VIRAL

Πέθανε ο θρυλικός κιθαρίστας Eddie Van Halen

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του θανάτου του διάσημου Αμερικανο - Δανού μουσικού και ιδρυτή του πασίγνωστου ροκ συυγκροτήματος Van Halen.

Ο εμβληματικός ροκ σταρ Eddie Van Halen, απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών, έπειτα από «μακρά και επίπονη μάχη» με τον καρκίνο, όπως ανακοίνωσε ο γιος του.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πρέπει να το γράψω αυτό, αλλά ο πατέρας μου, Edward Lodewijk Van Halen, έχασε τη μακρά και επίπονη μάχη του με τον καρκίνο σήμερα το πρωί. Ήταν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα ποτέ να ζητήσω. Κάθε στιγμή που έχω μοιραστεί μαζί του, εκτός και πάνω στη σκηνή, ήταν ένα δώρο. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη και δεν νομίζω ότι θα ανακάμψω πλήρως από αυτήν την απώλεια. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ, πατέρα» έγραψε ο γιος του στα social media και οι αναρτήσεις του έχουν συγκεντρώσει αναρίθμητα συλλυπητήρια μηνύματα από τους φαν του ροκ σταρ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wolf Van Halen (@wolfvanhalen) on Oct 6, 2020 at 12:26pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wolf Van Halen (@wolfvanhalen) on Oct 6, 2020 at 12:26pm PDT


Το twitter έχει γεμίσει με μηνύ,ατα άλλων διάσημων rockers που πενθούν για το θάνατο του Eddie, όπως αυτό του Gene Simmons των KISS που έγραψε: «Ο Eddie δεν ήταν απλά ο θεός της κιθάρας ήταν μια πραγματικά όμορφη ψυχή» ενώ ο Joe Elliot των Def Leppard εξύμνησε το ταλέντο του Van Halen, σχολιθάζοντας πως επανεφηύρε τον τρόπο που παίζεται μια κιθάρα όπως είχε κάνει κάποτε και ο θρυλικός Jimi Hendrix.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!