VIRAL

Κάποιοι εντόπισαν ένα ποντίκι στο The Crown και έγινε χαμός στο twitter

To Netflix ξεκίνησε την προβολή της 4ης σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς The Crown, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις, αλλά τώρα χιλιάδες είναι αυτοί που ασχολούνται με ένα... ποντίκι!

Μολονότι το βρετανικό παλάτι επίσημα δεν έχει κάνει καμιά ανακοίνωση, λέγεται πως οι Βρετανοί γαλαζοαίματοι και ειδικά ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλαμ έχουν γίνει έξαλλοι με τη νέα σεζόν, που καταγράφει τη γνωριμία και τον αποτυχημένο γάμο του Καρόλου και της αείμνηστης Νταϊάνα, αλλά και τη διακυβέρνηση της "Σιδηράς Κυρίας" Μάργκαρετ Θάτσερ.


Η σειρά σημειώνει τεράστια επιτυχία με εκατομμύρια θεατές να έχουν ήδη δει όλο το νέο κύκλο.


Και κάποιοι εντόπισαν πως σε μια σκηνή  στο τρίτο επεισόδιο της νέας σεζόν, υπάρχει ένας μάλλον... απρόσκλητος guest μέσα στο παλάτι, αφού πρόσεξαν πως στο χαλί μέσα στα βρετανικά ανάκτορα υπάρχει ένα ποντίκι.


Αμέσως έγινε χαμός στο twitter (ανάλογος με αυτόν που είχε γίνει όταν κάποιοι είχαν εντοπίσει ένα κύπελο Stabucks σε πλάνο της σειράς Game of Thrones).


Ωστόσο, κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως ίσως το ποντίκι επίτηδες υπάρχει στο πλάνο, αφού και στις προηγούμενες σεζόν, είδαμε αναφορές πως το παλάτι δεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πως παρά τη χλιδή έχει τεράστια προβλήματα στη συντήρησή του. Έτσι ελπίζουν πως ίσως ο παραγωγός και σεναριογράφος της σειράς Peter Morgan (ο σύντροφος της Gilian Anderson η οποία σε αυτή τη σεζόν υποδύεται τη Θάτσερ) εξηγήσει αν όντως σκόπευε να υπάρχει ποντίκι στο πλάνο ή όχι. Ο ίδιος όμως, προς το παρόν, δεν έχει πει τίποτα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!