VIRAL

"Κράζουν" την Adele για ένα σκετς που έκανε για την Αφρική [βίντεο]

H διάσημη τραγουδίστρια Adele κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις ως η οικοδέσποινα του πρόσφατου επεισοδίου του δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου Saturday Night Live, αλλά ένα σκετς που παρουσίασε προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Το περασμένο Σάββατο, η Adele, μετά από μήνες και έχοντας αδυνατίσει πάρα πολύ άνοιξε το SNL με έναν μονόλογο και στην πορεία παρουσίασε όλο το σόου, ενώ η ίδια συμμετείχε σε πολλά από τα κωμικά σκετς της εκπομπής.


Όμως ένα από αυτά, μάλλον δεν άρεσε σε όλους!


Συγκεκριμένα, η Adele, μαζί με τις Kate McKinnon και Heidi Gardner παρουσίασαν ένα σκετς στο οποίο οι τρεις τους κάνουν τις λευκές, μεσήλικες, διαζευγμένες γυναίκες, που πηγαίνουν για διακοπές στην Αφρική και δελεάζονται με τους... σέξι μαύρους.


Αυτό το κωμικό σκετς όμως προκάλεσε πολλά οργισμένα σχόλια στο Διαδίκτυο, καθώς πολλοί το βρήκαν ρατσιστικό, ανόητα στερεοτυπικό και προσβλητικό, ενώ χιλιάδες ήταν αυτοί που έσπευσαν να θυμίσουν στους παραγωγούς του SNL, πως σε πολλές αφρικανικές χώρες, οι άντρες πεθαίνουν σαν τις... μύγες και αυτό δεν σηκώνει αστεία!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!