ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου 2020

Η παραμονή της Σελήνης στον Αιγόκερω φέρνει δημιουργικά ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Θα υπάρξει δυνατότητα για διεκπεραίωση και ολοκλήρωση, τα σχέδια και τα πλάνα θα μπορέσουν να οργανωθούν και να πάρουν μία πιο πρακτική όψη. Στις συνεργασίες η πορεία θα είναι ομαλή, κάποιοι θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν καινούργια εργασία ή να γνωριστούν με πρόσωπα που θα μπορέσουν να τους βοηθήσουν σε εργασιακό επίπεδο.

Κριός
Η επιθυμία σου να πετύχεις κάτι σταθερό σήμερα αυξάνεται όμως ακόμα κι έτσι είσαι επιρρεπής σε περισπασμούς, καθώς παλεύεις με το που θα αφιερώσεις περισσότερο την ενέργειά σου. Έχεις κίνητρο στα εργασιακά και εστιάζεις σε πρακτικές λεπτομέρειες που χρειάζονται την προσοχή σου. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι με ανούσιες καταστάσεις. Αξίζεις πολλά περισσότερα.

Ταύρος
Νωρίς σήμερα υπάρχει κάποια τάση να είσαι πιο γρήγορη στην ενεργοποίηση των επικοινωνιών σου με τη Σελήνη σε μια όψη με τον Άρη. Ίσως να χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από δραστηριότητες ή υπερφόρτωση πληροφοριών. Ο Ήλιος μεταβαίνει στον τομέα της συνεργασίας σου επισημαίνοντας την ανάγκη για ισορροπία και αρμονία. Ανανεωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μηνύματα και ευχάριστες δραστηριότητες ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος πλησιάζει σε μια αρμονική όψη με τον Κρόνο και σε ενθαρρύνει για την εστίαση στις λεπτομέρειες και τη σοβαρότητα των υποθέσεών σου. Επίσης με τον υπεύθυνο, πειθαρχημένο Κρόνο καλείσαι να δώσεις προσοχή στην αυτοανάπτυξη. Κάποιες καταστάσεις στα εργασιακά σε φέρνουν σε δυσμενή θέση. Πάθος, ρομαντισμός και τρυφερότητα κυριαρχούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος
Είναι δύσκολο να συμβιβαστείς στο πρώτο μισό της ημέρας όμως μπορείς να επικεντρωθείς σε αυτά που μπορείς να αλλάξεις. Καθώς προχωρά η μέρα αισθάνεσαι πιο υπεύθυνη για τις προτεραιότητές σου. Είσαι πρόθυμη να εργαστείς σκληρά προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Η αμοιβαία κατανόηση και ο σεβασμός με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να κάνει τη σχέση σας ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου αυξάνεται. 

Λέων
Σήμερα μπορεί να σημειωθούν μικρές βελτιώσεις στη ζωή σου σε σχέση με την οικογένεια και το σπίτι ή στην εργασία σου. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια τάση να επισπεύσεις κάτι ή μπορεί να νιώσεις πίεση προκειμένου να προωθήσεις κάτι στο πρώτο μισό της ημέρας. Ωστόσο ο Ήλιος πλησιάζει σε μια αρμονική όψη με τον Κρόνο καθώς προχωρά η μέρα και γίνεται πιο εύκολο να εστιάσεις στις προτεραιότητές σου και να σταθεροποιήσεις την προσέγγισή τους. Ανάλαβε δράση εάν θέλεις να βελτιώσεις την ποιότητα της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Το ίδιο ισχύει και για σένα που είσαι μόνη και κάποιος σε ενδιαφέρει.

Παρθένος
Στο πρώτο μισό της ημέρας θα μπορούσες να αισθανθείς διχασμένη μεταξύ μιας αναζήτησης που απορροφά το ενδιαφέρον σου και της απόλαυσης κάποιου ελεύθερου χρόνου. Ωστόσο όσο προχωρά η μέρα είναι πολύ φυσικό να βάζεις τις προτεραιότητές σου. Με τον Ήλιο στον τομέα των επικοινωνιών σου αυτές τις μέρες συλλέγεις μια σημαντική ποικιλία πληροφοριών και με τη διέλευση του Ήλιου – Κρόνου είσαι έτοιμη να τις εκμεταλλευτείς. Σίγουρα λαμβάνεις το ενδιαφέρον που πρέπει από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις ένα πολύ ενδιαφέρον διάστημα για τη συναισθηματική ζωή σου.

