WOMEN'S GUIDE

Διάσημος make up artist δίνει tips για το ιδανικό μακιγιάζ της καραντίνας

Κάτι η χρήση της μάσκας, κάτι η καραντίνα και τα απαγορευτικά μέτρα που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, για πολλές γυναίκες, το κεφάλαιο "μακιγιάζ" έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα στην καθημερινότητά τους.

Ωστόσο, αυτή την εποχή που η τηλεργασία έχει επεκταθεί σε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, πολλές γυναίκες χρειάζονται να κάνουν τηλεδιασκέψεις μέσω social media με συναδέλφους και επαγγελματικούς συνεργάτες και ένας διάσημος make up artist, μας λέει πως σε αυτή την περίπτωση το μακιγιάζ μας θα πρέπει να δείχνει φυσικό και να είναι διακριτικό, αλλά όχι... ανύπαρκτο.


Ο Vincent Oquendo, είναι ο αγαπημένος μακιγιέζ πολλών σταρ: από τις ηθοποιούς Catherine Zeta Jones και Lily Collins, μέχρι τα μοντέλα Karlie Kloss, Hailey Bieber και τις αδελφές Hadid και μας προτείνει το ιδανικό μακιγιάζ για τηλεδιασκέψεις από το σπίτι.


 

Ο Oquendo μας συμβουλεύει πριν ξεκινήσουμε οτιδήποτε, να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας με μια ενυδατική κρέμα και μια κρέμα ματιών -βήμα που έτσι κι αλλιώς δεν πρέπει να παραμελούμε είτε θα εμφανιστούμε σε εταιρική τηλεδιάσκεψη είτε όχι- ώστε να προετοιμάσουμε και κατάλληλα το πρόσωπό μας για μακιγιάζ.

Στη συνέχεια τονίζουμε τα μάτια μας με μια μαύρη μάσκαρα. Αν έχεις μάλιστα στην διάθεσή σου ένα eyelash curler καλύτερα να ξεκινήσεις μ’ αυτό κι έπειτα να εφαρμόσεις 2 στρώσεις μάσκαρα, που είναι αρκετές για να μην δείχνεις υπερβολική. Με αυτόν τον τρόπο θα «ανοίξει» το βλέμμα σου κι έτσι κανείς δε θα καταλάβει ότι ξύπνησες πριν 15 λεπτά.

Το ρουζ θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου ώστε να δώσεις αυτή την ζωντάνια στην επιδερμίδα σου. Έτσι θα αποκτήσεις αυτή την ανεπιτήδευτη healthy όψη χωρίς υπερβολές με contouring και έντονα bronzers. Προτιμήστε ένα blush product με κρεμώδη ή υγρή μορφή, που απλώνεται πιο εύκολα πάνω από το makeup και γίνεται ένα με την επιδερμίδα, και εφάρμοσε το ακριβώς πάνω στα μάγουλα.

Ο Vincent Oquendo άφησε το καλύτερο και πιο σημαντικό για το τέλος. «Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για γρήγορο ταμπονάρισμα του concealer κάτω από τα μάτια σας, στη “γέφυρα” της μύτης σας και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας» εξηγεί. Αν έχετε επιπλέον 30 δευτερόλεπτα προτείνει μάλιστα να περάσουμε την ίδια κρεμώδη φόρμουλα στην περιοχή ακριβώς πάνω από το σαγόνι. Φωτίζει το σημείο εκείνο και δείχνει καλύτερα το περίγραμμα των χειλιών μας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!