ΖΩΔΙΑ

Αστρολογία: Όχι ένας αλλά 4 πλανήτες παραμένουν ανάδρομοι το Νοέμβριο

Μπορεί από σήμερα 3 Νοεμβρίου να σταματά η ανάδρομη πορεία του Ερμή, που μας ταλαιπώρησε για αρκετές εβδομάδες, αλλά αυτό το μήνα 4 πλανήτες θα είναι ανάδρομοι επηρεάζοντας όλα τα ζώδια.

Στο marieclaire.gr διαβάσαμε ποιοι είναι αυτοί οι πλανήτες και πως θα μας επηρεάσουν και για πόσο διάστημα.

Άρης: 9 Σεπτεμβρίου – 13 Νοεμβρίου  

Η ανάδρομη πορεία του Άρη δεν είναι βόλτα στο πάρκο. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της διαμάχης, της σεξουαλικότητας και της φιλοδοξίας και όταν είναι ανάδρομος υπάρχει πραγματικός πόνος. Μπορεί να προκαλέσει ζαλούρα και εκρήξεις επίθεσης. Θα φέρει θέματα και στην κρεβατοκάμαρα και θα καταστρέψει κάθε κίνητρο για να ολοκληρώσεις πράγματα. Το θετικό είναι ότι σε βοηθά να εξοικειωθείς με ότι σε κάνει να νιώθεις παθιασμένη και όταν ορθοδρομήσει (Παρασκευή και 13) θα έχεις καλύτερη εικόνα για το τι είναι.

Ποσειδώνας: 23 Ιουλίου – 28 Νοεμβρίου 

Μπορεί να μην πρόσεξες ότι αυτός ο πλανήτης ήταν ανάδρομος γιατί ο Ποσειδώνας είναι πιο μακρινός. Ωστόσο, μην τον υποτιμάς. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των ονείρων, της φαντασίας και της ψευδαίσθησης και η ανάδρομη πορεία του μπορεί να σου αφαιρέσει τα ροζ γυαλιά και να δεις την πραγματικότητα. Μπορεί επίσης να περιορίσει την σπίθα και τη δημιουργικότητα. Όταν ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του θα είναι πιο εύκολο να επιστρέψεις στην ονειροπόληση και να τα δεις όλα ρομαντικά.

Ουρανός: 15 Αυγούστου – 14 Ιανουαρίου 2021

Ο Ουρανός είναι μακρινός πλανήτης, όπως ο Ποσειδώνας, πράγμα που σημαίνει ότι η ανάδρομη τροχιά του δεν ακούγεται τρομακτική. Είναι ο πλανήτης της αιφνίδιας αλλαγής, της εκκεντρικότητας και της καινοτομίας. Όταν ο Ουρανός είναι ανάδρομος σε ενθαρρύνει να αγκαλιάσεις την βαθιά εσωτερική αλλαγή. Ενώ όλος ο υπόλοιπος κόσμος μοιάζει να είναι ο ίδιος, παρατηρείς πόσο πολύ αλλάζεις εσύ.

Χείρωνας: 11 Ιουλίου – 15 Δεκεμβρίου

Η ανάδρομη πορεία του είναι η τέλεια περίοδος για θεραπεία. Κι αυτό γιατί αυτός ο πλανήτης (είναι ουσιαστικά ένας αστεροειδής) είναι γνωστός ως θεραπευτής των πληγών. Έχει σχέση με τις πιο εσωτερικές πληγές και τον σκοπό της ζωής σου να τις θεραπεύσεις. Όταν είναι ανάδρομος, σε βοηθά να δεις μέσα σου και να αποκαλύψεις τις ανασφάλειες, τον πόνο και την αίσθηση ότι κάτι λείπει. Αγκάλιασε την διαδικασία και μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάδρομη τροχιά του θα νιώθεις πιο ολοκληρωμένη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!