WOMEN'S GUIDE

Τα beauty προϊόντα που αξίζει να προμηθευτείτε πριν τη καραντίνα

Το νέο lockdown και στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός και πολλές σπεύδουν τελευταία στιγμή να κάνουν τις τελευταίες επισκέψεις τους σε κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής πριν αυτά κλείσουν λόγω καραντίνας.

Και τώρα που οι περισσότερες θα έχουμε και πάλι... αναγκαστικά, πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο σπίτι μας, είναι ευκαιρία να πάρουμε την υπόθεση "ομορφιά" στα χέρια μας.


Δείτε μια λίστα με προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να προμηθευτείτε (αν και πολλά εξ αυτών θα τα βρίσκετε και στα σουπερμάρκετ, οπότε μην αγχώνεστε να τρέχετε στα καταστήματα τελευταία στιγμή) και προετοιμαστείτε για... beauty pampering at home!


Μάσκες ομορφιάς: Από μάσκες προσώπου και σώματος (ενυδατικές. συσφικτικές, αντιγηραντικές, λάμψης κ.ο.κ.) τώρα είναι η ευκαιρία να αφιερώνετε τουλάχιστον 15 λεπτά κάθε δεύτερη ή τρίτη μέρα για να κάνετε δώρο στην επιδερμίδα της όλα όσα πιθανά της λείπουν!


Μάσκες / θεραπείες μαλλιών: Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά σας, που ειδικά μετά το καλοκαίρι έχουν σίγουρα ανάγκη για παραπάνω ενυδάτωση και ενδυνάμωση της τρίχας. Στην αγορά θα βρείτε πολλές μάσκες μαλλιών για μετά το λούσιμο (τώρα σίγουρα έχετε το χρόνο εκτός από το conditioner να αφιερώσετε λίγα λεπτά για να απλώσετε μια μάσκα στα μαλλιά σας) ενώ θα βρείτε και ορούς και κρέμες λείανσης και αναδόμησης, θεραπείες κερατίνης, και θεραπείες για κατεστραμμένα μαλλιά.


Νύχια: Αν κάνετε συχνά ημιμόνιμο ή ακρυλικό μανικιούρ καλό είναι να σπεύσετε να το αφαιρέσετε πριν την καραντίνα και να εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να αφήσετε τα φυσικά νύχια σας να "ηρεμήσουν" και να δυναμώσουν. Στην αγορά θα βρείτε θεραπείες νυχιών που θα κάνουν το φυσικό νύχι σας πιο δυνατό (μάλιστα κάποιες έχουν και χρώμα όπως τα μανό). Επίσης τώρα είναι ιδανική ευκαιρία για να ξεκινήσετε θεραπείες για τυχόν μύκητες στα νύχια και να κάνετε μόνες σας πεντικιούρ, αν προμηθευτείτε ένα απλό σετ εργαλείων πεντικιούρ.

Αφρόλουτρα, άλατα μπάνιου, bath bombs: Τι καλύτερο υπάρχει από ένα απολαυστικό και χαλαρωτικό αφρόλουτρο για να διώξετε το στρες των ημερών. Προμηθευτείτε αρωματικά κεριά, αφρόλουτρα, αρωματικές... βόμβες μπάνιου και άλατα και απολαύστε την αρωματοθεραπεία στο σπίτι σας.


Peeling: Αν αμελείτε να κάνετε απολέπιση (κακώς) τώρα δεν έχετε δικαιολογίες. Βρείτε body, face και lip scrubs και κάντε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα απολέπιση για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να χαρίσετε λάμψη στην επιδερμίδα σας.

Και μην ξεχνάτε πως τώρα είναι η ιδανική περίοδο για DIY beauty παρασκευές στο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!