VIRAL

Οι τρεις αδελφές Kardashian ποζάρουν με μπικίνι... αλλά τις κράζουν [εικόνες]

Viral γίνονται τις τελευταίες μέρες όλες οι αναρτήσεις που κάνει η διαβόητη Kim Kardashian στα social media επιδεικνύοντας το χλιδάτο ταξ;iδι που οργάνωσε για να γιορτάσει τα 40α γενέθλιά της.

Η Kim φρόντισε να κλείσει ένα ιδιωτικό εξωτικό νησί και να μεταβεί εκεί με μέλη της διάσημη οικογένειας της για να γιορτάσει τα 40α γενέθλια της και λέγεται πως ξόδεψε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για αυτή την... εξόρμηση και το πάρτι της.


«40 και νιώθω τόσο ευλογημένη. Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να θεωρώ δεδομένη, ειδικά αυτές τις στιγμές που όλα μας θυμίζουν τα πράγματα που έχουν πραγματικά σημασία. Για τα γενέθλιά μου φέτος, δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο από το να τα περάσω με ανθρώπους που με βοήθησαν να διαμορφώσω τη γυναίκα που είμαι σήμερα. Πριν από τον Covid, δεν νομίζω ότι κανένας από εμάς εκτιμούσε πραγματικά πόσο απλή πολυτέλεια είναι να ταξιδεύουμε και να είμαστε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Μετά από δύο εβδομάδες πολλαπλών εξετάσεων υγείας και ζητώντας από όλους να μπουν καραντίνα, έκανα έκπληξη στον κύκλο μου με ένα ταξίδι σε ένα ιδιωτικό νησί όπου θα μπορούσαμε να προσποιηθούμε ότι τα πράγματα ήταν φυσιολογικά μόνο για μια λίγο. Χορέψαμε, κάναμε ποδήλατο, κολυμπήσαμε δίπλα σε φάλαινες, κάναμε καγιάκ, παρακολουθήσαμε μια ταινία στην παραλία και τόσα πολλά ακόμη. Συνειδητοποιώ ότι για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό είναι κάτι πολύ μακρινό, οπότε στιγμές σαν κι αυτές, εκτιμώ το πόσο προνομιακή είναι η ζωή μου»., έγραψε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Oct 27, 2020 at 10:59am PDT



Έκτοτε ποστάρει διαρκώς στα social media πλάνα από το πάρτι και πόζες με μπικίνι με τις αδελφές της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Oct 28, 2020 at 6:44am PDT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian Updates (@kimkardashiansnap) on Oct 28, 2020 at 3:58pm PDT


Ωστόσο χιλιάδες είναι αυτοί που κράζουν την Kim και την οικογένειά της για την απίστευτη επίδειξη πλούτου και το γεγονός πως δείχνουν να αδιαφορούν για την πανδημία του κορωνοϊού
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Oct 28, 2020 at 2:42pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!