VIRAL

H Adele θα κάνει μια τηλεοπτική εμφάνιση... έκπληξη [εικόνες]

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια Adele, το τελευταίο διάστημα έχει... αραιώσει τις επίσημες εμφανίσεις της, αλλά τώρα έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε πως θα εμφανιστεί σε ένα πασίγνωστο τηλεοπτικό σόου.

Η 32χρονη τραγουδίστρια, που έχει καταφέρει να πετύχει μια θεαματική απώλεια κιλών τους τελευταίους μήνες, ανακοίνωσε πως επιστρέφει στις ΗΠΑ, αφού θα εμφανιστεί στο SNL (Saturday Night Live).


Φυσικά η Adele στο παρελθόν, έχει εμφανιστεί αρκετές φορές ως μουσική guest στο δημοφιλές σόου, αλλά αυτή τη φορά θα αναλάβει το ρόλο της οικοδέσποινας του σόου και μουσική καλεσμένη θα είναι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια H.E.R.


«Ναι γαμώτο, είμαι τόσο ενθουσιασμένη γι’ αυτό! Και απόλυτα τρομοκρατημένη! Η πρώτη μου φορά ως οικοδέσποινα τόσο για το SNL, όσο και για οτιδήποτε άλλο!! Πάντα ήθελα να το κάνω σαν κάτι έκτακτο, ώστε να αφοσιωθώ με όλο μου το είναι σε αυτό, αλλά ο χρόνος δεν ήταν ποτέ ο κατάλληλος» έγραψε η ίδια στα social media και φυσικά όλοι περιμένουν να δουν... πόσο πιο αδύνατη θα είναι η Adele σε αυτή την τηλεοπτική εμφάνιση που θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on Oct 18, 2020 at 11:09am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!