VIRAL

Συγκλονίζει η Chrissy Teigen - Απέβαλε και το αποκάλυψε στο Instagram

Δυστυχώς η περιπέτεια υγείας που είχε η σύζυγος του John Legend, το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια Chrissy Teigen δεν είχε αίσιο τέλος και τελικά μετά από πολυήμερη νοσηλεία η Chrissy απέβαλε και έχασε το μωρό που περίμενε.

H 34χρονη Αμερικανίδα, που από το 2013 είναι παντρεμένη με τον πασίγωστο μουσικό και τραγουδιστή John Legend, και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά (την κόρη της Luna και το γιο της Miles) πριν από μόλις λίγες εβδομάδες αποκάλυψε πως περιμένει και τρίτο παιδί, αλλά σε αυτή την εγκυμοσύνη αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η Chrissy εδώ και μέρες νοσηλεύονταν σε γνωστή κλινική του Λος Άντζελες, επειδή είχε αιμοραγία στην εγκυμοσύνη της.


Η παρουσιάστρια, με την ίδια ειλικρίνεια που έδειξε και στη νοσηλεία της, ενημέρωσε τους πάνω από 31 εκατομμύρια followers στο Instagram,  πως απέβαλε ανεβάζοντας μια φωτογραφία που ραγίζει καρδιές και τη δείχνει να κλαίει γοερά στο κρεβάτι της κλινικής.


«Είμαστε σοκαρισμένοι και βιώνουμε έναν πόνο που μέχρι τώρα δεν είχαμε νιώσει ποτέ. Δεν καταφέραμε τελικά να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις αλλεπάλληλες μεταγγίσεις αίματος. Απλά δεν ήταν αρκετό. Δεν αποφασίζαμε ποτέ τα ονόματα των παιδιών μας πριν γεννηθούν, περιμέναμε πάντα την τελευταία στιγμή μετά τον τοκετό και πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Όμως για κάποιο λόγο είχαμε αρχίσει να φωνάζουμε αυτόν τον μικρούλη στην κοιλιά μου Τζακ. Γι' αυτό λοιπόν θα παραμείνει για πάντα ο Τζακ για εμάς. Στον Τζακ μας: Λυπάμαι πολύ που τις πρώτες στιγμές της ζωής σου αντιμετώπισες τόσες επιπλοκές και που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα».» έγραψε.



 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Sep 30, 2020 at 8:58pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!