ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 11 Οκτωβρίου 2020

Κυριακή και το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Δία στον Αιγόκερω προκαλεί ευχάριστη ταραχή στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός,  Καρκίνος,  Ζυγός,  Αιγόκερως) . Είναι σημαντική αυτή η συγκυρία γιατί μας βοηθά να πάρουμε τα πάνω μας και να ασχοληθούμε εντατικά με ζητήματα της καθημερινότητας και όχι μόνο,  να δώσουμε βάση σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα και να βρούμε χρόνο και για τον εαυτό μας.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, βρίσκεις την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Μπορείς να περιορίσεις τον αυθορμητισμό που θα προκαλέσει εντάσεις και να δείξεις στους γύρω σου ότι ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις από αυτούς. Συναίσθημα και λογική εναρμονίζονται μοναδικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Στρέφεις την προσοχή σου σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και στο πως θα τους πραγματοποιήσεις. Δείχνεις αποφασιστικότητα σε πιθανές συζητήσεις που συμμετέχεις. Δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Η συναισθηματική σταθερότητα που σε διακατέχει βοηθά σημαντικά την πορεία της σχέσης σου και δεν αφήνει περιθώρια για περιττές αντιπαραθέσεις. Ο αδέσμευτος μπορείς να δείξεις τι πραγματικά σε ευχαριστεί σε μία σχέση στο πρόσωπο που έρχεσαι σε επαφή και κεντρίζει την προσοχή σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα επηρεάζει αρνητικά την διάθεσή σου καθώς νιώθεις ότι επιφορτίζεται σε περισσότερες ευθύνες. Αυτό δεν σε βοηθά να λειτουργήσεις απελευθερωμένα και μπλοκάρει πιθανές πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή λειτουργεί πιεστικά για την ψυχολογία σου καθώς καλείσαι να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις. Κλίμα κατήφειας και απαισιοδοξίας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, θα πρέπει όμως να αξιοποιήσεις τις παρούσες καταστάσεις καθώς μέσα από τις δυσκολίες θα εξελιχθείς σημαντικά.

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και σε βοηθά να εκφραστείς στο ταίρι σου καθώς νιώθεις ότι έχεις δίπλα σου ένα πρόσωπο που μπορεί να σε καταλάβει απόλυτα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο του παρελθόντος που σε βοηθά να βρεις την αυτοεκτίμησή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι φίλοι πρωταγωνιστούν και δίνουν διεξόδους καθώς ερχόμενος σε επαφή μαζί τους γεμίζεις χαρά και γαλήνη. Είναι αυτοί που με τις ιδέες τους μπορούν να σε βοηθήσουν να καταστρώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Οι στόχοι που μπορεί να θέσεις βρίσκουν ανταπόκριση και θετική διάθεση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αν εργαστείς σε ομαδικό επίπεδο είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να κάνεις τα κατάλληλα βήματα για να έρθεις πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Το περιβάλλον που στηρίζεσαι είναι αυτό που θα βοηθήσει στην επίτευξη στόχων που έχεις θέσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημείωσε όμως ότι πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά.

Θέλεις τον προσωπικό σου χώρο σχέση χωρίς να διαταράξεις τις ισορροπίες της και αυτό είναι κάτι που θα διεκδικήσεις από τον/η σύντροφό σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σου και δημιουργεί πλαίσιο σταθερότητας στη ζωή σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ζητήματα του παρελθόντος φαίνεται να σε απασχολούν και να αγγίζουν την ανάγκη σου για διάκριση στο περιβάλλον που κινείσαι. Μην αφήνεσαι στην απαισιοδοξία καθώς δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς. Εμπιστέψου την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου γιατί αυτά θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η στιγμή να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Είναι βέβαιο ότι έχεις την αποφασιστικότητα που απαιτείται για να κάνεις τα απαραίτητα βήματα ώστε να αφήσεις πίσω σου υποχρεώσεις και ευθύνες που επηρεάζουν την ψυχολογία σου.

Οι ευθύνες που αναλαμβάνεις επηρεάζουν τη σχέση σου, αν ζητήσεις την στήριξη του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου θα μπορέσεις να αποφύγεις προβλήματα στη σχέση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που ανακουφίζει τις ανησυχίες σου.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η αισιοδοξία έρχεται και σε συνδυασμό με την ωριμότητα σου δίνει την ευκαιρία να δεις πως μπορείς να κινηθείς μελλοντικά έχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον θα στηρίξουν τις οποίες επιδιώξεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά σου και σε αυτό βοηθούν και οι συνεργασίες που έχεις. Είσαι διατεθειμένος να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να πετύχεις το μέγιστο αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει εσένα και τα πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα επαγγελματικά σου.

Το ταίρι σου δημιουργεί πλαίσιο σταθερότητας στη σχέση και αυτό λειτουργεί άκρως ευεργετικά στην ψυχολογία σου καθώς σε γεμίζει χαρά και θετική διάθεση για το μέλλον. Ο αδέσμευτος έχεις την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή μακροπρόθεσμα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι ανασφάλειες και οι φόβοι μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα σε ψυχολογικό επίπεδο. Στην διάρκεια της ημέρας βρίσκεις την απαραίτητη ισορροπία καθώς η λογική κυριαρχεί και μπορεί να σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τα έντονα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν. Μπορείς να δεις σχολαστικά την κάθε λεπτομέρεια και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βγεις κερδισμένος από τις συναλλαγές σου.

