VIRAL

H Lopez δάκρυσε όταν πήρε αυτό το βραβείο [βίντεο]

Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο από το λόγο που έβγαλε η Jennifer Lopez, όταν παρέλαβε το βραβείο People's Icon της χρονιάς στη λαμπερή τελετή των People's Choice βραβείων.

Εν μέσω πανδημίας τα φετινά People's Choice Awards μας έδωσαν την ευκαιρία να δούμε πολλές σταρ σε red carpet εμφανίσεις, μετά από αρκετό καιρό, με τη Lopez να κλέβει τις εντυπώσεις με το κατακόκκινο φόρεμά της.


Η ίδια όταν παρέλαβε το βραβείο της, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς οι διοργανωτές της βραδιάς, της επιφύλαξαν την έκπληξη να δεχτεί συγχαρητήρια από celebrities όπως η Nicole Kidman και η Renee Zellweger, αλλά και τα δίδυμα παιδιά της, που παρακολουθούσαν τη βράβευση από το σπίτι.


Η 52χρονη σταρ είπε πως το 2020 ήταν μια χρονιά που μας έκανε να θυμηθούμε ποια είναι τα πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία στη ζωή, σχολιάζοντας πως άλλοτε η ίδια και άλλοι σταρ θα είχαν εμμονή με το ποιος θα προταθεί και θα κερδίσει αυτό το βραβείο (και άλλα σαν αυτό) ποιος θα πουλήσει τους περισσότερους δίσκους κ.ο.κ., αλλά φέτος όλα άλλαξαν.



Με δάκρυα στα μάτια είπε πως φέτος, όπως πολλοί άνθρωποι και αυτή ένιωσε κάποιες στιγμές να λυγίζει και είπε πως αυτό που της δίνει κίνητρο να σηκωθεί στα πόδια της, είναι η οικογένειά της, οι φίλοι της, τα παιδιά της και οι φαν της. 

 

 

Παράλληλα ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο μας έδειξε με πόσο ενθουσιασμό παρακολουθούσαν τη βράβευση της μαμάς τους, τα 12χρονα δίδυμα παιδιά που απέκτησε η σταρ από τον πρώην γάμο της με τον Marc Anthony. Στο βίντεο η Emme και ειδικά ο Max δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους, ειδικά όταν αναφέρεται σε αυτά η μαμά τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!