VIRAL

Γιατί ξαφνικά η Πρωτοχρονιά έγινε σήμερα trend στο twitter;

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει 14 Οκτωβρίου, αλλά ξαφνικά σήμερα οι χρήστες του twitter στην Ελλάδα, είδαν το hashtag #πρωτοχρονιά να βρίσκεται στην κορυφή των trends.

Φυσικά αυτό δεν συνέβη καθόλου τυχαία, αφού οι νέες δηλώσεις που έκανε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, για το πως θα είναι οι επερχόμενες εορτές εν μέσω πανδημίας στάθηκαν αφορμή για να γίνει χαμός στο twitter.

"Δεν μπορούμε να κάνουμε ρεβεγιόν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, αυτό σημαίνει συνωστισμός. Αλλαγή χρονιάς μπορούμε να κάνουμε και μόνοι μας", ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και υπογράμμισε ότι μόνο στην περίπτωση που θα έχουμε διψήφιο αριθμό ημερήσιων κρουσμάτων, θα μπορούμε να κάνουμε ρεβεγιόν.

Ταυτόχρονα, η κ. Παγώνη δήλωσε ότι τα 1.000 με 2.000 κρούσματα ημερησίως είναι ένα απίθανό σενάριο. "Εάν όντως ισχύσουν (τόσα κρούσματα), τα πράγματα θα είναι παρά πολύ δύσκολα" είπε, προειδοποιώντας παράλληλα ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουμε στις γιορτές.

 

Χαμός στο twitter

Αμέσως μετά τις δηλώσεις της στο twitter έγινε πάρτι σχολίων για την... Πρωτοχρονιά!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!