ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου 2020

Η παραμονή της Σελήνης στην Παρθένο θα βοηθήσει στην οργάνωση, θα υπάρξει διάθεση για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες. Στον επαγγελματικό τομέα ώθηση θα δοθεί στις συνεργασίες, θα ακουστούν προτάσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει νέες θετικές προοπτικές. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν δημιουργικές ευκαιρίες, οι συνεργασίες θα προχωρήσουν σε σοβαρό επίπεδο, δεν αποκλείεται κάποιοι να βρουν νέα εργασία.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ανάγκη για να κατανοήσει το κοντινό περιβάλλον τι νιώθεις είναι έντονη όμως δεν είναι εύκολο να το εκφράσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε μεγάλες υποσχέσεις που μπορεί να φαίνονται ιδανικές όμως τελικά το πιθανότερο είναι να σε απογοητεύσουν. Φρόντισε να διασκεδάσεις και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για αργότερα.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Δεν είναι εύκολο να κλείσεις υποθέσεις εμπορικού χαρακτήρα καθώς οι οικονομικές συζητήσεις δεν έχουν ξεκάθαρο τοπίο. Απέφυγε να πάρεις δεσμευτικές αποφάσεις σήμερα και φρόντισε να αξιοποιήσεις την ημέρα για να σκεφτείς καλά πως θέλεις να κινηθείς το επόμενο διάστημα.

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να εκφράσεις πιθανά παράπονα στο ταίρι σου καθώς χάνεσαι στο συναισθηματισμό. Αξιοποίησε το χρόνο για να περάσετε όμορφα και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πρόσωπα που επιστρέφουν στη ζωή σου καθώς μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως δεν υπάρχει η διάθεση να τα ικανοποιήσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε σχέση με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και να κάνεις μία νέα αρχή που θα δομήσει μία νέα εικόνα στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Η αποφασιστικότητα και η ωριμότητα σου ξεχωρίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός σε νέες συμφωνίες οικονομικής φύσεως που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα χωρίς όμως να έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το αν σε συμφέρει η εξέλιξή τους ή όχι. Αξιοποίησε την ημέρα για να θεμελιώσεις μία νέα οικονομική πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου χωρίς υποσχέσεις και συζητήσεις που δεν θα έχουν ρεαλιστικό υπόβαθρο. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να επανεμφανιστούν πρόσωπα που θα δονήσουν για τα καλά την ψυχή σου φρόντισε να πάρεις αποστάσεις για να δεις αντικειμενικά τι μπορούν να σου προσφέρουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, από σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου που μπορεί να σε βοηθήσει στους βασικούς τομείς που σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε την ωριμότητα και τη ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα ώστε να δομήσεις ένα καλύτερο μέλλον και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς θα είναι εύκολο να παραπλανηθείς και να πραγματοποιήσεις συμφωνίες που τελικά δεν είναι συμφέρουσες για σένα. Αφουγκράσου τη διαίσθηση σου και αν μπορείς απέφυγε τις σημαντικές αποφάσεις.

Συναισθηματικά δεν είσαι ξεκάθαρος τι θέλεις από το ταίρι σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος αντίληψη των καταστάσεων που σε απασχολούν στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιστρέψουν για να σου τονίσουν ότι λείπουν πράγματα που σε ευχαριστούν στην προσωπική σου ζωή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι ευαισθησίες σου ξεχειλίζουν καθώς δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς και μπορεί να σε οδηγήσουν στη μελαγχολία. Η ψυχολογία σου θα σε οδηγήσει στην απομόνωση και δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς θέματα της καθημερινότητας που απαιτούν αυτοσυγκέντρωση και ψυχραιμία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που επιστρέφουν και σε προβληματίζουν έντονα. Είναι καλύτερα να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να αποφύγεις πιθανές δεσμεύσεις που τελικά δεν θα εξελιχθούν με τον τρόπο που περιμένεις. Επικεντρώσου στο να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις καθώς το ένστικτό σου σε καθοδηγεί μοναδικά.

Μπορείς να επιδιώξεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου με φιλικά πρόσωπα αφήνοντας στην άκρη ότι μπορεί να σε προβληματίζουν και να σε μελαγχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας συναισθηματική θύελλα που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, αναρωτιέσαι αν το φιλικό σου περιβάλλον αντιλαμβάνεται πραγματικά τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί, όμως είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι και εσύ δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός στις σκέψεις σου. Προσπάθησε να χαρείς τις στιγμές και να αποφύγεις πιθανές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικάΗ διαίσθησή σε καθοδηγεί σε πιθανές επαγγελματικές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις καθώς οφείλεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις σου. Το άγχος δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς για αυτό φρόντισε να το ελέγξεις.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αρκεί να μην μπεις σε διαδικασία ανταλλαγής απόψεων που θα προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η από το φιλικό περιβάλλον επιστρέφει δυναμικά πρόσωπο από το παρελθόν που σε αναστατώνει και θολώνει τη σκέψη σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, είναι σημαντικό για εσένα να αντιληφθείς πώς πρέπει να διαχειριστείς το κομμάτι της αυτοπροβολής που σε απασχολεί έντονα. Προσοχή σε λανθασμένες επιλογές προσώπων που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως στο τέλος το πιθανότερο είναι να σε εκθέσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Απέφυγε να συζητήσεις οικονομικά ζητήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη αντίληψη του πως πρέπει να κινηθείς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις που θα έχουν κόστος και στην τσέπη σου αλλά και στην δημόσια εικόνα σου καθώς το πιθανότερο είναι να εκτεθείς και να απογοητευτείς.

