VIRAL

Σταμάτης Γονίδης: «Κάποιοι πρόλαβαν να πουν πως το’χω κάψει! »

Τις τελευταίες μέρες είχαν γίνει viral στο Διαδίκτυο οι πρόσφατες δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη, στις οποίες ισχυρίζονταν πως ο κορωνοϊός προέρχεται από τη βροχή.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες, ο διάσημος λαϊκός τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time, μεταξύ άλλων, είχε πει: «Δεν φοβόμουν, αλλά από εδώ και πέρα έχω αρχίσει και φοβάμαι, γιατί το δεύτερο κύμα θα είναι πολύ πιο δυνατό, γιατί ο ιός έρχεται κατά την άποψή μου από τη βροχή, από τα σύννεφα, γιατί εκεί έχουν ρίξει τον ιό για να μην τους βλέπουμε και όπου πάει το σύννεφο και βρέχει, πάει και ο ιός, αυτό είναι η άποψή μου. Άρα, όταν βγαίνεις έξω και βρέχει, πρέπει να κρατάς ομπρέλα και αν βραχούν τα ρούχα σου και τα παπούτσια σου, να τα βγάλεις έξω και κάνεις απολύμανση. Η βροχή φέρνει τον ιό.»

Ο Σταμάτης Γονίδης τώρα με μια ανάρτηση στο Facebook άφησε να εννοηθεί πως αυτές τις δηλώσεις τις έκανε για να... πουλήσει και αυτός τρέλα!

 

«Αφού εσείς( κυβερνώντες) πουλάτε τρέλα... εγώ κρατάω ομπρέλα! Όταν μας είπαν ότι πως από τη νυχτερίδα και τον μυρμηγκοφάγο γεννήθηκε ο κορονοιός είπα κι εγώ σε μια τηλεφωνική συνέντευξη ότι έρχεται από την βροχή...βέβαια κάποιοι πρόλαβαν να με πουν γραφικό ή ότι το’χω κάψει...άρα ούτε να εκφραστούμε ελεύθερα μπορούμε γιατί αμέσως θα κατακριθούμε...αλλά βλέπω ούτε αίσθηση του χιούμορ έχουν ορισμένοι. Είναι η εποχή που δεν πρέπει να μιλάς ούτε να γράφεις...Υπομονή και Πίστη στο «επεισόδιο νούμερο 2». Σταμάτης».

 

Ωστόσο συνεχίζει να δέχεται αρνητικά σχόλια για αυτές τις δηλώσεις του και με αφορμή την πρόσφατη ονομαστική γιορτή του έκανε την ακόλουθη ανάρτηση

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!