ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια θα... δεινοπαθήσουν αυτές τις μέρες

Κάτι η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα κάτι ο Ήλιος στον Σκορπιό, κάτι ο Ανάδρομος Ερμής, αυτές οι μέρες προβλέπονται... ζόρικες για κάποια ζώδια.

Η Πανσέληνος στις 31 Οκτωβρίου αναμένεται να φέρει έντονες εξελίξεις και να... ταράξει σχεδόν όλα τα ζώδια.

 

Παράλληλα στο marieclaire.gr διαβάσαμε πως με τον Ήλιο στον Σκορπιό, αυτή την περίοδο όλοι νιώθουν ευάλωτοι σε αυτή τη φάση. Παρόλα αυτά, είναι περισσότερο έντονο για κάποιους κι αυτό σημαίνει ότι τα παρακάτω ζώδια διανύουν τη χειρότερη εβδομάδα. Αν είσαι ένα από τα ζώδια που έχει τον Ήλιο του ή τον ωροσκόπο σε ζώδιο της φωτιάς, τότε δείξε όσο περισσότερη κατανόηση μπορείς στον εαυτό σου.

 

Κριός

Το παρασύνθημα είναι “πίεση” γιατί η ερωτική σου ζωή σίγουρα είναι αυτό. Χάρη στον Άρη, τον κυβερνήτη σου, που είναι ανάδρομος, τα πράγματα δεν είναι εύκολα τους τελευταίους μήνες. Τώρα, ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει στον 7ο οίκο σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις και δημιουργεί μπερδέματα. Είναι αδύνατο να ξέρεις πώς νιώθουν οι άλλοι άνθρωποι οπότε μην βγάζεις συμπεράσματα και μην κάνεις υπεραναλύσεις από μία χειρονομία ή ένα σχόλιο. Επικοινώνησε ξεκάθαρα και τίμια και θυμήσου ότι οι ανάγκες σου μετράνε όσο και οι δικές τους.

Λέων

Αυτή τη εβδομάδα, μια Πανσέληνος στέλνει τρομερή ενέργεια στον 10 οίκο σου που έχει να κάνει με την καριέρα. Αν ελπίζεις σε μια ομαλή και σταθερή τροχιά, ξανασκέψου το και θυμήσου ότι τα καλύτερα πράγματα συμβαίνουν καμιά φορά όταν δεν το περιμένεις. Ανέλπιστες ευκαιρίες μπορεί να αποκαλυφτούν. πρόσωπα εξουσίας μπορεί να κάνουν κάτι που δεν θα μπορούσες να προβλέψεις και μια απότομη στροφή θα μπορούσε να οδηγήσει την καριέρα σου με έναν περίεργο αλλά ενδιαφέροντα τρόπο. Μόλις κάτσει η σκόνη, ίσως διαπιστώσεις ότι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που σου έχει συμβεί. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις.

Τοξότης

Από τη στιγμή που ξεκίνησε η εποχή του Σκορπιού, κολυμπάς στα θολά και συναισθηματικά νερά του 12ου οίκου σου που έχει να κάνει με την πνευματικότητα. Κλείνεις πληγές, αφήνεις πίσω σου το “εγώ” και θυμάσαι ποια είσαι σε βαθύτερο επίπεδο. Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα γίνονται λίγο έντονα όταν η Πανσέληνος θα στείλει χαοτικές αποκαλύψεις στον 6ο οίκο σου που έχει σχέση με την ευεξία και τη ρουτίνα. Έχει την πειθαρχία να κάνεις κάποια πράγματα; Έχεις την ικανότητα να κρίνεις αν κάτι είναι καλό για σένα; Η επερχόμενη Πανσέληνος έχει τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και σου θυμίζει πόσο περισσότερο χρειάζεται να δουλέψεις για την προσωπική σου εξέλιξη.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!