Άφησε τις σκοτούρες στην άκρη και επεδίωξε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου απολαμβάνοντας κάθε στιγμή όπου το πάθος θα κυριαρχήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας μία ιδανική κατάσταση που μπορεί να μην είναι ρεαλιστική.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αντιληφθείς πραγματικά τι είναι αυτό που σε χαροποιεί και σε γεμίζει σε πνευματικό επίπεδο. Οι σκέψεις είναι πολλές όμως δεν είναι ξεκάθαρες για αυτό φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο βρισκόμενος με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια μπορεί να σε προβληματίσουν και να σου δημιουργήσουν άγχος. Μπορείς να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς είναι αυτό που θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να κάνεις τις απαραίτητες επιλογές που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις κάθε στιγμή διασκέδασης και αισιοδοξίας με το ταίρι σου μακριά από τις όποιες σκοτούρες και θολές σκέψεις που μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει επιστροφή πρόσωπο από το παρελθόν που θα δημιουργήσει έντονο συναισθηματισμό και ευαισθησία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η συναισθηματική φόρτιση είναι αυξημένη καθώς είσαι ανάστατος και ανασφαλής και αυτό εκδηλώνεται με έντονο τρόπο στο περιβάλλον που κινείσαι. Τα ξεσπάσματα δεν θα ωφελήσουν για να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σε φοβίζει καθώς κυρίως καλείσαι να αντιμετωπίσεις προσωπικά σου απωθημένα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η συνεργασία σου μπορεί να εξελιχθούν καθώς έχεις την διαίσθηση και την διορατικότητα να κυνηγήσεις αυτά που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που έχουν προκύψει και χρήζουν λύσης καθώς το τοπίο είναι θολό και μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές.

Έχεις την δυνατότητα να απογειώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση σου αρκεί να ξεπεράσεις την ταχεία υποψία και τη ζήλια που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει εντείνοντας την ανάγκη για την απόλυτη συγχώνευση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς επιδιώκεις να δείξεις το περιβάλλον σου τι είναι αυτό που είναι αναγκαίο για εσένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να αποφύγεις τις συνομιλίες καθώς θα αντιληφθείς γρήγορα ότι δεν μπορείς να βγάλεις τα κατάλληλα συμπεράσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό μέσα από τις συνεργασίες σου να προσπαθήσεις να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται όμως είναι προτιμότερο να μην εμπιστευτείς τα μεγάλα λόγια που μπορεί να ακούσεις καθώς στο τέλος θα οδηγήσουν σε απογοήτευση. Επικεντρώσου σε καθημερινά ζητήματα που απαιτούν λύσεις.

Μην χάσεις την ευκαιρία για να βιώσεις έντονα ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεται. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν προκαλεί αναταράξεις στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί ένα ονειρικό σκηνικό, καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις ζητήματα που αφορούν τη σωματική σου υγεία και την ενέργειά σου. Οφείλεις να σκεφτείς αν προσέχεις τον εαυτό σου όμως να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές καθώς δεν θα είναι εύκολο να τις τηρήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αναποδιές και εμπόδια σε οδηγούν σε αναθεωρήσεις στην εργασιακή καθημερινότητα που μπορεί να είναι λανθασμένες. Μην επιτρέψεις στο άγχος και στην γκρίνια να κυριαρχήσουν καθώς θα δυναμιτίσουν την αδελφικές σχέσεις και δεν θα σου επιτρέψουν να δεις με αντικειμενικότητα πως πρέπει να κινηθείς.

Φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου μακριά από γκρίνια και μιζέρια που μπορεί να διαλύσουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία από την δουλειά που μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή και να γεννήσει μοναδικά συναισθήματα. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, απολαμβάνεις κάθε στιγμή χαράς και διασκέδασης όμως δεν είναι εύκολο να οριοθετηθείς και μπορεί να χάσεις το μέτρο. Φρόντισε να μην ξεφύγεις από τα όρια και να χαρείς την ημέρα με την παρέα που θέλεις καθώς έτσι θα βιώσεις παραγωγικά το κάθε λεπτό που θα μείνει χαραγμένο μέσα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα, φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου καθώς αυτό μπορεί να σε καθοδηγήσει σε ιδανικές λύσεις για εσένα. Παράλληλα απέφυγε τα έξοδα καθώς θέλεις να απολαύσεις όμορφες στιγμές που μπορεί όμως να σου κοστίσουν πολύ ακριβά.

Είναι σημαντικό να χαρείς τον χρόνο που έχεις με το ταίρι σου και να αφήσει στην άκρη πιθανές αμφιβολίες και σκέψεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να σε αναστατώσει με τις πολλές υποσχέσεις που σου δίνει.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην οικογένειά σου και να φροντίσεις να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σου έχουν κοστίσει. Έχεις τη δυνατότητα να θεμελιώσεις νέες σχέσεις με οικεία πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς το οικονομικό σκέλος μπορεί να φαίνεται ιδανικό όμως δεν θα είναι ρεαλιστικό. Φρόντισε να είσαι αντικειμενικός και αν είναι δυνατόν να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις καθώς δεν αποκλείεται να εξαπατήσεις και να απογοητευτείς.

Απόλαυσε τις μοναδικές στιγμές που μπορείς να δημιουργήσεις με το ταίρι σου στο προσωπικό σου χώρο μακριά από ένταση και κυκλοθυμία. Αν είσαι αδέσμευτος/η θολές σκέψεις και υπερευαισθησία κατακλύζουν το μυαλό σου και δεν είναι εύκολο να αφοσιωθείς σε μία νέα αγάπη.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!