους. Τα πλάνα σου θα γίνουν δεκτά με ενθουσιασμό.

Το πάθος και η χαρά δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή που μπορείς να απολαύσεις με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει για να είναι δίπλα σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο πού θα λειτουργήσει αναγεννησιακά στην προσωπική σου ζωή και υπόσχεται πολλά.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η σημερινή μέρα σε καλεί να δεις κατάματα ποιες ευκαιρίες μπορείς να εκμεταλλευτείς και τι πρέπει να αλλάξεις ριζικά σε οικογενειακό επίπεδο. Είναι βέβαιο ότι δεν είναι μία εύκολη διαδικασία όμως έχει να σου προσφέρει πολλά να αξιοποιήσεις θετικά τη συγκυρία. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές, είναι επιτακτική ανάγκη όμως να μπορέσεις να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία και να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις με εξουσιαστικό τρόπο τους δικούς του ρυθμούς. Να θυμάσαι ότι το παρασκήνιο δεν θα σε ευνοήσει για αυτό εμπιστεύσου την διαίσθηση σου για να κινηθείς σωστά.

Ο συναισθηματισμός εναρμονίζεται με τον αισθησιασμό και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μαγικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν που επιστρέφει αιφνιδιαστικά και ανάβει κυριολεκτικά φωτιά στη ζωή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα και διαισθητικά τι πραγματικά επιδιώκουν από εσένα. Η επικοινωνία μαζί τους περνάει σε άλλο επίπεδο και αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Λειτουργείς μοναδικά σε ομαδικό πλαίσιο και αυτό εκτιμάται ιδιαίτερα από τους συνεργάτες σου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προτάσεις από πρόσωπα του φιλικού περίγυρου που θα κεντρίσουν την προσοχή και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για νέες και σημαντικές συνεργασίες στη ζωή σου.

Το γεγονός ότι συντονίζεσαι σαν ομάδα με το ταίρι σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσετε ευχάριστες στιγμές και να επιτύχετε τους κοινούς σας στόχους. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον να σε αιφνιδιάσει ευχάριστα εκφράζοντας τα συναισθήματά του για εσένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα σε καλεί να αλλάξεις ριζικά προτεραιότητες και να αντιληφθείς πραγματικά την αξία σου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ανακατατάξεις σε ότι αφορά τις ηθικές του αξίες και το πώς αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις με τους άλλους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αναδιοργανωθεί σε ότι αφορά τα οικονομικά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συμφέρουσες συμφωνίες με σημαντικά κέρδη, όπως και σε άκρως θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η πραγματική σου άξια σε όλα τα επίπεδα.

Οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να μην επιτρέψουν να έχεις χρόνο για το ταίρι σου, φρόντισε να μας βρεις ένα διάστημα στη μέρα σου όπου θα αφιερώσεις όλη σου την προσοχή στο πρόσωπο που σου φτιάχνει το κέφι. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθει αιφνιδιαστικά νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σε γεμίζει δυναμισμό και την διάθεση να αναγεννηθείς αποβάλλοντας χαρακτηριστικά του εαυτού σου που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς στη ζωή σου. Προσοχή σε έντονη διάθεση εξουσίας και επιβολής που θα ενοχλήσει το περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σε χαρακτηρίζει δυναμισμό και αποφασιστικότητα στις κινήσεις σου και αυτό μπορεί να λειτουργήσει άκρως ευεργετικά καθώς δεν θα διστάσεις να μπεις σε διαδικασία συνεργασιών που έχουν να αποδώσουν σημαντικά κέρδη. Να θυμάσαι μόνο ότι τα παιχνίδια εξουσίας δεν θα έχουν τα ανάλογα αποτελέσματα.

Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το ταίρι σου δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον που θα το αιφνιδιάσει ευχάριστα. Τα συναισθήματα ρέουν με ευκολία. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα που έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου απογειώνοντας την διάθεσή σου. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος με έντονο τρόπο. Σου δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα ότι σε έχει πληγώσει και να αποβάλλεις από τη ζωή σου απωθημένα και ενοχές που λειτουργούσαν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι εξαιρετικές ιδέες που έχεις μπορεί να σε βοηθήσουν στο να χειριστείς με μοναδικό τρόπο οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους δίνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η ευφυΐα σου πρωταγωνιστεί και σε επιχειρηματικές δράσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη αρκεί να εμπιστευτείς τις ιδέες σου.

Τα συναισθήματα είναι έντονα και σε οδηγούν στο να γίνεις σε ένα με το ταίρι σου. Δημιουργώντας τις απαιτούμενες προϋποθέσεις θα απογειώσεις την προσωπική σου ζωή ο αδέσμευτος μπορεί να αιφνιδιαστείς από νέο πρόσωπο που έχετε στη ζωή σου για να σου γνωρίσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και να εκτοξεύσει το πάθος στα ύψη.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, η σημερινή μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κυνηγήσεις με πάθος και αισιοδοξία στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις στη ζωή σου. Πρόσωπα κύρους από το φιλικό περίγυρο θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια, κάτι που θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καλείσαι να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία για να έρθεις πιο κοντά από πότε σε επαγγελματικούς στόχους που έχει θέσει. Η ομαδική δράση θα σε βοηθήσει σημαντικά αρκεί να πάρεις και εσύ τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Μείνε μακριά από συγκρούσεις που δεν σου ταιριάζουν και θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Οι εκπλήξεις θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σου και θα ανανεώσουν την ατμόσφαιρα με το ταίρι σου δημιουργώντας συναισθηματική θύελλα που θα σας ανανεώσει. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για νέο πρόσωπο που μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί σου και να σε αιφνιδιάσει με την χαρά και την αισιοδοξία που σε γεμίζει.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!