VIRAL

H Kim Kardashian έκανε νέα ανάρτηση για τη Αρμενία και προκάλεσε χαμό

Η Kim Kardashian που κατάγεται από την Αρμενία, από την πλευρά του πατέρα της, έχει αποδείξει πως είναι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει την τεράστια δημοφιλία της στα social media για να προασπίσει τα συμφέροντα αυτής της χώρας και κάθε φορά που το κάνει προκαλεί την οργή κάποιων.

Η ίδια έχει επισκεφτεί επίσημα την Αρμενία (μάλιστα εκεί έκανε και τη βάφτιση των τριών από τα τέσσερα παιδιά της) συναντήθηκε με την πολιτική ηγεσία της χώρας και ανέδειξε το ζήτημα της γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους προκαλώντας την οργή της Τουρκίας.


Τώρα προκαλεί την οργή όχι μόνο της Τουρκίας αλλά και του Αζερμπαϊτζάν καθώς τις τελευταίες μέρες κάνει αναρτήσεις με αφορμή την είδηση των εχθροπραξιών στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων.

Συγκεκριμένα πριν λίγες μέρες η Kim  ανέφερε στο twitter  πως «η Αρμενία υπήρξε θύμα απρόκλητων επιθέσεων από το Αζερμπαϊτζάν» και κατηγόρησε την Τουρκία πως προμηθεύει με όπλα το Αζερμπαϊτζαν.


Έκτοτε δέχεται βροχή υβριστικών μηνυμάτων στα social media από κατοίκους της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζαν και το Instagram της έχει γεμίσει με... σημαίες αυτών των δύο χωρών.


Όμως η Kim δεν πτοείται και με νέα ανάρτησή της στο twitter, μοιράστηκε με τους πάνω από 66.8 εκατομμύρια followers της στην πλατφόρμα τις νέες δηλώσεις του προέδρου της Αρμενίας Αρμέν Σαρκισιάν που είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση οι Αρμένιοι να ηττηθούν ούτε στο Ναγκόρνο- Καραμπάχ ούτε στο Αρτσάχ. 

 


Και αμέσως το Instagram της Kim γέμισε και πάλι με υβριστικά και εθνικιστικά μηνύματα από κατοίκους του Αζερμπαϊτζάν

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!