Ζυγός
Δώσε προτεραιότητα σήμερα στις συναισθηματικές σου ανάγκες και η εστίαση σε αυτές μπορεί να αποκαταστήσει την ενέργειά σου. Στο πρώτο μισό της ημέρας ορισμένες απογοητεύσεις στις αλληλεπιδράσεις σου μπορεί να σε αποσπάσουν από αυτήν την αποστολή. Ενθαρρύνεται η μετριοπάθειά σου και η ιδιαίτερη προσοχή σου σε μακροπρόθεσμους στόχους. Θέλεις να αποσπάσεις απαντήσεις από τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να πάρεις αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φέρσου έξυπνα αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση.

Σκορπιός
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είναι δύσκολο να μοιράσεις σωστά το χρόνο σου ανάμεσα στις προσωπικές επιδιώξεις σου, τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου. Έτσι είναι εύκολο να νιώσεις άγχος και μέρος αυτού είναι και η υπερφόρτωση πληροφοριών. Είναι επίσης μια καλή στιγμή καλών συμβουλών και συνομιλιών. Επιδίωξε με τον σύντροφό σου να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και τους δύο. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες επικοινωνίες σου προκαλούν αναστάτωση, μάλλον ευχάριστη.

Τοξότης
Απόφυγε σήμερα τα βιαστικά πράγματα και τις αποφάσεις. Τα επίπεδα του άγχους κατεβαίνουν όσο κυλούν οι ώρες. Ο Ήλιος κατευθύνεται προς μια αρμονική πτυχή με τον Κρόνο, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή να εργαστείς και να ενισχύσεις τη ζωή σου με μικρούς αλλά ικανοποιητικούς στόχους. Ίσως είναι μια στιγμή για λίγη προσωπική απομόνωση προκειμένου να ανανεώσεις το πνεύμα και την ενέργειά σου. Η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις πράγματα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται στα καλέσματά σου.

Αιγόκερος
Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετικά πρακτική μέρα παρόλο που η  Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και σε παρακινεί για μια πιο προσωπική προσέγγιση στα θέματα από ότι συνηθίζεις. Αρχίζεις να βλέπεις την αξία της επιβράδυνσης και της προσοχής ή της λήψης όλων των λεπτομερειών, πριν προχωρήσεις μπροστά. Με την εναρμόνιση του Ήλιου με τον Κρόνο είναι πιθανό να λάβεις υπόψη τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου και να λάβεις μέτρα προκειμένου να τα ασφαλίσεις ή να τα ενισχύσεις. Οι σχέσεις, αλλά και η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνονται σημαντικά. Εσύ που είσαι μόνη, έκφρασε το ενδιαφέρον σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου όλη τη μέρα γίνεσαι λιγότερο προσιτή θέλοντας να αναπροσανατολίσεις τον εαυτό σου. Με την όψη Σελήνης – Άρη προσπάθησε να αποφύγεις την υπερβολική σκέψη. Ο Ήλιος έρχεται σε αρμονία με τον Κρόνο και οι άλλοι εκτιμούν την κοινή λογική σου. Είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι, σήμερα έχεις την τάση να αναμοχλεύεις το παρελθόν.

Ιχθείς
Μπορεί να αισθάνεσαι μια δυσκολία στο να επιδιώξεις την ολοκλήρωση των επιθυμιών σου αλλά καθώς προχωρά η μέρα μπορεί να σε παρακινήσει να εργαστείς λίγο σκληρότερα για τους στόχους σου. Ο Ήλιος έρχεται σε αρμονία με τον Κρόνο και είναι φυσικό να κινείς τα σχέδιά σου με αργά αλλά σταθερά βήματα. Απόφυγε το να προκαλείς τις αντιδράσεις του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, μια συναρπαστική γνωριμία είναι προ των πυλών. 

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!