Το πάθος σε συνδυασμό με την ωριμότητα βοηθά να βάλεις γερά θεμέλια στη σχέση σου και να μην επιτρέψεις σε ότι σε ανησυχεί να επηρεάσει αρνητικά την εξέλιξη της. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση. Η συναισθηματική σταθερότητα είναι αυτό που ζητάς και θα το διεκδικήσεις με απόλυτο τρόπο.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είσαι αγαπητός και αποδεκτός από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Μην αφήσεις τις ανασφάλειες να κυριαρχήσουν και δείξε ξεκάθαρα την συναισθηματική ωριμότητα που σε διέπει καθώς αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να βρεις τα καλύτερα στοιχεία των συνεργασιών σου καθώς αυτά θα σε βοηθήσουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να έχεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η σταθερότητα στον βηματισμό και στις αποφάσεις θα βοηθήσει στο να εξελίξεις οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου ομαλά και δημιουργικά.

Το ταίρι σου ζητά συναισθηματική σταθερότητα και αυτό μπορείς να το δώσεις με απόλυτο τρόπο. Είσαι διατεθειμένος να δείξεις ότι μπορείς να προσπαθήσεις για τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε γεμίζει ασφάλεια λόγω της ωριμότητας που δείχνει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η καθημερινότητα σε απασχολεί και το πιθανότερο είναι να προσπαθήσεις να επιλύσεις ζητήματα που χρειάζονται χρόνο μέσα στην ημέρα. Η ενασχόληση με οικογενειακά θέματα που πιθανόν να προκύπτουν μπορεί να σε αγχώσει, αξιοποίησε την αποφασιστικότητα και το ψυχικό σθένος για να δώσεις οριστικές λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εργασιακή σου κατάσταση παίζει καθοριστικό ρόλο αυτό το χρονικό διάστημα για εσένα καθώς θέλεις να υπάρξει σταθερή βάση. Πιθανές ανακατατάξεις μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος και αυτό σε προβληματίζει έντονα. Να είσαι βέβαιος ότι η προσπάθεια που καταβάλλεις εκτιμάται ιδιαίτερα.

Λεπτομέρειες της καθημερινότητας μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά τις σχέσεις, σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις με το ταίρι σου που θα σας απαλλάξουν από το άγχος. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον πού να νιώθεις έντονη οικειότητα μαζί του.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η δημιουργικότητα πρωταγωνιστεί σήμερα καθώς είναι αυτή που σε γεμίζει χαρά και διάθεση να ασχοληθείς με ότι σου δημιουργεί αγαλλίαση. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για να ασχοληθείς με ταλέντα σου που μπορεί να μην είχες αξιολογήσει παλιότερα ότι ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δείχνεις αποφασιστικότητα και δυναμισμό σε ότι αφορά αντικείμενα του εμπορίου που μπορεί να ασχολείσαι. Αυτό σε οδηγεί στο να βάλεις σταθερά θεμέλια σε συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν πολλά μακροπρόθεσμα αρκεί να καταβάλεις την απαιτούμενη προσπάθεια.

Εκφράζοντας συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι σου θα βοηθήσεις να επικρατήσει κλίμα ασφάλειες και σταθερότητας στη σχέση. Οι φόβοι μπαίνουν στην άκρη και δεν σε ταλαιπωρούν πια. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που θα συνειδητοποιήσεις ότι ήρθε για να μείνει στη ζωή σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η οικογένεια θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα καθώς του δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με αυτούς που σε γεμίζουν ζεστασιά. Ήρθε η ώρα να κλείσεις καταστάσεις που μπορεί να επηρέαζαν την αυτοεκτίμησή σου και να συνειδητοποιήσεις μέσα από αυτές την προσωπική σου άξια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κλείσε οικονομικά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν. Σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς με μεθοδικότητα τις κινήσεις σου και να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο εισόδημά σου. Θα είναι οι καλύτερες δυνατές στις παρούσες συνθήκες.

Η ρομαντική διάθεση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση και δημιουργεί πλαίσιο ασφάλειας για εσένα και το ταίρι σου, κάτι που σας φέρνει πιο κοντά από ποτέ. Ο αδέσμευτος θέλεις να βάλεις ένα πρόσωπο στη ζωή σου που θα σε γεμίσει ζεστασιά και θα σου δώσει έντονα την αίσθηση της οικειότητας που είναι καθοριστικοί για εσένα. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το κοντινό περιβάλλον είναι αυτό που προστρέχεις για συμβουλές και συζητήσεις σε πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν. Η επικοινωνία μαζί τους θα σε βοηθήσει να οριοθετηθείς και να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς από δω και στο εξής για να πετύχεις στόχους και προσωπικές φιλοδοξίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Βάζεις τα όριά σου έναντι των συνεργατών σου και με την ωριμότητα σκέψης που σε διακρίνει εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι πιθανές καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει. Ο δυναμισμός δεν κρύβεται και βοηθά να δοθούν συγκεκριμένες λύσεις που θα ξεμπλοκάρουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Δείχνεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει, κάτι που επηρεάζει θετικά το ταίρι σου. Η ωριμότητα που αντιμετωπίζεις τη σχέση δημιουργεί την απαραίτητη ασφάλεια. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που θέλεις να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου δείχνοντας με ωριμότητα τι θέλεις να σου δώσει μία σχέση.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα προκαλέσουν ψυχρότητα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Φρόντισε να περιορίσεις τις ανασφάλειές σου και να δεις αντικειμενικά τα πράγματα καθώς αυτό θα σε βοηθήσει στους όποιους χειρισμούς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να ανακουφίσουν την ψυχολογία σου καθώς ξέρεις πού πατάς και πού βαδίζεις. Προσοχή σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που θα βρουν εμπόδια στην εξέλιξή τους καθώς αυτό μπορεί να σε απογοητεύσει.

Ο έντονος αισθησιασμός και ο συναισθηματισμός που επικρατούν στη σχέση θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από απαισιόδοξες σκέψεις και να απολαύσεις τις στιγμές. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι σε νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς μπορεί να γίνεις απόλυτος και αυτό να ενοχλήσει.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!