ΖΩΔΙΑ

Αυτή την εβδομάδα 3 είναι τα ζώδια που θα περάσουν τέλεια

Ο Οκτώβριος οδεύει προς το τέλος του και αστρολογικά ήταν ένας... δύσκολος μήνας, ενώ εξίσου δύσκολος προβλέπεται να είναι και ο ερχόμενος μήνας. Αλλά φυσικά πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις και αυτή την εβδομάδα, τρία είναι τα ζώδια που θα περάσουν μια χαρά!

Καθώς μπήκαμε στην εποχή του Σκορπιού, που συνήθως συνοδεύεται από εντάσεις και ενώ ο Ερμής παραμένει ανάδρομος, άρθρο του marieclaire.gr αναφέρει πως αυτές τις μέρες τρία ζώδια έχουν την τύχη με το μέρος τους και πως για αυτά, μόλις ξεκίνησε η καλύτερη εβδομάδα!

 

Δίδυμος

Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, σε έχει κάνει να τεμπελιάσεις κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, τα πράγματα έχουν αρχίσει να φωτίζουν αυτή τη βδομάδα (ή να γίνονται λίγο πιο ενδιαφέροντα). Όχι μόνο η Αφροδίτη μπαίνει στον 5ο οίκο σου της χαράς και της διασκέδασης αλλά σε ενθαρρύνει να παίξεις με αυτόν που σε ενδιαφέρει και να είσαι ο πιο προκλητικός εαυτός σου αλλά και ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει στον 5ο οίκο σου. Αυτό θα σε εμπνεύσει δημιουργικά με φρέσκους τρόπους αλλά θα μπορούσε να σε οδηγήσει και τρέξεις σε παλιές “εστίες”. Πώς θα αντιδράσεις σε αυτό; Είσαι Δίδυμος, οπότε σίγουρα θα αντιδράσεις έξυπνα.

Ζυγός

Παρόλο που δεν είναι ακόμα εποχή του Ζυγού, υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στον κόσμο σου. Θέλεις πρώτα τα καλά ή τα κακά νέα; Ας αρχίσουμε από τα κακά, έτσι ώστε να μείνεις με τη γλυκιά γεύση. Ο ανάδρομος Ερμής κονταρομαχεί στο ζώδιό σου και σε κάνει επίκεντρό του σε αυτή την ενοχλητική διέλευση. Ωστόσο, είναι επίσης η εβδομάδα που η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, μπαίνει στο ζώδιό σου κάτι που θεωρείται η καλύτερη στιγμή της χρονιάς σου. Φυσικά, τίποτα δεν είναι τέλειο αλλά όταν η Αφροδίτη είναι στον 5ο οίκο σου που έχει να κάνει με τον εαυτό σου, όλοι οι άλλοι πιστεύουν ότι είσαι τέλεια.

Σκορπιός

Φυσικά, θα συμβεί και μια Πανσέληνος αυτό το Halloween. Εξάλλου, η εποχή του Σκορπιού φέρνει τρομακτικές στιγμές και τι θα ήταν περισσότερο ταιριαστό από μια Πανσέληνο; Αυτή η Σελήνη προσγειώνεται στον 7ο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις και θα σου δώσει μια καλύτερη καταβοήση για το πού είσαι στην ερωτικής και κοινωνική σου ζωή. Αυτό θα μπορούσε να σε φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους που είναι μοιραίο να είναι στη ζωή σου και να απομακρυνθείς περισσότερο από αυτούς που δεν είναι. Άσε τους ανθρώπους να αποκαλύψουν τους εαυτούς τους.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!